Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Flashget

    félisten

    Csak egy példa Euronics és az online áraira...
    Elromlott a 10 éves mosógépünk a javítása 2x.xxx Ft lett volna tavaly februárban. Olyan hiba aminél kompletten kell cserélni a dobot a meghajtó kerékkel mert egybe van építve. Megkérdeztük a szerelőt mely márkát vagy tipust ajánlja ahol nem így van és ha elromlik nem kell kompletten cserélni.
    LG, Samsungot ajánlotta az LG-re mondta, hogy valamivel erősebb a motorja. Oké legyen LG. Találtam is 90K-ért olyat ami paramétereiben megfelelt a mindenkori használójának.
    Árgép, árukereső átnézése után a rostán fenn maradt az Euronics és az MM. Távolságban ugyanannyi. Euronics 80K+3K szállítás. MM 85K + szállítás. legyen az Euronics..
    Akció 90.000 most 80.000K
    Asszony ment is munkából hazafelé hogy megrendeli,megveszi. Bemegy a boltba és mondja melyik mosógépet szeretné megvenni. Közlik vele, hogy már nem annyi, hanem 90K!
    Felhív (én akkor még dolgoztam) megnézem a neten és még mindig akcióban 80K van ki írva. Mondja az eladónak nem 90 hanem 80K még mindig a neten nézzék meg. Megnézi a bolti gépen és mondja valóban itt még 80K....főnök jöjjön csak.
    Oda megy a főnöke mondja mi a gond, erre az közli, hogy már nem 80K. De akkor miért annyi van kinn? Valami hiba az 90K mert itt oldalt már nincs írva, hogy AKCIÓ!. Megint felhív mondja mi van én nézem és ott van Akciós ár. Elmondom mi van erre közli az eladóval és főnökével, hogy akkor nem kéri az MM-ben ugyanez 85K.
    Közben észre veszem, hogy az MM-ben 10K felett 0Ft a házhoz szállítás! De már későn veszem észre, mert megrendeli közben 85K+3K-ért a mosógépet ami azóta is csöndben teszi a dolgát. LG úgy reklámozta, hogy amikor mos és centrizik olyan csendes, hogy egy baba is tud aludni mellette. :) és tényleg először azt hittük nem jó mert semmit sem hallottunk de látszott, hogy forog a dob. a végén zenél különben nem venni észre mikor végzett. :)

    Az a tv ár meg vagy az elejéről maradt le az 1-es vagy a végéről a 0 valamilyen hiba miatt.
    Ehhez hasonló hiba az Emagnál romániában volt ahol egy szoftverhiba miatt baromi olcsók lettek a Dell laptopok.De ők korrektül annyiért is adták oda. Az Euronics nem lesz ilyen korrekt. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Realme GT Master Edition

Új hozzászólás Aktív témák