- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Aktív témák
-
Feenyx
aktív tag
válasz lsebestyen #44700 üzenetére
Értem. Amúgy próbáltam Camera FX Zoom-mal is de nem lett jobb Meglátom még mi lesz akkor, mert nem szívesen szedném szét ilyen szinten.
-
berczy03
aktív tag
Szerintetek a Semaphore kernelbe miért nem kerül Voodoo Color? Roppant bosszantó!
Ja, és az 1.2-ből nincsen bm?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
logarithm
őstag
válasz berczy03 #44703 üzenetére
Állísd be így hasonló lesz az élmény.
Van csak átkerült az app-jába kapcsolóval lehet aktiválni a bm-et.
-
Feenyx
aktív tag
válasz lsebestyen #44700 üzenetére
Néztem a szétszedéséről videót, nincs ragasztva az a krómkeretes rész amin van a kamerát védő plexi! A középrészen van rajta Akkor azt hiszem holnap szét is szedem, úgysincs rá már gari
-
Martynis
tag
Jelenleg ez a gyári Rom van a telefonon, GB 2.3.4 I9000XXJVP. Ennél van újabb? Mert a telefonon van egy ilyen szoftverfrissítés, de azt írja nincs frissebb. Ha felteszek egy custom rom-ot, a gyárit vissza tudom rakni?
Custom Rom install itt is úgy megy, hogy:
- Root
- Wipe data factory
- Wipe stb..
- Install zip..
-Reboot. ?C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
berczy03
aktív tag
Na most rátoltam a .tar-t erre jól kampec az egész. Én meg várom, hogy bebootoljon... Recoveryben sem tudok sdcard-ot használni. Francba...
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
radicspeter1
őstag
Új tsunami! 2.1.1
Changelog 2.1.1Aggiornato Google Play alla versione 3.5.19 con colori invertiti Aggiornata app MMS con Emoji e colori invertiti Fixato problema APN Fixato problema soft reboot dopo il pin Aggiunto tema Cobalt (Per qualsiasi problema non chiedere qui, non è una mia creazione, sarà aggiornato via PlayStore) Aggiunto Tema Dynasty (Per qualsiasi problema non chiedere qui, non è una mia creazione) Ripristinati APN di default
Érdemleges változás nincsen..:+(
[LG NEXUS 5]
-
Boonen007
őstag
válasz radicspeter1 #44711 üzenetére
Én rátoltam az előzőre egy cache paritional és megszüntettel a rebootos pinkódos fagyós hibát + 2 új téma.
[ Szerkesztve ]
-
Osz24
tag
Mindenki jön azzal hogy 4 napig birja meg hogy 6 napig közbe be se kapcsolta a telt
Aktiva használat nálam ,az azt jelenti hogy lemeritem: 4 ora alatt
ehhez képest lehet viszonyitani mindent -
Boonen007
őstag
Attól függ kinek mi az aktív használat. Nekem például mivel melóhelyre viszem a laposom, így az aktív használat az, amikor épp olyan dolog van és nem vagyok a gépem közelébe akkor mobilnet/wifi olyan egy óra plusz játék plusz néhány hívás. Van akinek meg az aktív használat az, hogy mobilnet+játék+zene tehát ez változó Sőt mint tudjuk nem minden Galaxy S sem viselkedik egyformán akárcsak a többi Androidos készüléknél ez szerintem pont olyan mint a húzásnál, hogy kinek mennyit bír.
-
MK VII
veterán
Azért az a közben be sem kapcsolta a telefont kicsit túlzás,mert akkor szerintem több hónapig nem merül le max az akku önkisülési ideje ami meghatároza az lemerülélst
Ámde én leírtam,hogy ki akartam próbálni mennyit bír,hogy ha csak telefonálásra használom max pici netezés. Ennyit bírt.. Amúgy én is ha tényleg normálisan használom akkor reggel leveszem töltőről és este vagy akár már kora délután tehetem vissza.... -
lafaty80
addikt
Hatalmas +++ a siófoki samsung szervíznek.
Túl az 1 éven, az ezüst keret a kijelző körül elkezdett letörni. Mondanom se kell 1 leejtéssel kezdődött aztán az idő megoldotta a többit.
Bevittem nem sok reménnyel (túl egy éven ráadásul használatból eredő kopásért nem cserélnék). Viszont a srác úgy küldte el a javítási kérelmet, hogy a kijelző halott...
Tegnap megjött a teljes kijelző, bevittem kb 10perc alatt kicserélte. Profi és gyors munka és szimpatikus hozzáállás.
Most már csak egy jó fólia kellene (ha tudtok ajánlani bejáratott típust, ami jó), mert eddig az eredeti volt rajta. Köszi....
Mintha új telefonom lenne (placebó, de ez van)
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
tresh
veterán
Sziasztok,
Egy kérdés érdemes lehet az SGS+ aksiját beledobni a sima SGS-be vagy nem lesz jelentős különbség?(persze ha csak lehet). Nem mintha gondom lenne az üzem idejével mert az én használatommal 1,5 napot elmegy.
-
MK VII
veterán
válasz lafaty80 #44718 üzenetére
Örülök,hogy vannak még szervizek ahonnan ilyen tapasztalatokkal jön ki az ember...
Nekem anno 2 éve mikor vettem a telefon rá kb 1 hónapra sajnos megpattant a kijelző.. Bevittem a samuhoz és potom 48700ft-ért kicserélték De és itt jön a de... Kaptam hozzá egy samus kulcstartót és egy ajándék kijelzővédő fólia csomagot amiben két fólia volt. 1 vékonyabb és egy vastagabb.... Mondanom sem kell,hogy normálisan felrakni nem lehetett őket szóval mind a kettő a kukában végezte .. A kulcstartó azóta is megvan és fogja a port a polcon
De olyan kedvesek voltak hogy adtak kb. 1000ft értékű ajándékot egy majdnem 50ezer forintos szervizelés mellé -
tresh
veterán
válasz lsebestyen #44720 üzenetére
Ez evidens,de "csak" 150mha-val nagyobb tudomásom szerint 1500>>1650 számtanilag nem túl nagy előre lépés és ezért kérdeztem hogy, mit tudhat vele egy sima sgs Mert úgye SGS+ nál nagyobb igénybevétel van a proci végett
MK VII: Lehet hogy pont mikulás volt náluk, vagy ünnepnap hogy valaki végre adott a szervizes fiúkáknak munkát, ezért kaptál 1000Ft-s "ajándék csomagot"
[ Szerkesztve ]
-
logarithm
őstag
Magamnak kerestem, bár akit érdekel itt van az xxjw4-es modem cm7/cm9/miui/ics-re letöltés , most fogom kipróbálni
Ez a jw5-s romnak is a modemje ugye?
[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz MK VII #44679 üzenetére
Nem tudom miért kell nevetségesnek nevezni azt a kérdést amit feltettem. Komolyan érdekelt milyen használat mellett csináltad az adott 3 napos akkuidőt, hogy tudjak mihez viszonyítani. Sajnálom hogy te ezt személyes támadásnak veszed...
Amikor akkuidőről beszélünk a 4 legfontosabb adat, hogy meddig bírta, mennyit ment a kijelző, milyen kapcsolatokat használtál (2g, 3g, wifi, gps, bluetooth), és mennyit játszottál/videóztál rajta.
Átlagos használat mellett a kijelző fogyasztása a leginkább meghatározó, mert egyrészt az fogyasztja a legtöbbet, másrészt az feltételezi, hogy olyankor a proci is jobban pörög. A te meghatározásod (10-15 hívás, 2-5 perces hívásidőkkel, 3 nap alatt) egész csinos időintervallumot fed le: 1 - 3,75 óra. Azt hiszem nem teljesen mindegy, hogy melyikhez esik közelebb. Ilyen módon nem szolgáltat túl sok hasznos információt azokról a körülményekről, amelyek az akkuidőt befolyásolták. Légyszíves mielőtt elkezdesz sározni, meg kiakadni kicsit gondolkozz...
SGS / CM 10.2 / Devil 4.3
-
MK VII
veterán
válasz dbalazs123 #44727 üzenetére
Akkor úgy látszik a te hsz-edet is félreértelmeztem.. Nem megy nekem ez az értelmezés sajnálom
Elnézést kérek,hogy ha olyat írtam ami számodra sértő illetve "besározónak" hat...
Köszönöm,hogy helyreigazítottál. Még 1x srry.
Üdv: MK -
dbalazs123
aktív tag
Újdonság: Aki szeretné átélni a Slim élményt bármelyik AOKP vagy CM9 alapú ICS-en, az most egyszerűen megteheti!
CM9/AOKP Slimmer:
- Topic
- LetöltésAnnyit tesz a script, hogy automatikusan pucolja a nem létfontosságú appokat/live wallpapereket stb. Én ezt manuálisan szoktam eddig megtenni, de a scripttel azért lényegesen gyorsabb.
(#44728) MK VII: Semmi gond!
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
Tsunamics és Infinitum között valami tapasztalati különbség?
Ugyanez a Semaphore és Devil kernel között? -
dbalazs123
aktív tag
A kernelekről tudok csak nyilatkozni, mert infinitumot még nem használtam:
Devil: Nagyobb teret ad az állítgatásnak, de alaposan utána kell olvasni, hogy milyen lehetőségek vannak benne, mert sok mindent csak terminal emulatorból lehet pl. csak aktiválni.
Semaphore: Felhasználóbarátabb. Instant megoldásokat kínál, de kevesebb feature-t tartalmaz. Minden funkcióját lehet kezelni a saját alkalmazásából.
(#44731) LevyKee: Factory resettel raktad fel? Állítólag ajánlott azzal. Én anélkül tettem, de úgy néz ki szerencsés vagyok, mert semmi bajom nem volt eddig vele. De azóta kijött a 2.1.1, úgyhogy újra próbálkozhatsz
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
az infinitum nagyon rövid ideig volt fent - több nyűgöm volt vele mint örömöm. a Tsuna 1.9 meg most már megjelenése óta fent van és még mindig tökéletesen meg vagyok vele elégedve (szvsz a leggyorsabb ICS rom)!
Devil > Sema - egyszerűen azért mert más koncepció: a Sema kicsit a középút a felhasználó barát kezelés/beállítások és a tuning között, ezzel szemben a Devil igazi mély víz sokkal több huncutsággal + VC!. bár utóbbi időben egyre többet vesznek át egymástól (lévén hogy összedolgoznak a devek) de szerintem az itteni sorrend abszolút korrekt: [link] (kár hogy a Glitch így lemaradt...)
(#44729) dbalazs123
próbáltad? működik rendesen?[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
dbalazs123
aktív tag
A 2.1.1-et még nem, csak a 2.1.0-át. Azzal nem volt semmi bajom eddig. Az indulásnál fellépő soft reboot sem zavar, mert végülis a pin beütése után betölt a telót rendesen, csak kicsit még lehet nézni a bootanimationt Ez inkább feature mint bug! De este amikor hazaértem, szerintem felnyomom az újat, ami elvileg kiküszöböli ezt a "problémát".
-
hargimalac
tag
Sziasztok!
Jó rég jártam itt, de most úgy érzem, hogy eljött a romcsere ideje, mivel a mostani CM9 Nightly-m eléggé merül. Tudnátok ajánlani valami akksikímélő romot? A Tsunami ICS milyen ilyen téren? Esetleg valami MIUI? Az ötleteket előre is köszi.
-
LevyKee
tag
válasz hargimalac #44736 üzenetére
tsunamICS teljesen jó
És már van 2.1.1 is belőle
Aksiidőben én nem vettem észre különbséget a 2.3.6 és a tsunamICS között[ Szerkesztve ]
-
dbalazs123
aktív tag
válasz hargimalac #44736 üzenetére
Az eddig próbált ICS romok közül nekem a TsunamICS adta a legjobb akkuidőket. Egyszer-egyszer beragadt ez-az főleg telepítés után, de egy újraindítás meg cache + dalvik törlés után minden flottul ment. Amiért a ROM tehető egyértelműen felelőssé az Android System és az Android OS mindig alacsonyabb fogyasztást produkált eddig, mint a CM9-en, amit én is sokáig használtam, és szerettem, de nem bántam meg a váltást.
(#44737) LevyKee: Azért az kicsit túlzás Nekem Gingeren 4-5 óra volt a kijelző ha a nap végére teljesen lemerítettem a telefont, Tsunán meg 3-4. Akkor volt 5 óra, amikor 6 óra alatt lemerítettem a telefont
(#44740) Feenyx: Bár a két képen nem ugyanoda exponáltál, de azért tényleg látványos a javulás!
[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
Valaki megnézné, hogy tsunami ota-ból letöltött tw4 rendesen megy-e? Nálam csak az app ikon van meg a dock-ban.
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Feenyx
aktív tag
válasz lsebestyen #44706 üzenetére
Na ma reggel szétszedtem, és kitisztítottam a plexit belülről! Jobb lett a kép szerintem
Összehasonlításképpen:
tisztítás előtt
tisztítás után -
sb
veterán
Köszönöm mindenkinek a leírást.
Azt hiszem kernelben akkor maradok a semaphorenál egyelőre.Infinitum alatt milyen problémák jöttek elő? Nekem az megy már lassan 1 hónapja, két sod-om volt, de azon kívül semmi. Sem előtte sem utána. Eddig hasonló belassulásnak sincs nyoma, mint GB-n. Igazából csak azért kérdeztem a tsunát, mert látom, hogy lassan mindenki arra vált.
-
DanielK
addikt
Előre is bocsánatot kérek, de nem szeretnék most visszaolvasni több ezer hozzászólást, mivel nagyon rég jártam itt.
Párom használja a régi SGS-emet. Gyári független, Kiessel lett rátéve a 2.3.3 szoftver.
Samfirmware-n olvastam ezt:
I9000XWJW5-2.3.6-2012 April-I9000OXXJVC-HungaryEzt a szoftvert akkor a Kies fel fogja ajánlani frissítésre nekünk? Ez a megjelent hivatalos frissítés a Galaxy S-re?
Nagyon köszönöm a válaszokat előre is!
-
-
( V )
veterán
válasz dbalazs123 #44735 üzenetére
köffi az infót, de igazából a slimmer scriptet kérdeztem
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
magyarattila
tag
heló srácok,
cyanogenmod 7.1 és 7.2 alatt más is találkozott már a custom lockscreen háttérkép = bootloop problémával?
Beállítom a cyanogen menüből hogy egyéni legyen, és abban a pillanatban mikor bejönne a lockscreen ujraindul, majd újra, majd újra, majd újra... A CM how to-jából telepítettem...
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
pantomimes
aktív tag
Jelenleg JVZ stock romot használok, egész normálisan megy, egyelőre nincs problémám vele. Látom, hogy elérhető a JW5 is, ráadásul magyar származású. A 2 közül melyik stabilabb, gyorsabb? Tudom, hogy a JW5 value pack-es és TW4 launcheres, ez előny, de ha nem megbízható, vagy lassú, akkor nem tenném fel.
Más, a product code-nak milyen jelentősége van? Nekem telenoros a gép, de csak XEH product code-ot tudtam beállítani rá, nem volt elérhető a PAN kód. Nem vettem észre igazából semmilyen hátrányt.
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz pantomimes #44749 üzenetére
a produkt kódnak nincs jelentősége, max ha szervízbe viszed.
szvsz JVZ laggmentesebb mint a JW5. inkább a JW1et tedd rá, abban is van magyar.* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest