- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie17
addikt
Nem tudtam hogy nicns benne renderelt rész. Mondjuk sosem voltam oda az RPG-ért, de ennél van egy olyan érzésem, hogy meg tudnám szeretni
Még egy érv, hogy xbox-ot vegyek
Gondolom elég erős angol tudás szükséges hozzá.
-
tiv83us
veterán
Egy kis ismerteto, amit tegnap dobtam ossze
-
Vistaboy
veterán
Úgy látszik elkéstem a hírrel...
Persze ez nem von le semmit az értékéből. Nagyon helyes, BioWare, nagyon helyes!!! Már csak a másik nagyon várt BioWare játék, a Dragon Age is legyen PC-re is.
A KOTOR 3-ról már ne is beszéljünk, bár azt az Obsidian fogja készíteni.
-
tiv83us
veterán
Nah, Kedvesem is racuppant a jacmara, baromira osszetett es bonyolult, de ha egyszer raerzel...nem lehet abbahagyni.
Dekurvara nem bantam meg, hogy megvettem azt a 360-at.
Meg csak a masodig bolygon jarok Spector-kent es most kezdek rajonni a jatek csinjara-binjara. Eleg sok helyen a KOTOR-ra emlekeztet /pl, az elso helyszin ahova repulsz, az a "Citadel Station", tovabba itt is van Council ami kisertetiesen hasonlit a KOTOR1-es Jedi Council-ra/. Hat szoval nem piskota, nem csodalom, hogy a BioWare 2 evig dolgozott rajta.
Remelem a KOTOR3-at is ok csinaljak ezzel az engine-el... -
MichaelSD
őstag
Tegnap játszottam egy kicsit a Mass Effectel és nagyon tetszett. Nagyon hangulatos játék.
-
Vistaboy
veterán
Szerintem biztos, hiszen sokkal jobb volt az első rész.
Amúgy én legjobban most mégis abban reménykedek, hogy a ME-t és a KOTOR-t is elkészítik PC-re is. Nem baj ha egy-két évet várni kell az átírásra, csak legalább jelentsék be hogy meg fogják csinálni.
Mod: Hát, mivel a Bioware csinálta, akkor a játékidővel sem lesz baj szerintem.
-
tiv83us
veterán
Nah, elokaracsonyra meg lettem ajandekozodva egy xb0x360-al, ugyhogy tolom a ME-t, mint a disznaj. Hihetetlen hangulata van, igen kozelit a KOTOR-hoz, sot. Remelem lesz is legalabb, de inakbb masfelszer olyan hosszu.
ps: Hihetetlen ahogy a jatek elejen sajat arcot faragsz magadnak, nem pedig elore bealitott semakbol hulyeskedsz. Es ez a karakter "eletre kel", beszel, figyel, pislog, tamaszkodik. Hihetetlen, remelem a KOTOR3-at is a BioWare csinalja majd.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Sirandrish #33 üzenetére
Ha mégis megveszed, és végigvitted a játékot, kölcsönadod? (A gamét is meg a gépet is, amíg végigviszem?)
-
Drizzt
nagyúr
Még mindig nem próbálta senki?
-
Drizzt
nagyúr
Na, nem hiszem el, hogy a Crysis topic pörög, itt megy hozzászólás sincs...
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish #31 üzenetére
Akkor szerezz be egy X360-at...
Egyébként kegyetlen jó játék lehet, de én konzolt akkor se vennék, ha lenne rá pénzem...
sci-fi rpg -
Drizzt
nagyúr
válasz
Sirandrish #29 üzenetére
Igen.
-
Sirandrish
legenda
oh ez RPG lenni?
-
Drizzt
nagyúr
Xbox360 verzió kinn.
De király lenne jönne pc-re is mihamarabb. -
Vistaboy
veterán
Egy idézet a hozzászólások közül, amivel én mélységesen egyetértek:
"Lehetne még fokozni a játék jóságát pl, ha a fenti sorban az X360 mellé odabiggyesztenének egy "PC"-feliratot" -
Vistaboy
veterán
Lassan csak nekifoghatnak a PC-s változatnak...
-
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
Mass Effect - lesz gyűjtői változat is
Ja, mindenféle verzió lesz. Csak PC-s nem...
-
Vistaboy
veterán
A Mass Effect-ben lesznek fedetlen keblek és forró csókok és állítólag egy leszbikus jelenet is. [link]
-
sztanesz
tag
Nagyon ígértesnek tűnik
-
Vistaboy
veterán
Öt új videó: [link]
-
Vistaboy
veterán
Megjelenés: November 20. (X360) (PC: ?): [link]
-
Vistaboy
veterán
Új Mass Effect háttérképek és Director's Cut Trailer 720p: [link]
-
Vistaboy
veterán
Új Háttérképek: [link]
-
Vistaboy
veterán
Új videók: [link]
-
Vistaboy
veterán
Egy érdekes hír, miszerint mesztelen jelenetek is lesznek a Mass Effekt-ben? [link]
-
Balancee
aktív tag
Csao! Remélem ha lesz pc-re nem egy atom reaktor kell hozzá.
Igaz az x-box 360 2 magos procijával sem számit már akkora a izomnak. -
Vistaboy
veterán
Krogan HáborúMester: [link]
-
Vistaboy
veterán
Érkezett egy pár új kép: [link]
-
Vistaboy
veterán
Megint lejárt...
(Lehetne 10 perc).
Itt van írva, amiről beszéltem: [link] -
Vistaboy
veterán
Biztosan lesz. Sőt, állítólag az összes Unreal 3 Engine-re írt játék, amit PC-re is kiadnak, PC-n sokkal szebb lesz, mert van az XBOX360-nak egy olyan hátránya a PC-vel szenben, hogy az ún. ''Double-size Textures'' nevű okosságot, ami a motor sajátja, képtelen megjeleníteni. Hogy pontosan mit jelent ez, még nem tudni. Csak idézni tudom az egyik interjút:
''The PC version would allow Midway to show off the ''double-size textures'' it can't display on PS3 and 360.''
Mondjuk ez a BlackSite Area 51-et készítő Midway interjújában volt, de igaz az összes Unreal 3 Engine-es játékra. -
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
A Mass Effect a BioWare új RPG-je lesz majd. Sajnálatos módon először XBOX360-ra jön ki 2007. Júliusában, de megjelenik PC-re is (Majd jövőre...). De megéri várni rá, mert ez egy hatalmas játék lesz!!!
A Knights of The Old Republic-ra kísértetiesen hasonlító Sci-Fi Akció-RPG-ben Shepard-ot, az ''SS Normandy'' nevű (Érdekes név-választás) űrcirkáló parancsnokát irányítjuk. A 2183-as évben kalandozva egy különleges kommandó tagjaként kell rendet tennünk. Az Unreal Engine 3 használata miatt rendkívül szép grafikai környezetben játszhatjuk végig a játékot. Bár a főszereplő kötött, de a tulajdonságait szabadon alakíthatjuk. Akinek tetszett a Knights of The Old Republic, annak szerintem ez a játék is tetszeni fog.
Hivatalos oldal: [link]
Gamekapocs előzetes: [link]
Egyéb olvasnivalók: [link] , [link]
Várjuk szeretettel! Ez alapmű lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Family Link
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest