Aktív témák
-
dobota
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Érdeklődni szeretnék, hogy létezik-e CWM-el telepíthető teljesen gyári ROM ( lehetőleg magyar telenoros) ami lényegében visszaállítja telefont az alapállapotba.
Sajnos Odin, KIES nem játszik, mivel a microUSB port meghibásodása miatt kellene garba visszavinnem, viszont gondolom nem díjaznák a DOC XWJS8 romot a telefonon
-
odium
aktív tag
válasz dobota #42902 üzenetére
Ezer százalék, hogy a teló portja nem jó?
Több gépen is próbáltad? Másik kábellel?Szerintem cwm-es gyári rom nincs. Meg ha lenne is, magával a cwm-el is buktáznál.
Volt itt olyan aki főzött rommal vitte be a telót és mégis megcsinálta a szervíz.
Várj még, hátha lesz itt valami ötlet[ Szerkesztve ]
-
dobota
csendes tag
2 gépen próbáltam, (korábban min2vel ment) 2 külön kábellel USB debugal és annélkül 2 különböző romon.
Nemkell, hogy a romban legyen CWM csak az, hogy CWM-el tudjam telepíteni. (.zip formátum) Telepítés után ilyesmi már nem maradhat a telón Legalábbis nekem így tűnik logikusnak.
-
pasionales
tag
tudtok mondani valami olyan appot ami megmutatja hogy mi van a belső memorián??
-
user137
őstag
bocs urak, valszeg én leszek a tízezredik a kérdéssel - de a JVK 2.3-ban van bármi okosság, ami miatt megérné lecserélni a Doc JS8 9.9.5-öt?
-
dobota
csendes tag
-
znagy69
őstag
válasz pasionales #42909 üzenetére
Azért tedd hozzá, hogy nálad szar az akku idő. Mert sokaknál nem így van, ami azt jelenti nem ROM hiba.
-
znagy69
őstag
Aki IGO-t használ kérem küldjön egy PÜ-t
Please help. -
berczy03
aktív tag
sziasztok!
No, olvasgatom a 2.3-as tapasztalatokat és eljutottam oda, hogy kérdeznék.
Nekem DOC-os JPY van fent, elégedett vagyok vele nagyjából. De nagyon izgat ez a Ginger-es dolog, fel szeretném rakni.ad1, érdemes-es JVK-ra cserélni?
ad2, melyiket érdemes felrakni, esetleg linket hozzá? (tudom, le van írva, de annyi minden, hogy nagy a katyvasz a fejemben.
ad3, hogyan? Odin? Doc béta? CWM-es kernelest? Odin-t még nem használtam.
ad4, van olyan dolok ebben ami ment JPY-on és itt nem müxik?Hát hirtelen ennyi. Bocsi, ha hülyeségeket kérdezek, de nekem ezek nem tiszták hiába olvastam ezerrel.
Ja mégegy: a feltelepített appok listáját ki lehet valahogy nyerni?
Előre is köszönöm, aki veszi a fáradságot és segít!
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
znagy69
őstag
válasz pasionales #42913 üzenetére
Nekem most pl az SPB SHELL szívta le az éjjel, de nagyon. Nem szereti a GB JVK.
Azt hiszem nem nagyon fogom használni e miatt. Akinek nagyon eszi az aksit a telefonja használja egy ideig a Battry Monitor widgetet, és észre fogja venni, hogy mi a ludas aksi ügyben. -
znagy69
őstag
válasz berczy03 #42914 üzenetére
1. Sok változás nincs, de azt hogy felrakod-e Neked kell eldöntened, gyorsabb az biztos.
2.Samfirmware, xda kitchen topikban is van link, ne haragudj de ezeket keresd meg.
3. A gyárit odinnal, repart, reboot, pit kell. Felrakás után ha akarsz főzetet, tapasztalatom szerint a CWM 13 kernellel rakd fel reboot nélkül aksi ki és recoveryből a zip.
4. Vannak progik amelyek nem megfelelően működnek, de ezt Te tapasztald meg, és ha nem megy akkor refress. Megéri én is ezt tettem.
Mentésre a Titanium-ot ajánlom, mert próbáltam, de a 4 pont miatt jobb ha megnézed mi az amit használsz és újra rakod.
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz pasionales #42913 üzenetére
Az egy dolog hogy nem csak te panaszkodsz rá, én is panaszkodtam! Csak figyelj oda, hogy teszed! Mert megtévesztő lehet és hamis állítás.
Mekkora segítő arc lettél Z[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
berczy03
aktív tag
válasz znagy69 #42916 üzenetére
Oh, nagyon köszönöm. Romkitchenben ajánlottak egy gyárit a főzött előtt, azt leszedtem, gondolom az okés és azt kell előbb Odinnal felrakni.
PFC-n olvasom az odinos részt... jó lesz ez.
Nem akarok backupolni, szűzen szeretném telepítgetni a dolgokat. Csak azért kérdeztem, mert előfordulhat, hogy nem emlékszem minden app nevére és jó lenne tudni. 100+ appot meg felírni...Még egy kérdés: a gyári ROM (odinos) gondolom nem rak fel CWM-es kernelt. Azt honnan fogok szülni rája?
-
NielsX
tag
Érdekes ez a 2.3.3
Kicsivel több mint 2 órája vettem le a töltőről, és ezalatt az idő alatt 20%-ot esett úgy hogy hozzá sem nyúltam. Tegnap fullra tekert fényerővel filmnézés közben evett ennyi. Minden widget/háttérben futó progit kilőttem, de az 'android operációs rendszer' 50 perce folyamatosan használja a cpu-t. Na ez mi, mert elég random így az akkuidő. -
berczy03
aktív tag
válasz Skynet258 #42919 üzenetére
Jó-jó, de vannak rajta "nem appbrain"-es progik... ha érted...
Még egy kérdés: Ha fent van az odin-os gyári ROM (még nincs fent... ), akkor hogyan bűvölök rá CMW-es kernel és melyiket ajánljátok? Azt nem írják bétakonyhán... Vagy a béta ROM így is úgy is új kernelt rak fel?
-
znagy69
őstag
válasz berczy03 #42918 üzenetére
ELőször a "gyári" JVK-t rakd fel. Utána a
http://touristinparadise.blogspot.com/2010/11/samsung-galaxy-s-download-speedmod.html itt található K13C kernel odinos válatozatát tedd fel, resatart és repart nélkül. Betallóod a PDA részhez SGS donwload módban csatlakoztasd és ha lefutott aksit kiveszed majd vissza és recoverybe indítod a telefont. Így lesz CWM és feltudod tenni a főzött zip-et. És kész a doc GB JVK-d. -
znagy69
őstag
Köszönöm mindenkinek a PÜ segítséget, de már sikerül lassan megoldanom segítségetekkel. A történet annyi, hogy a laptopomon is reinstall volt, és SGS sd format után sikerült 1-2 dolgot eltüntetnem.
-
[DE2JAY]
senior tag
65% körül lehet az aksi és mingyá' megvan a 24. órája, méghozzá folyamatos wifivel
Ebben volt tegnap egy kis Angry Birds Rio (7 perc) is meg 2 óra kijelzőhasználat[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #42865 üzenetére
attis, akkor érdemes feltenni az új doc-os főzetet, vagy sem?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
berczy03
aktív tag
Hoppsz, béta-n linkelt stock ROM-ban nincsen pit file, ill md5 a kiterjesztése a taroknak. ilyenkor mi van?
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz pasionales #42930 üzenetére
- Sima
- Nem
- Facebookot direkt kerülöm, kivéve a launcser pro pluss FB widgetjét. Lehet, hogy bugos ebből a szempontból az FB....Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
-
znagy69
őstag
válasz NielsX #42935 üzenetére
Próbálj esetleg olyat, hogy újra rakod a ROM-ot utána egyenként 1-2 órátvárva rakod vissza az alkalmazásokat és akkor észre veszed mi az ami hirtelen kezdi el szívni az aksit. Nálam egyértelműen az SPB Shel volt az. El is hagytam bár nagyon szerettem.
Nem ugyan úgy esznek az alkalmazások, mint előző ROM-ok alatt. -
sagit
veterán
sziasztok
olyanról álmodozhatok hogy 2.2.1-ről 2.3.3-ra át backup-oljam titaniummal a motyómat?
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Amíg csak az appokról van szó, elvileg nincs akadálya szerintem.
#42942: Azt nem tudom, ezt a hozzászólásomat úgy általánosságban írtam A többi az próba-szerencse (vagy más felhasználó valódi tapasztalatának) kérdése. Ha csinálsz egy nandroid backupot a frissítés előtt, szabadabban kísérletezhetsz.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
sagit
veterán
üzik, ilyesmi akkor felejtős?
1 próbát megér.. csak megvárom ameddig feltölt a telefon
szerk: a teló külső SD-részét hogy is tudom formázni? (telljesen nulláról akarom telepíteni)
muveszur: akkor belevágok... ameddig tölti le a JVK-t megkérdezhetem hogy honnan tudok rá varázsolni tv-off animációt?
[ Szerkesztve ]
-
berczy03
aktív tag
No sácok! Millió köszöünet a segítségért, fent van a gyári, utána a bétakonyhás ROM. megy.. .
Egy kérdés: nem látok ebben a kernelben, ill. CWM-ben lagfixet! Miért?
-
fixedgear
tag
válasz znagy69 #42911 üzenetére
2.napja van fennt a JVK
és tegnap is meg mais reggel 8kor vettem le a töltőről, (egész este töltőn volt)
leválasztás óta pontosan 5óra telt el, és máris jelzett h 10%on van dugjam fel tölteni...
megvan a vevőm, a héten adom is el a p*csába...
5 órát bírja a JVK ROM ez mi ha nem vicc???LG Optimus 2X P990
-
sagit
veterán
ha re-partitoinnal telepítek akkor az az sd részét is gyalulja a telefonnak?
jah és a fileok ugye tar kiterjesztésűek kell hogy legyenek nem pedig md5-nek?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest