Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz Teasüti #77898 üzenetére

    Nem piszkálok a képbeállításokba, kalibrálva van a tévé. Amíg nem tudtam hogy az mkv gyengébb fényű mint az iso, nem is zavart. Ezentúl meg majd csak BD50 filmeket szedek és a fény is a helyére kerül.
    Bizony, elviszi a BD-t, csak azt nem reklámozzák. Annyit még hozzá, hogy az általam leszedett 3D-s filmet így tudtam nézni: ISO kicsomagol->BDMV->STREAM->SSIF-> és itt a legnagyobb méretű fájlt átírtam m2ts kiterjesztésre. A 2D-s remux már átnevezve jött, ott a BDMV->STREAM mappában volt a már átvevezett film.
    Ezzel szerintem végképp letettem a külső mediaplayer vásárlásról, egyetlen igazi okom a FHD 3D lett volna, de már ez is megoldódott. Még picit utánanézek hogy szoftveresen mit érdemes a pc-n beállítani hogy a lehető legjobb minőségben küldje ki a jelet a tévére és még úgy csinálok majd pár összehasonlítást.

    (#77901) nismoka: Már többször írtam, soha nem veszek észre semmi röccenést, elképzelhető hogy én nem veszem észre, de amíg ez így van, addig az én számomra nincs 24p hiány.

    (#77902) devil-k Akkor milyen hiányosságai vannak még? Ha már a full hd 3d is megy,a mit eddig legtöbbször hiányosságként említettetek? 24p-t hagyjuk, mert nagyon egyén függő hogy ki lát és ki nem lát röccenést. Szóval?

    [ Szerkesztve ]

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák