Hirdetés

Aktív témák

  • sztrogoff19

    tag

    válasz JJ hunter #7572 üzenetére

    A vodás dolgot megértem JJ, én is az vagyok/voltam. Vagyis két előfizum volt náluk, az egyiket leadtam (spec. céges csomag, havi kb. 2.000,-Ft, kedvező percdíjak, a másikat nem én használom, csak a nevemen van), valamint megszabadultam a Telenoros mobilnetemtől (stick-es, korlátlan, havi 5.600,-Ft), így spóroltam havi több mint 7.000 magyar forintot.

    Most van két T-mobilos előfizum, ugyancsak céges csomagok, szintén kb. 2.000,-Ft a havidíj, ugyancsak kedvező percdíjak, meg ugye a netcsomag, ami havi 4.000,-Ft.

    Igaz, így nem tudok bent a cégnél lapitopin netezni stick hiányában, viszont bármikor előveszem a telefont és kitárul a világ (vagy a galaxis :DDD ) így jobban megéri szerintem és mivel a Telenoros netnél megszoktam, hogy nem kell figyelnem az adatforgalmat így a telefonon sem szeretném figyelni, napi 100 mega jöhet simán :DD Ma is több appot letöltöttem, illetve update-eltem, most járok 40 megánál.

    Érdekes egyébként, hogy a szolgáltatóknál más-más a jó, a Telenornál a mobilnet (stick-es) a T-mobilnál pedig a készülékek és az árak, a vodánál semmi ;]

    Volt mondjuk vodás stick-es netem is két napig, de sz*r volt a betöltött képek minősége, így két nap után visszavittem.

    Na, de erről ennyit, nem akarom nem a szorosan a topic címéhez kapcsolódó dolgokkal fárasztani a nagyérdeműt, inkább beszélek arról, hogy most is a Galaxyról hallgatom a zenét :)) fülessel valami iszonyat jól szól :C

    Galaxy forever

    Morituri Te Salutant

Aktív témák