Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sped

    aktív tag

    válasz Flashget #90278 üzenetére

    Ami itt leírtál az nálam már kimeríti a buzerálás kategóriát... és le is írod hogy miért, mert lehet valakinek bejön, valakinek viszont fejre áll a kép és társai... nem tudom megéri-e bárkinek is a dolog, hogy a vadi új tévéjét mindenféle tapasztalat és tudás nélkül nekiálljon csesztetni, "lehetne jobb is" alapon, a végeredmény viszont egy csomó bosszúság és siránkozás.

    A másik terület, hogy ki mire akarja használni a tévéjét... mert az egy dolog, hogy a gyártók szerint mire lehetne használni a tévét, de a több száz féle/fajta eszköz és funkció mellett ez még mindig csak egy tévé, ill. - magamból kiindulva - ezt az eszközt még mindig arra vette az ember, hogy képet jelenítsen meg, nem skype-olni, youtube-ozni meg a sok smartos baromság, aminek semmi köze a képmegjelenítéshez. Sokan erőlködnek különböző eszközök csatlakoztatásával, ha nem megy akkor pedig zokon veszik és görcsösen keresik a megoldást, szervíz menü meg fw frissítés meg ilyesmik és mire egy funkciót feltámasztanak tönkretesznek két másikat, lassan kapcsol ki, lassan kapcsol be, nem főzi meg a kávét, megromlik benne a hús stb. megy a panaszkodás. :)

    A nagy marketing meg smartosodás közben - laikusként én legalábbis így állok hozzá - hátra kéne lépni két lépést és megnézni, hogy mit akarok és arra mi a legalkalmasabb.

    TV-t nézni: megfelelő digitális kábeltelevízió szolgáltatás + az ár/érték arányban megfelelő képet adó tévé.
    Filmet nézni: fenti tévé és erős PC vagy erre kihegyezett médialejátszó + HDMI kábel + erre fejlesztett hangfalrendszer.

    És másra nem is kell a tévé. Arra ott a PC, a tablet, a mobil és társai.
    A pénztárca függvényében természetesen kompromisszumokat kell kötni.
    Csak azt nem értem, miért gondolja bárki is, hogy pár százezer forintból a szobájába tud varázsolni egy IMAX mozit. És miért sajnálják a pénzt a plusz garanciára, miközben ő is tudja, hogy valószínűleg nem éri meg a tévéje az 5. év végét. De ez már csak zárójel. (És egy valódi zárójel: az első LCD tévém, egy Samsung 32B650 pár hónapja elmúlt 5 éves és még mindig tökéletesen működik! Vétel után fél évvel cserélni kellett benne vmi elektronikát, mert magától bekapcsolt, azóta rendben van. Kopp-kopp.) :)

    IndyCar Series - Real Racing, Real Sport

Új hozzászólás Aktív témák