Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr.Skynet

    senior tag

    Végre volt egy kis időm v.olvs.... Ákinard, Jovanny2 és még pár embernek kb. #43980-ig.

    Múltkor ugye írtam is, hogy kicsit ráb.sztam és rákérdeztem, hogy Álomék miért drágultak 1-2 nap alatt 46 es6100 esetében kerek 20ezret.
    Nem akartam nagy dobra verni, de szerintem bajuk nem lesz ebből, nekem ezt írták akkor mail-ben:

    "Azért lett megemelve a készülék ára, mert jelenleg belátható időn belül nem tudunk szállítani, mivel a cégünk ellenőrzés alá került."

    Azért másoltam az üzijüket mégis, mert már felmerült az elképzelés, hogy ők is lehúzzák az embert, amiről talán szó sincs, szerintem tényleg csak keresztbe tettek nekik. Gondolom pár konkurenciájuknak nem tetszett a sikerük és felnyomták őket, aztán ha nem találnak semmi problémát, akkor is... addig is megakasztják az eladásaikat, ami a többieknek meg ugye jó.

    Más: idő közben én is ue46es6100 boldog tulaj lettem (MM Mammut 220K-ért, 0% thm 15 hóra) viszont még idő hiányában nem teljesen jöttem rá, hogy most a TV-vel van gond (nem valószínű), vagy a ritka nagy sóher kábel tv szolgáltatómmal.
    Jelenleg olyan alapvető problémáim vannak, hogy a képminőség kritikán aluli :W , kizárólag analog tv csatornáim vannak (ezen nagyon meglepődtem), kizártnak tartom, hogy hd lenne (nemtom analog jelen egyáltalán lehet-e hd adás :B ). Továbbá szintén nemtom mi szükséges ahhoz, hogy működjön az EPG, de meg se moccan.

    A csatorna rendezés egy rémálom, már azt se értem miért hiszi a TV, hogy az összes csatorna "neve" ATV :U kimentettem usb-re a csatorna listát, nah arról inkább majd linkelek be képet, mert szerintem ez is csak nálam ilyen, egyszerűen a TV adás része a TV-nek eddig egy rémálom számomra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák