- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
lorus 18
csendes tag
Sziasztok
Samsung galaxymon jelenleg 2.2.1 firmware van,érdemes frissitenem?
köszönöm
A thai boxot elkezdtem''nem is bánom'''',köszönöm a sok infót
-
gyuluskám
tag
válasz bodoraudio #10293 üzenetére
Hali
Én kiprobáltam f1 galaxy s2 v4 mellé!
1,4ghz-n futtatam quadrantot 3100 pötty!
eddig stabil nem fagyott meg egyszer sem. -
bok92
addikt
válasz kutkut #10309 üzenetére
Hát nem rossz Nekem minden jól működik.A fogyasztás is rendben van, éjszaka kb csak 2-3%-ot merült, szóval nem rossz Habár azt nem vágom, hogy miért írja a Voodoo controlban azt,hogy nem támogatott ez a kernel, miközben meg az.Lehet,hogy újrateszem.(habár nekem minden neo kernelnél ezt írta ki eddig )Na de ez legyen legkisebb gond, legalább a voodoo color működik
Majd megkeresem akkor azt a zip-et! -
Beppe91
aktív tag
Hello. Úgy döntöttem felteszek végre egy JVP-t, viszont egyedül azért még nem vok biztos a dolgomba, tud itt valaki segíteni, asszisztálni, hogy minden lépés jó legyen, teljes tiszta rendszer legyen, nem szeretnék akkuleszívós bajokat. Van aki ráér most egy kicsit?
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
Beppe91
aktív tag
Valaki tud adni egy dark core kernel linket??
-
Piwi
veterán
-
Beppe91
aktív tag
Akkor jó. Valaki tud nekem még segíteni abban, hogy mikor kell wipeokat csinálni, plusz ard resetet kóddal? addig megvagyok, hogy wipeok, factory reset, újraindul a teló, kóddal hard reset, aztán mehet a jvp odinból, repartition, f.reset time és auto reboot is pipálva?, aztán felmegy újraindul, akkor megint kellenek wipe-ok, mielőtt felteszem a kernelt?és kernel felrakás után?
-
477il4
tag
Na Helló!
egy hete áttértem 2.2.1 darky 9.5-ről 2.3.4-re bezke 4.2. romjának személyében.
2.2.1 után a 2.3.4 ég és föld, ilyen kelett volna legyen már megjelenésekor az SGS.
szóval ez a bezke 4.2 nagyon jó de van egy apró híbája, néha fogja magát s lefagy, szóval nyomom a power gombot semmi, ha ilyenkor felhívom a telót kicsöng meg rezeg is, néha fogja magát rendbe jön ami olyan mintha restartolt volna, de nem a samsung logotol hanem a mintha a kezelöfelületett töltené be újra, skenneli a mem karit is. de van amikor nem éled fel hanem csak az aksi ki-be segít.
tapasztalt e már valaki ilyet? van rá megoldás?
ha nincs tudtok ajánlani valami stabil 2.3.4 -es romot ami amelett hogy stabil gyors is?elöre is köszönöm a segítségetek
-
makaveli666
senior tag
valaki tud adni Telenor apn beállítást? ami az első hsz be van az szar...
-
Piwi
veterán
válasz makaveli666 #10328 üzenetére
telenor oldalán megtalálod
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
Beppe91
aktív tag
Az mitől van, hogy csináltam recoveryben, wipekot, factoryt és wipe cache partitiont és most nem indul a telo?tölt rezeg egyet és ujraindul, megint. Ennyitől még újra kéne indulnia nem?
-
Beppe91
aktív tag
válasz korpicschess #10332 üzenetére
Nekem megcsak rezeg:S és megint ujraindul, nemtom mi lehet. így nemtudok kódos teljes resetet csinlni:/ pedig fel tennék egy jvp-t, odinból már. Szerintetek megpróbáljam így feltenni? vagy ink előszőr egy jpu-t rakjak rá, biztonság kedvéért?vagy semmi értelme, 3fájlos jvp majd helyreteszi?
Megpróbálom, ha kikapcsolom a lagfixet, utána elindul, azt ugyis ki kell kapcsolni gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
Beppe91
aktív tag
Hát nem akar bepakcsolni a telefon. Lagfix kikapcsolva, szerintetek érdemes így feltenni a jvp-t? vagy mit tegyek vele?Valahogy működő telefont kéne varázsolnom
-
Beppe91
aktív tag
válasz korpicschess #10336 üzenetére
Rendben akkor rárakom a jvp-t. Szerencsére download van. Egyelőre szerintem nem is változtatok rajta, kirpbóláom egykét napig eredetibe. Aztán majd később kernel csere, meg valami más rom.köszi a segítséget.
-
Beppe91
aktív tag
válasz Beppe91 #10337 üzenetére
Hát nemtom mivan de már 3 perce kb itt áll setup connection...:/ lehet hogy még romolni se lehet?Remélem ebből nem lesz szervíz, nem vágom mit ronthattam el, egyszerű wipekoat csináltam meg.
Szerk.: Mit lehet ilyenkor tenni?
[ Szerkesztve ]
-
Beppe91
aktív tag
válasz korpicschess #10339 üzenetére
áhh sajnaos nincs a telon semmi rom:S 1.3-as igen. Samu-s jvp, az odin is abból való. hát probálok másik usb-t ha most kihuzom csak ugy akkor nem lesz baja?
Nah megprobálom másik usbn, megvárom amig windows updaten leszedni a drivert. Rem jólesz.
[ Szerkesztve ]
-
bajusz66
aktív tag
X
[ Szerkesztve ]
XWLSS 4.1.2/I9000 XWJW5
-
Beppe91
aktív tag
válasz korpicschess #10339 üzenetére
Tyuhuuu nagoyn kösszi a segítséget végre 2.3.4 a telomon Remélem nekem nem lesz akksileszívós gondom. Szted érdemes feltenni dark core kernelt? plusz az F1 S2 romon gonodlkom, tetszene a tw4 plusz sgs2-es kinézet. De lehet még várok kicsit élvezem az alapot, plusz megnézem hogy teljesít? Vagy rontani nem ronthat a dolog?
-
korpicschess
veterán
válasz Beppe91 #10342 üzenetére
Mostmár felesleges szerintem, mert előtte is wipe-oltál, nem szükséges, de megcsinálhatod. fr-t viszont ne nyomj.
Érdemes felrakni a Dark Core kernelt igen (2.7.3)!
Sok fajta főzött ROM van... nekem azzal csak az a bajom, hogy TW4 van benne, van már 4.5 (legalábbis Bezke így írja) és az szerintem smoothabb jóval.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Beppe91
aktív tag
válasz korpicschess #10344 üzenetére
fr? az melyik?nyomtam két wipe-t mivel az első hszben is írták. Azt nem tudom, hogy kódos resetet kell-e? és mit gondolsz a dark core plusz f1 s2 romról? félő, hogy tönkre teheti a rendszert?
-
korpicschess
veterán
-
Beppe91
aktív tag
válasz korpicschess #10347 üzenetére
ŐŐ az van, viszont recoveryből kell feltenni, cwmből, és ahhoz kéne egy cwm, és azt gondolom, úgy tudom elérni, ha előszőr felteszek odinnal egy dark core kernelt pl. És jó alapnak ez a sima jvp? mert ő írta h a base rom az az f1 v6 rom, akkor nekem is annak kéne alapnak fenn lennie?vagy csak azért írta, hogy ő azt használta alapnak a romhoz?kösszii
-
korpicschess
veterán
válasz Beppe91 #10348 üzenetére
[link]
"Requirements:
Gingerbread bootloaders
ClockworkMod Recovery
Full Wipe (Data, Cache & Dalvik Cache)
Disable any Lagfixes before installing"Letöltöd a ROM-ot, felmásolod a belső tárra. Download mód, odin indít, felteszed a Dark Core kernelt (.tar fájl PDA-hoz tallózva, arra vigyázz, hogy repart ne legyen bepipálva). Aztán CWM indít, ROM telepít, bódottá.
Mivel már az előbb megcsináltad a wipe-okat, így ha akarod miután feltetted a kernelt a cache-eket wipe-old, aztán mehet fel a ROM. Jó lesz így.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Beppe91
aktív tag
válasz korpicschess #10349 üzenetére
És mielőtt felteszem a kernelt kell wipe?vagy utána?vagy majdcsak a legvégén?miután minden felment?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest