- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Aktív témák
-
muveszur
addikt
Gyerekek? Tud valaki nekem segíteni a SystemUI.apk dekódolásában felépítésében?
Az a nagy büdös helyzet, hogy már kikódolni sem lehet normálisan, mert néhány hibát képes produkálni az gyári Samsung alkalmazás!
És ami a legjobb!!! Az redőny azon része, ami a lehuzó és az utolsó értesítés között van, az a SystemUI.apk-ban shade.bg.png néven lenne...DE!
A megfelelő xml fájl nem a képre hivatkozik, hanem helyette színkódra! Na de már most a színkódot nem tudom megváltoztatni kódolás nélkül...Valakinek ötlete? -
vitezlejszlo
őstag
válasz Oppenheimer #43047 üzenetére
Szia
Nem lehet, hogy az aksid doglodik? 2.2.1 alatt is ennyire gyorsan merult? Widgeted ugye semmi de semmi sincs kint? Se aksi statusz se semmi kulon? (max a battery monitor widget a 3c06 fele..)
Esetleg olyan task managert tegyel fel, (de csak a widget leszedeses teszt utan ha van es probald meg logoltatni, hogy mi hogy fut. Ennek a 3c06-os fejlesztonek van egy cpu monitor widgete vagy mi a neve, hatha az mutat valamit...
vl
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz vitezlejszlo #43054 üzenetére
2.2.1 alatt tökéletes volt az üzemidő. Most szinte 1 app sincs telepítve, egyetlen widgetem ez a battery monitor widget. Megnézem azt a cpu monitor widgetet hátha okosabbak leszünk tőle. Amúgy újraindítottam a telefont, hátha ez lenyugtatja a CPU-t.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #43055 üzenetére
szedd már le azt a battery monitor fasságot
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tariattila #43056 üzenetére
Ha nincs fent akkor is ugyan úgy fogy. Most raktam csak fel.
-
vitezlejszlo
őstag
válasz Oppenheimer #43055 üzenetére
na akkro hagyjad a battery monitort dolgozni kb egy oraig ne nyulj a telefonhoz, aztan nezd meg a widget history-ban, hogy az egy ora alatt hany mA felvetele volt a telefonnak. Alapesetben ez kb 5mA / 5 perc.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz tariattila #43040 üzenetére
milyen ez a konyhás 1.2? valami hibát találtál esetleg? nekem most megy fel...
"szenyor dzsíííí"
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz vitezlejszlo #43058 üzenetére
Szerintem ez a process monitor jobb app erre. Szerintem jót tett ez a restart mert ha nem nyúlok a telefonhoz, akkor a CPU Load 10-15% között mozog és a CPU Frequency pedig 100MHz. Megnéznéd, hogy neked mennyit mutat?
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Oppenheimer #43060 üzenetére
Úúú, most látom csak mennyi szerintem lett
-
berczy03
aktív tag
az normális, hogy a stock böngésző nem megy, nem lát ki a natre?
pedig google sync, market, megy, de böngésző nem... a dolphin browser sem tud netezni.
pedig az apn-t jól állítottam be.Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
muveszur
addikt
válasz tariattila #43063 üzenetére
Igen? Akkor nyomd már meg a visszanyilat meg a home gombot!
-
törölt tag
Root-olasban segitene valaki? Illetve szeretnem a mostani gyari rendszert lementeni,hogy problema eseten visszatehessem.Most gyari 2.2 van telenortol. Van lehetoseg eq hasznalatara?
-
dzsovanni
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete vagyok Galaxy S tulaj, és nem értem meg, hogy a KIES miért nem akar frissíteni. Független, gyárilag 2.1-es verzió volt fent, és hiába dugdosgattam a gépre a telót, akkor sem akarta 2.2-re vagy jobbra frissíteni. Akkor elvittem szervízbe és ott megcsinálták.
Most ugyan ez a helyzet, 2.2.1-re szeretném (elég vacak a 2.2) fórumokon azt olvasom, hogy másnak már elérhető, nekem pedig nem.Mi lehet ennek az oka?
Létezik olyan, hogy egy telót soha nem lehet KIES-el frissíteni, és mindig vihetem szervízbe?(product code: GT-I9000HKDXEH
KIES 2.0 (legújabb verzióra frissítve)Amíg barátkozok a készülékkel és magával az androiddal (nokiáról váltottam), addig garancia-vesztő dolgokat nem szeretnék csinálni, ezért próbálkozok a KIES-el..
Bár látom nagyon pörögnek a hozzászólások, remélem rám is szántok pár mondatot
Válaszokat/tippeket/jó tanácsokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S 2.2.3, Doc 1.3, supercurio, thanks to korpicschess
-
berczy03
aktív tag
nem tudom kipróbálni.
jó az apn, mert mondom, google szinkronizál, marketről töltöttem már le, csak a böngészők nem mennek, nem taláható az oldal...szerk: ez nagyon vicces, minden megy, csak a bönglszés nem. ez mi????
youtube, market, googlefiók, minden, csak a böngészők nem...
Van valami ötletetek???[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
-
nggabi
félisten
most akkor megy a kva screencapture vagy nem? mindjárt kipróbálom... most mennek vissza az appok titániummal...
akinek eszi az akksit: nem véletlenül sok launcher van fent? mert nekem kérdés nélkül elindította valamelyik launchert a launcherpro mellé, hiába az alapértelmezés. Feladatkezelőben és task killerben sem látszott... hamar meg is váltam tőlük, és most nem főztem bele csak 1et... csak tipp... hátha segít...
"szenyor dzsíííí"
-
berczy03
aktív tag
bocs, lejárt az idő!
kipróbáltam, WiFi-n megy a böngészés. APN-en nem.
-
berczy03
aktív tag
válasz tariattila #43072 üzenetére
telenor
Őrület, még a böngészőben az oldatippek is mennek, mikor gépelem az oldan nevét, de nem töltődik be! Jesszus!!!Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
berczy03
aktív tag
válasz tariattila #43076 üzenetére
wap-ot, eddig is az volt, de net-el sem megy.
-
kutkut
addikt
Arra már van megoldás, hogy ne világítsanak folyamatosan az érintőgombok?
Meizu MX3 32GB
-
berczy03
aktív tag
válasz tariattila #43079 üzenetére
nettel sem megy.
komolyan ez hogy a francba lehetséges?Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
Oppenheimer
nagyúr
Eltávolították a Samsung Magyarország facebookoldaláról, azt a bejegyzést, amiben a 2.3-at reklámoztam
-
sniperboy
csendes tag
Sziasztok
Ma telepitettem fel betüt a telefonra es eroteljesen elkezte zabalni az akksit. Miutan leszedtem a betut ismet normalis utemben moerult a telo. Meg egy jo tanacs 2.3.3 alatt a gyari felulet zabalja a szabad ramot. Feltettem a go launcher ex-et es 20-30 mb-al tobb szabad ramom lett. Ugy hogy egyelore 2.3.3. alatt keruljetek a kulso betuket es a gyari launcher hasznalatat. -
berczy03
aktív tag
na jó, ez gáz, újrahúzom az egészet a francba...
-
sniperboy
csendes tag
válasz Oppenheimer #43086 üzenetére
Igen apk telepiteses betut
-
nggabi
félisten
válasz sniperboy #43087 üzenetére
nekem még a darkyból örökölt flipfontok is fent voltak... véletlenül lementettem titániummal azokat is. nem zabálta az akksit.
gps besz@rás megint friss rommal konyhateszt: 7 lockolt hold 10 m pontosság 5 mp hidegen... aaaaztaaaaa....
jah és semmi aids hozzá ne nyúljatok. hu.pool.ntp.org-ra írjátok át fasterfixel oszt csá...
még valami: "bocsánat a screencapture alkalmazás leállt"
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
477il4
tag
rég jártam erre(3500hsz.)...
szóval valami vélemény a darky 9.5EE ről.
vagy mi a legjobb 2.2.1 mostanság? 9.0 darky van most a telon, s 100%ig elégedett vagyok vele. mit javasoltok?
kiforrott már valamennyíre a GB hogy érdemes feltenni a 2.2.1 helyett? gyorsabb biztonságosabb, érzés vagy még mindég a szívás van vele... -
hülyegyerek
addikt
Szóval még mindig nem raktam fel a GB-t mert az itt leírt dolgok alapján azt látom, hogy kb. nulla új funkciót kapunk vele a Frodóhoz képest, ellenben szívni kell a root-tal, téma még nem nagyon van rá, stb.
Erősítsetek meg, ha ez így van, ne akarjak már félpercenként az odin ikonra kattingatni.....hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
nggabi
félisten
válasz hülyegyerek #43090 üzenetére
a konyhás cucc rootolt alapból... én gyári kernellel használom, eddig jó (kop kop kop)...
"szenyor dzsíííí"
-
zozyk
addikt
Rajtam kívül rakott fel valaki TV off animációt?
-
sagit
veterán
nah teljes gyalu után fent a 2.3.3
a külső sd is lett formázva, a belső pedig előtte és utána wipeolva...
merül a teló.. felraktam a battery widgetet .. 5-8 mA-t ír nyugalmi álllapotba ( wifi megy és 1 szem beautiful widget van kint)
az appokat titaniummal visszaraktam már... ötlet ?
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
zozyk
addikt
válasz nggabi #43093 üzenetére
Te hogy raktad fel?
XDA-ról származó "framework-res.apk" - val?
Nem volt semmi gond vele?Azért kérdezem,mert én is felraktam,de semmi gondom nem volt,ellenben többeknek kicsinálta a telóját ( PM ben kaptam az áldást,mivel pár HSZ-el ezelőtt megosztottam,mit kellene csinálni)
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
-
zozyk
addikt
válasz nggabi #43097 üzenetére
Akkor jó,nem adtam mégsem rossz tanácsot. (megnyugodtam)
(#43096) dancsuri
/Most figyelem a telót,első telepítésnél nekem is jó volt az üzemidőm,de ujrarántottam ma hajnalban és 5-6 óra alatt vége lett...
Első telepítésnél LPP volt fenn,másodjára TW launcher...
Most lecseréltem a TW-t,kiváncsi leszek,emiatt merül e annyira.
Android rendszer 21 % volt nálam is,ami elég magas szerintem.../[ Szerkesztve ]
-
berczy03
aktív tag
Na baszki...
Az első hsz. alapján lőttem be az APN-t a PFC-ről és az nem volt jó.
Telenor honlapon megnéztem, belőttem, s láss csodát!!!Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest