Aktív témák
-
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #42351 üzenetére
merítsd le teljesen, hogy a statisztika az alsó értéket rögzítse majd bekapcsolva töltsd fel... itt ismét korrigál...
na majd ezek után nézd meg újraha nem jobb akkor még mindig megcsinálhatod a "hivatalos" wipe bat.stat-ot
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tariattila #42352 üzenetére
Az már tegnap megvolt. De akkor még egy próbát teszek.
Ki milyen launchert használ a JVK-hoz? Nekem egy supersmooth kéne. Unom már az ADWnél azt a kis laggot ami a scrollozások között van.
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
telya
aktív tag
voltmar?
valami koreai reklam -
Oppenheimer
nagyúr
Milyen az a hivatalos wipe bat stat? Hogy kell, hol kell?
-
Oppenheimer
nagyúr
dupla...
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #42355 üzenetére
customkernelbül lehet... tudod...
-
B.Ricsike
őstag
Be lehet állítani valahogy, hogy jelezze a freemail-es leveleimet is? Van rá valamilyen alkalmazás, mert a simával nem megy, és ahogy visszakerestem, nem nagyon találkoztam megoldással, csak azzal, hogy át lett irányítva a freemail a gmail-re!?
-
B.Ricsike
őstag
"A kimenő posta szerverének beállítása sikertelen"."Szervercsatlakozás sikertelen." Ezt az üzit dobja. Esetleg ha tudnál részletesebb beállítást mondani, meg hogy milyen fiók legyen, POP3, IMAP, Microsoft Active Sync, és azon belül mik a beállítások, az jó lenne.
Kakumix: Megsasolom ezt a K9-et.
[ Szerkesztve ]
-
balu333
tag
Sziasztok! Egy kérdés xxjvk 2.3.3 rom felrakása és rootolása után működik nektek a giroszkóp, mert nálam nem csak az eredeti rom esetén működik
-
-
B.Ricsike
őstag
Köszönöm, de közben a k9-el jó lett. De amugy a simánál ha wifi-röl használom, akkor hogy tudom az smtp-t beállítani? nyitni kell neki egy portot?
Viszont aki használ K-9 Mailt, azoktól kérdezem, hogy be tudom állítani, hogy mondjuk 5 percenként frissítsen autómatikusan?
[ Szerkesztve ]
-
slynevem
tag
válasz tariattila #42368 üzenetére
Kikapcs közbe töltésnél az a normális, hogy a szüke akksi képe és benne egy ilyen töltés jel?
Már jó.A másodikkal elkezdtem akkor.[ Szerkesztve ]
-
Halfer
tag
Udv. Hogyan tudom azt elerni hogy a pdf nezese kozben ne legyen kijelzozar? Van olyan pdf nezo app amiben van ilyen beallitasi lehetoseg? Nem szeretnem ilyenkor mindig atallitani beallitasokban.
Masik: lehet sokan kerdeztek mar de mindig olyan kommenteket latok h csak a talalgatas megy... Tehat van sgs-re rendesen mukodo navigacios app?
Koszonom elore is.
-
HUTCHDB
nagyúr
Na nekem is sikerult "bekockasitanom" a bongeszot. Igaz nagyon nehez volt, es szinte semmennyire nem zavaro.
Osszessegeben tetszik a gb, erdemes volt valtani.
Igy alaphelyzetben jobbnak tartom, mint a 2.2-es legujabb fozott romokat, mokolt kernelekkel, meg bekapcsolt fix-el.
Szoval aki meg nem tette fel ne tetovazzon!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
slynevem
tag
válasz HUTCHDB #42372 üzenetére
Azon túl, hogy jó a böngésző leírnád, hogy mi az amiben szerinted jobb és szebb?Jelenleg Darky's 9.4-et használok és nincs vele semmi bajom azért kérdezem.
Egyébként mennyire bonyolult feltenni?Csak azért kérdezem, mert nekem a 2.2.1-et haver tette fel és már elfelejtettem, hogy csinálta.[ Szerkesztve ]
-
telya
aktív tag
feltettem vegul egy alap sima gingerbread launchert, konfiguralni kb egyaltalan nem lehet de gyorsabb minden launchernel eddig amit lattam es vegulis mindent tud majdnem ami kell, szerintem egyelore marad annyi, hogy kicsit mosottak az ikonok az appdrawerben, de cserebe olyan gyors hogy nem zavar kulonosebben.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz HUTCHDB #42372 üzenetére
A retek rossz üzemidő cseppet sem zavar? Vagy csak nálam van valami probléma?
Telya: Azzal az a baj, hogyha megtelik a ram akkor a rendszer bezárja. Aztán ha visszalépnél a homeodra várhatsz míg újra betölt. Rosszabb esetben még force close-ol is.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz slynevem #42373 üzenetére
Nehez ezt igy leirni.
Gyorsabb, finomabb, szebbek az animaciok, modern szoval elve smoot-abb.
De ezt hasznalva erzi meg az ember.
Felrakni ugyanolyan konnyu, mint barmely gyari romot.
Az 1 hsz alapjan kb. 15 perc alatt megcsinalhato.
(mar ha mukodik a pc-n az usb )szerk: 4.5 ora szinte folyamatos kijelzo hasznalat utan 60% - on vagyok.
ez tokeletes!
a hiba az on keszulekeben van![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
legenda
válasz Oppenheimer #42375 üzenetére
nem olyan retek rossz az, használgatom a készüléket, és már most is elég jól bírja, pedig még nem állt be teljesen a memória betárazása!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
HUTCHDB
nagyúr
Mesterem!
Hogy allsz a temaddal?
Ugy szepitgetnem ezt az uj romotszer:
en nem tudom mi a gond az uzemidovel, nalam eddig jol megy.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
legenda
válasz Oppenheimer #42383 üzenetére
valamiért erőlködik a rendszer - például a gyenge wifi jel miatt -, és esetlegesen az szívja az akkumulátort, vagy ilyesmi... ja, wifi esetén kapcsold ki a hálózati értesítést!
én a teljes feltöltés után nyomkodtam elég sokat, telepítgettem és frissítgettem a korábbi firmware verzió alatt is már fentlévő alkalmazásokat, finomítgattam a beállításokat...stb, és még most is 40%-on áll! szerintem holnapra beáll a memorizálás is - legalább is az előző gb alatt 2 nap elég volt -, és utána pláne frankó lesz!HUTCHDB; a következő teljes feltöltés után kíváncsiságból nézem majd a szoftveres statisztikát - mert eddig nem nagyon foglalkoztam vele, inkább érzetre ítéltem meg!
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
-
muveszur
addikt
válasz HUTCHDB #42384 üzenetére
Hát már állok valahogy... a redőny átlátszósága még nem frankó, mert bekavar nekem a systemUI.apk...
Eddig megvan a statusbar feketén, a lehúzó feketén, szép fehér szürke ikonok a quickpanelen, szép csíkok stb....szóval alakul ez
Szóval mára ennyi, holnap délután majd folytatom... -
legenda
válasz Oppenheimer #42390 üzenetére
mert elvileg a wifi keresés mellett/alatt még egy másik folyamat is fut, ami szűri és megjeleníti a nyitott hálózatokat!
a gyenge wifi jel azért lehet problémás, mert arányosan több energia kell(het) a rendszernek a használhatósághoz, illetve minimális megfelelő szinten történő tartáshoz!
a szolgáltatós térerő szintén így működik, gyengébb lefedettség esetén több energiát fordíthat a rendszert a megfelelő szint eléréséhez és megtartásához!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
LordAxwell
senior tag
Helló!
A fórum címében a tilos a függetlenítés az azt jelenti ,hogy arról nem szabad beszélni, vagy azt hogy tilos függetleníteni az sgs-t? Vagy pontosan mit?
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
znagy69
őstag
Még egyszer megkérdezem, hátha tud segíteni valaki. ZIP file-t hogyan raktok fel ha recovery nem CWM.
Próbáltam a kernel cserét, de hiába raktam vissza a 2.3.3. gyárit már nem indult el az SGS.
-
válasz LordAxwell #42394 üzenetére
Tilos megkérdezni hogyan kell, és tilos az ilyen kérdésekre válaszolni. Teljes egészében. Az hogy mit csinálsz a telefonoddal önerőből, az a saját felelősséged és csak a te dolgod, abba nincs beleszólásunk. Csak nem itt szeded össze a hozzá szükséges tudást, ennyi.
“All nothings are not equal.”
-
legenda
válasz LordAxwell #42394 üzenetére
tilos róla beszélni ezen a fórumon! azt miként tilthatná meg neked valaki a gyakorlatban - mert elméletben ugye tilos; törvényileg...stb -, hogy kiüsd a készülékedet?
Karma gyorsabb volt...
[ Szerkesztve ]
-
LordAxwell
senior tag
Okés köszönöm a gyors választ.
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
Oppenheimer
nagyúr
A rádiójelek gyengeségének hátrányaival tisztában vagyok, csak ez az értesítéses dolog volt új. Viszont nehezen tudom elképzelni, hogy azért merül le ennyivel hamarabb a telefonon mert távol vagyok a routertől. Az akkumulátor-használati statisztika szerint a wifi kommunikáció csak pár %ot tesz ki a fogyasztásból.
Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest