- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csinike
csendes tag
Valaki tudna segiteniiii!???
Vettem egy Omniát és ha bekapcsolom a wifit akkor akkor azonnal a live-ra csatlakozik, amit nem akarok!!! wifin kersztül akarok netezniiii,de nem tudoook
Mit csináljak????333333
-
-
Skynet258
veterán
válasz Csinike #4051 üzenetére
Az, hogy többször felteszed a kérdésed, és kiteszel 3 felkiáltójelet, nem fogja megoldani a problémádat. Ha valaki tud segíteni, akkor fog. Egyébként ha használnád a keresőt, már két dologgal is találkozhattál volna.
Egyik a nodata nevű cab file, ami ki tudja lőni a felesleges kapcsolatokat, másik pedig a manuális módszer, amit én is használok:
Beállítások--->Személyes--->Telefon ikon--->Egyéb fül--->Sávválasztás, majd katt a "Beállítás lekérése" gombra--->Itt pedig átállítod automatikusról GSM 900/1800-ra.Sok sikert
alebo: akkor félreértettelek, azt hittem, hogy mint jól sikerült képet linkelted
Hát igen, valóban siralmas az Omniában lévő kamera A január közepére ígért firmware frissítéstől várok némi javulást, mert az még sanszos lehet. Tökéletes nem lesz, de ettől csak össze tudnak hozni valami jobbat. Feltéve, hogy szoftveresen gány, és nem a konstrukcióval csesztek el valamit (utóbbit viszont kétlem, Samu már csak össze tud rakni egy nyamvadék kamerát, na meg láthattunk már jó képeket - igaz külföldről).[ Szerkesztve ]
-
Csinike
csendes tag
Csak megérte mégegyszer feltennimert legalább Te irtál,amit köszönök szépen!!!!
Megcsináltam amit mondtál,és nem értem miért jelenik meg egy ikon fönt: Telefon vodafone HU VFlive!GPRS és megy egy egy számláló ami mér vmi időt.Ez miii???333333
-
polonic
félisten
válasz Csinike #4051 üzenetére
Nem gondolod, hogy előtte tájékozódni kéne? Olvasni a felhasználói kézikönyvet. Szerinted minek van? Keresgélni neten, itt a fórumban. És a google-ban is. Eoldalon, már rengetegszer be volt linkelve. Nem rögtön nekiesni a fórumnak. Mert ezek már sokszor ki voltak tárgyalva. És hogy ne kelljen már sokszor ugyanazt leírni.
És ez minden új omnia tulajnak szól!
Kérlek titeket! Ezzel a saját, meg a tapasztaltabb emberkéknek is megkönnyítitek a dolgát. Aztán ha még mindig van probléma, szívesen segítenek![ Szerkesztve ]
-
rozsdax
csendes tag
Elnézést, ha ez már terítéken volt, de ma eszembe jutott felmenni a mindentudó oldalra, ahol láttam, hogy a gyári független HH9-s ROM.ot is lehet már frissíteni. Mi többletet jelent ez a frissítés? Érdemes belevágni?
-
Csinike
csendes tag
Mielött leharapnád a fejem mert bátorkodtam segitséget kérni jelzem elolvastam ,de akkor s e tudom megcsinálni és képzeld el már kersgéltem neten is!!!!!!!!!!!!
Nem gondoltam,hogy ekkora tragédia megérni,hogy valaki segitsen!!
Én kérek elnézést!333333
-
-
polonic
félisten
válasz Csinike #4057 üzenetére
Nem harapom le a fejed. És ne sértődj meg, nem bántani akartalak én, csak gondolj bele, hogy ezt hányszor leírták már és mindig megkérdezik. Ismétlem nem a segítségkéréssel van a baj! És amint látod Skynet is csak annyit írt, hogy nodata.cab, ezt lehet eoldalon meg a fórumon is megtalálni egy lehetséges megoldásnak.
Mit nem tudsz megcsinálni? Be van kapcsolva a beállítások automatikus észlelése a böngésző kapcsolatánál? Mi a baj a nodata-val?
Olvasd el elejétől a végéig ezt az oldalt, mindent megtalálsz! Samsung Omnia hasznos infok[ Szerkesztve ]
-
rootkiller
őstag
Most őszintén! Kihasználjátok ezeket a drága, hibákkal teli érintés telefonokat? Mert én mennék vissza a múltba, és inkább vennék egy zsírúj 6310i-t vagy 6150et, mert azzal lehetett telefonálni, SMSezni, bírta az akkuja, és nem döglött be. Ami a mamánál van 6150, az 9éves és még mindig hibamentes.
Artengo TR 990 Pro
-
Skynet258
veterán
válasz rootkiller #4060 üzenetére
Ez is egy hozzáállás, de ha az ősember is így gondolta volna... szóval érted
Egyébként nem igaz, amit írtál, nevezetesen, hogy "hibákkal teli".
Van némi negatívum ebben is, mint bármi másban (például a mosógép igazán főzhetne kávét, miközben mos, mert lenne rá ideje, de nem teszi. Ettől még nem hibás, csak ilyen. Majd idővel... ).
A kamera tré, de szerintem egyikünk sem kifejezetten emiatt vette, csak szimplán megállapítottuk idővel, hogy azért lehetne jobb.
Kezelése... számomra tökéletes, nem látok hátrányt az érintőkijelzőben, kényelmesen használom.
A negatívumok mellett pedig imádom a szabadságot, hogy azt teszek fel rá, amit akarok, ha épp szükségem van egy programra, 90%, hogy már megcsinálták. Én pedig felteszem és használom, ennyi
Ebben a topikban valóban úgy tűnhet, hogy az Omnia tele van hibákkal, de egyrészt a kérdések állandóan ismétlődnek, másrészt... nem is értem néha az embereket, miért vettek ilyen telefont. Van, aki a bekapcsolás után elakad (ez nemrég volt, hát nagyot néztem, de nem szóltam be ), van, aki nem tud olvasni/nem tudja értelmezni, mit akar vele közölni a telefon...
Na nekik én is inkább azt tanácsolnám, hogy valami egyszerűbbet vegyenek, de mivel nem az én zsebemből fizették, ám legyen, demokrácia van vagy mi.
Szóval nincsenek itt igazából óriási hibák, csak tudni kell használni.
Aki meg nem tudja... nem is fogja megtanulni.
Sokan azt hiszik, hogy az Omnia divattelefon, aztán amikor nem tudnak megírni egy sms-t, akkor rájönnek, hogy ez kicsit más világ. -
ziggi_zug
aktív tag
Egy kis karácsonyi csokor:
Továbba is az a véleményem, s úgy látom másoknak is, hogy ez nem fényképezőgép, hanem PDA. Egy ilyen pici optikától ne várjon senki jó képet, még szoftverrel sem lehet ezt feljavítani. Aki tanult optikát (pl. én), az tudhatja, hogy amit ebbe a gépbe építettek az a camera obscura modernizált változata. Örülhetünk ekkora blende nyílás mellett, hogy egyáltalán valami értékelhető (fikázható ) eredmény születik.
Skynet: A PocketX és az SPB Phone Suite szerinted üti egymást vagy elférnek egymás mellett is?
Még mindig van egy problémám: A BT-on keresztül nem kapcsolódik az ActiveSync. A normál BT kapcsolat (párosítás) megy. A szgépen ki tudok osztani COM portot, de az Omnia nem ajánl fel semmilyen lehetőséget. Egyáltalán nincs olyen opció, hogy "új COM port" és persze meglévő sincs. Már volt HR, így valszeg valamit rosszul csinálok, pedig mindent a leírtaknak megfelelően teszek. Valakinek volt már hasonló problémája?
Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza
-
Skynet258
veterán
válasz ziggi_zug #4062 üzenetére
Igazság szerint nem tettem fel egyik programot sem azok közül, amit írtál, így nem tudom
BT témához: nálam tök egyszerűen megy a dolog, COM portot abszolút nem állítottam - ahogy mást sem. A rendszer Vista, és Windows Mobile Center-en keresztül kapcsolódok.
Valami beállítási gubanc lesz ott. -
mackosajt
addikt
ma adódott egy kis gondom. De lehet nem az én készülékem nem bírta, hanem kolléga c902-ese.
Szal meló közben felvettük videóra az üzemünket(ez így már paradoxon, mert ha meló van, akkor no telo, ráadásul Exx-es telot lehetne csak bevinni, de elvégre zárt a technológia.)
és gondoltuk megnézzük, az övé hogy néz ki egy nagyobb kijelzőn.
BT-n át akarta küldeni, de nálam kiírta, hogy fogadás folyamatban, nála meg a 40 megából 15 kb jött csak át, és ott megállt az övé, az enyém meg nem írta, hogy megszakadt volna.
Vártunk vagy 5 percet, nem változott semmi. Ő kikapcsolta a küldést.
Valakinek ötlete, hogy mi lehetett a gond? Nálam a BT a my storage-ra teszi a többi videó mellé, amiket felraktam, hogy mozizzak.más... ami a kezelési nehézségeket illeti, nejem simán tud róla esténként fórumozni itthon, wifin keresztül úgy, hogy nem kell neki segítsek belőni.
1x mondtam el neki, mit és hogyan, és megy neki. Csak figyelni kell.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
sbazsi
veterán
-
adamsX
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy fontos kérdésem. 2 telefon közt vacilálok 1. Nokia 5800 XM 2. Samsung i900 Omnia
Melyik a jobb és melyiket érdemes megvenni? Ha lehet miért jobb az egyik a másiknál?
Előre is köszönöm.
Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Mindenkinek!
-
Dare2Live
félisten
Ez egyI900 topik így itt az I900at fogják ajánlani egyébként pedig:
Az alma a jobb vagy a körte? Kinek?Nekem nem kéne WM, igazi istenverésének talán a legrosszabb (általam ismert) érintős platformnak tartom tartom. Ettöl még vannak előnyei.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
válasz rootkiller #4060 üzenetére
Ne csak I900ba gondolkodj, nézz meg nem WMes érintős telókat is.
Egy szifon egy 5800 nagyon más mint a WM.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
-
wall-e
csendes tag
válasz Viktor0610 #3998 üzenetére
Ugye a hard resettel minden le fog törlődni, amit már én tettem fel?
Ezzel elvileg megoldható a probléma?
Tegyük fel, hogy nem. Akkor mit tudok tenni?
És egy másik dolog: miért van az, hogy a My Storage-ban majdnem megtelt a 8 GB, holott elvileg max. 1 GB-nyi "anyag" van rajta?
Bocs a sok kérdés miatt, remélem tudsz (vagy valaki más tud) segíteni. Előre is köszi!! -
sziporka))
csendes tag
Sziasztok! Névjegyzéken belül csináltam kategóriákat, szeretnék melléjük külön csengőhangot rendelni. Létezik, hogy kategórián belül ezt nevenként kell megoldani? Fura lenne, de sehol nem találok olyan opciót, ami egy lépéssel elintézné ezt a dolgot. Köszi előre is a segítséget!!
-
lasarus1988
tag
Hello,
a HR-rel valóban minden telepített alkalmazás, dokumentum és minden egyéb törlődni fog. Ha HR után sem oldódik meg (ha jól emlékszem a word probléma), akkor szerintem szerviz.
A másik probléma már sokaknál felmerült a fórumban keresgélve meglesz a megoldás, talán valamelyik program okozza. (Valami hasonló jellegű dologra emlékszem)
-
GabeszPapa
csendes tag
Sziasztok!
Elég piti a gondom, de nem találtam megoldást, biztos figyelmetlen voltam:
A gyorshívó listát akartam beállítani (Samsung today2 alatt, a kék fej, ahol meg lehet adni 9 nevet vagy többet ha lefelé görgetjük :-)
A gond az hogy nem tudom a már beállítottat módosítani, se törölni se átnevezni, csak az üresre rákattintva tudok újat felvinni?
Ha valaki rájött erre kérem segítsen, kösziui: ha már úgy is kérdeztem:-)
Sms/email hangot lehet valahogy cserélni? A csengő hangot olvastam az siekrült is, de az üzeneteket még nem.Köszi
[ Szerkesztve ]
-
wall-e
csendes tag
válasz lasarus1988 #4076 üzenetére
Köszi szépen, utána nézek a memóriás dolognak. A HR-et is megpróbálom, csak előbb leszedem a cuccaimat.
-
polonic
félisten
válasz GabeszPapa #4078 üzenetére
A my storage-on hozz létre egy my documentset és oda téve az mp3 fájlokat mennek sms-hangnak!
[ Szerkesztve ]
-
mongi_
aktív tag
Feltelepítettem a WIMP nevű programot a telefonomra, ki is próbáltam a SIM cserét, viszont a másik készülékre csak olyan SMS érkezik, amin a kicserélt SIMes telefon száma jelenik meg, semmi Google Maps koordináták, amit pedig elvileg el kellene, hogy küldjön.
Mit rontottam el?Egy picit más. A telefon csengőhangját le tudom cserélni, viszont az SMS/MMS/E-mail jelző hangját nem, illetve hiába másolom be a My Ringtones mappába a csengőhangot, az nem jelenik meg a Figyelmeztető hangjelzések / SMS,MMS,E-mail üzenetek hangjelzése opciónál. Hova másoljam be SMS jelző hangokat, hogy ott is lássa?
Valamint milyen védő fóliát javasoltok a telefonhoz, illetve tokot, ami valóban védi a telefont a karcolásoktól, és a hordozása is kényelmes, és nem teszi a készüléket kétszer nagyobbá az eredeti méreténél?
Köszönöm a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
booty time booty time across the USA
-
sziporka))
csendes tag
Szia Gabeszpapa! SMS hang módosítás: Beállítások-Hangok és értesítések-Figyelmeztetések fül-Események! Nekem sem volt egyszerű, míg megtaláltam, de sikerült!
[ Szerkesztve ]
-
G4ng3r
tag
Amikor a today2 névjegyzékén vagy (ahol látod a neveket, kis gyorshívó ikonokat) akkor nyomj rá még egyszer a kék kis fejre, aztán nyomj rá arra amit törölni akarsz.
-
Fcsabi
tag
A "kék fej"-re tappancsoljál, hogy a "behajtani tilos" tábla kiviruljon (narancssárga). Ekkor a gyorshívó gombokon lévő bejegyzéseket tudod törölni.
-
GabeszPapa
csendes tag
Köszönöm a segítséget, mind a két dolgot sikerült orvosolni.
(azért ez a kék fejes dolog nem volt túl logikus :-) )Közben tesztelgettem a telefont és még egy dolog érdekessé vált:
Az i900 oldalon olvastam, hogy Fekete vagy ezüst Samsung Today + Main Menu háttér beállítása lehetséges, egy cab fájt kell letölteni és az ismert módon telepíteni.
A telepítés 70%nál megáll nekem és újra kéri hogy válasszak helyet (my storage, storage card, vagy az eszköz)
Bármelyiket választhatom, egyik helyre sem települ. Soft reset már volt, HR nem szeretném emiatt.
Ha van más ötlet akkor ne kíméljetek.ui: átállítottam a a hálózat választást automatáról 900/1800 ra, így elvileg tényleg nincs ott a G, csak arra leszek kíváncsi, ha külföldön navigálok akkor mennyi adatot fog letölteni.
Köszi
-
Skynet258
veterán
válasz polonic #4088 üzenetére
Igazság szerint ez az egyetlen program, ami fenn van az oldalon, de nem használom.
A készítő oldalán fent van egy részletes leírás, amiből az jön le, hogy a programon belül be kell lőni a GPS beállításait (azt hiszem COM portot kell neki megadni, vagy valami ilyesmi), mert magától nem tudja használni.
Tehát beállítás kérdése a dolog. Viszont már maga az sms-ben lévő telefonszám is nagy segítség lehet, ha ellopják a telefont (rendőrség ezzel az infóval már tud mit kezdeni).GabeszPapa: ha külföldön is Wi-fi-n keresztül használod, akkor ott sem lesz forgalom
Én így számtalanszor használom, és semmi fizetős forgalmat nem generálok (még szép, meg is lepődnék, ha nem így lenne ).[ Szerkesztve ]
-
GabeszPapa
csendes tag
Szia!
Nekem brando fólia van, az elég jó, a kezelhetőséget sem rontotta le, ezt merem ajánlani, védeni is megfelelően véd. Ebből a márkából vettem egy fekvő bőr tokot, sztem jól néz ki, használni is jó csak a sarkokat nem védi, egyszer leesett az övemről ahogy szálltam ki a kocsiból és pont a telefon sarka ért le... Ha komolyabb védelmet akarsz legyen teljesen zárt a tok.
Üdv,
Gabesz -
GabeszPapa
csendes tag
válasz Skynet258 #4090 üzenetére
Hát itthon használom a mobil netet, óránként szinkornizálok a céges Exchange szerverrel. Viszont itt van egy pipa a beállításoknál, hogy roaming esetén is érvényes legyen ez, ezt üresen hagytam így remélem kint nem fog szinkronizálni.
De az IGO közben néha azt tapsztaltam hogy fel fel kúszik a netre, ami itthon nem gond, viszont kint nem lenne annyira kellemes:-) -
mongi_
aktív tag
Megrendeltem az InvisibleSHIELD-et az Omniára. Remélem jó lesz, és könnyen feltudom majd rá helyezni.
booty time booty time across the USA
-
sziporka))
csendes tag
Hívócsoport csengőhang beállítására senkinek semmi tippje???
-
polonic
félisten
Már későn szólok, egy nagy csalódás. Nem olvastál vissza? Olyan narancsbőrös a kijezlő tőle, én csak arra rendeltem. Nekem nehéz volt felrakni. Valaki belinkelt egy képet ide, hogy leszedte a gépéről és elszineződött, vörös lett az egész. Már bánom, hogy ezt rendeltem. Ha leszedem utána brando, martin fields vagy expert shield lesz rajta. És szvsz elég a kijelzőre, hátlapra meg a oldalra szerintem fölösleges, bár nem tudom milyet rendeltél.
[ Szerkesztve ]
-
Skynet258
veterán
Ahogy a kolléga írja alattam, elég negatív nálam is is IS.
Én teljes készülékre rendeltem, 4k volt, tehát végülis nem egy nagy összeg. De az oldaláról már leszedtem, mert nem volt túl szép. Egyszerűen nem lehet tökéletesen feltenni, emiatt helyenként elég csúnyácska lett. Idővel pedig még inkább, a sarkoknál elengedte magát.
Az tény, hogy a kulcs sem árt neki (kipróbáltam ), de kinézetre... hát, lehetne jobb.Következő Martin Fields lesz, csak még nem néztem körül, itthon lehet-e kapni (valaki, valami tipp?). Mondjuk valószínűleg mindenképpen kintről rendelem, mert jóval olcsóbb általában.
Szóval, ez a nagy helyzet, majd átírom kicsit az oldalamon is a szöveget, hogy az IS mégsem olyan hű de jó dolog. Sajnálom pedig, mert sokat vártam tőle, de nehéz feltenni, telemennek a szélek kosszal... Evvan, saját tapasztalatból tanul az ember. -
sbazsi
veterán
válasz CyberSoma #2286 üzenetére
ezzel én is nemrég szembesültem...
meglévő nokia headsetem látszólag rendben csatlakozik, viszont a hang mindkét oldalon katasztrófa.
érthetetlen minden.
nokia telefonnal bt headset tökéletesen műküdik.
gondolom senkinek semmi ötlete, esetleg egy firmware frissítés majd megoldja...[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
sbazsi
veterán
válasz Viktor0610 #4099 üzenetére
még nem, de ahogy látom, cybersoma is hasonlóan járt. (2286hsz)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest