- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
csabám
addikt
-
telya
aktív tag
nehany tapasztalat:
-titanium backup-al sikerult mindent visszaallitani ranezesre. root-olas utan eloszor azt a hibat kaptam h nincs root titaniumban, ami a megoldas, hogy (pl marketbol) fel kell meg tenni az 1.17-es busybox-ot es utana ujrainditani a telcsit, igy menni fog
-a bongeszo kegyetlenul gyors, scrollozgatasoknal meg egy oldalon sem lattam soha kockasodast, egyedul nagy oldalaknak gyors zoomolosnal fordult elo nehany pillanatra, szerintem abszolut nem zavaro. neha mar olyan erzesem is van hogy tul gyors, a kinetikus gorgetesnel tul gyorsan megy a helyere es gyorsan is megall a scrollozas kb mintha egy gyorsitott felvetel lenne az egesz ami fura. mindenkeppen jo hogy gyors de remelem megoldjak majd hogy normalis sebesseggel mukodjon a scroll.
-az aksi a jelzett aksiertekek alapjan nem tunik ugy hogy jelentosen tobbet fogyasztana mint eddig viszont a battery use-nal a display es a keszenleti dolgok egymashoz kepesti aranya joval masabb aranyt mutat, de siman lehet az is hogy csak mashogy szamolja, alapvetoen nem erzem ugy hogy rosszabbul birna.
-a rendszer alapveto sebessege es a memoriakezeles erzesem szerint sokat javult
-a gyari tw mintha kicsit lassabb lenne mint pl JS5-on, a launcher pro szarul mukodik rajta, app drawerben scrollozas kozben valahogy fekete lesz az egesz es ugral, valaki majd javasolhat egy hasonloan jo launchert ami mukodik itt is..
-alapvetoen stabilnak es bugmentesnek tunik a cucc. eddig egy fura dolog volt csak: beallitottam egy probaebresztest 6-7 perccel azelottre (smart alarmmal) es b@szott ebreszteni. errol jo lenne ha masok is megirnak a tapasztalatokat, nem lenne jo ha mindenki elaludna emiatt
[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz tariattila #42253 üzenetére
Mit vártál fiam? Én ezért nem éltem bele magam annyira mint a többiek. Idő, míg minden kialakul. . . És én azt várom.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
muveszur
addikt
Na mondtam én, hogy nem lesznek témák egyből
Legalább deodexelt, úgyhogy örülés van -
legenda
válasz #74774528 #42139 üzenetére
amennyiben magyar - vagy olyan product code - volt a készülékeden a korábbi rendszer alatt, amit a jelenlegi oxa csc nem tartalmaz, úgy teljesen normális, hogy kor lett, de a mi régiónkban a xeu jó/jobb, szerintem jól tetted, hogy arra módosítottad! az előző, jv1 verziós firmware alá oxx verziós csc van/volt, abban van magyar xeh megfelelés, de az oxa esetén sajnos nincs!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
muveszur
addikt
Ez a stock Gingerbread téma annyira módosult, hogy vadászni kell, hogy mi milyen névre változott...
-
s.Oliv3r
senior tag
Skacok a hu.pool.ntp.org dob vmit a GPS gyorsaságán?
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
G@ß!
őstag
Mivel tudom az aktuális képet lementeni a telefonra?
-
telya
aktív tag
most ujra megprobaltam es nalam is jo volt. remelhetoleg akkor csak en nem allitottam be jol az ebresztest multkor.
supercurio:
"From what I can see, JVK cannot be an official public release. There's a severe security flaw inside (related to audio)
Want to switch to mono? type "adb shell wm8994 -write 0x420 0x0080" ;P. Fun but other kind of access can be abused to destroy hardware."
inkabb nem probalom ki -
kutkut
addikt
El lehet forgatni a google maps-t. Egyszerre 2 ujjal, azonos irányban kell körözni. Azaz rajzoljatok egy kört 2 ujjal.
Meizu MX3 32GB
-
HUTCHDB
nagyúr
megpróbáltam odinnal feltenni az új romot.
hát megint megszopat az usb csatlakozása a pc-nek.
kb. 10 perce áll egy helyben:" <ID:0/007> Added!!
<ID:0/007> Odin v.3 engine (ID:7)..
<ID:0/007> File analysis..
<ID:0/007> Enter CS for MD5..
<ID:0/007> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<ID:0/007> Please wait..
<ID:0/007> Checking MD5 finished Sucessfully..
<ID:0/007> Leave CS..
<ID:0/007> SetupConnection.. "szerintetek vegyem ki az aksit, aztán ismét?
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
znagy69
őstag
Ha USB-re dugjátok a telefont,előjön automatikusan a hibakeresés, mint eddig. Nálam nem mükszik.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #42266 üzenetére
basszus ugyanaz, mint a múltkor.
de most megelőzve ezt a problémát, minden előtt újraindítottam a számítógépet.....
nem tudom mi a gond az usb -vel.......
na ismét nekiugrok.szerk: odin3 v1.30
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
visionbp
tag
Ne kövezzetek meg a kérdés miatt, de hol kell/lehet kikapcsolni, hogy ha töltőre van dugva, ne menjen a háttérvilágítás?
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz Oppenheimer #42271 üzenetére
Hány éves az alaplapod? Mert nekem spec 2 éves és most kezdett kijönni aza prob. h a 2.0-ás usb-t 1.0ásnak nézi meg érdekes dolgokat müvel.
bocsi, HUTCHDB-nak volt címezve
jancseee : hogy tudom én is átirni XEU-ra?
[ Szerkesztve ]
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
legenda
szerintem nem lesz gond, sőt! xeu esetén már induláskor rákérdez, hogy milyen nyelven akarod használni, és magyar beállítás esetén a magyar abc szerint rendezi az ikonokat/hivatkozásokat...stb! market, samsung apps...stb is jobb saját/közelebbi régiósan, tehát xeu alatt, mint a kor esetében!
egyedül az a gáz, hogy nem magyar product code, nem megfelelő - nem magyar - csc esetén manuálisan kell beállítani a net és mms hozzáférési pontokat, de ez legyen a legnagyobb probléma...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
muveszur
addikt
Na már nálam a doc rom figyel be....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #42266 üzenetére
én nem értem ezzel mi van.
itt nézem a telefonon a sárga háromszögben a robotot, és a pc-n a nagy semmit.
időközben a lányom laptopját is elindítottam, azon is ua." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
nggabi
félisten
egy kis segítségeteket kérném.
Titanium backupnál elég a Biztonsági mentést készít a felhasználói alkalmazásokról és minden rendszer adat mentése?
asszem este főzök egy ginger-t átállok a világos oldalra...
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Kakumix
senior tag
válasz visionbp #42273 üzenetére
Kifejtenéd kicsit bővebben?
Milyen világítás (képernyő vagy bill.)? Milyen ROM? És még mi eszedbe jutui.: Egyébként a képernyőnek nincs háttérvilágítása, maguk a pixelek világítanak - OLED. Így azt ki sem lehet kapcsolni. Ha arra gondolsz, hogy ha nincs háttérvilágítás akkor is látszik valami a TFT-n, itt ilyen nincs. Max. a fényerőt lehet levenni, de azt sem annyira sötétre. Marad a kikapcs gomb vagy esetleg használhatod még a ScreenFilter nevű programot, ezzel lehet sötétebbre is állítani, mint amire a menüben lehet állítani.
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
legenda
-
visionbp
tag
válasz Kakumix #42286 üzenetére
JVK, tegnapi
töltőre rakom, kijelző bekapcs. Oldalsóval kikapcsolom. Ez eddig még nem is zavarna.
100-ra tölti az akksit (na jó, 97-et ír), kijelző bekapcs (húzd ki a töltőt! ), és egész addig világít, míg ki nem szedem belőle a töltőt.Az éjszakai töltések miatt aggaszt elsősorban, mert nyilván nem kelek fel arra, hogy bekapcsolt a kijelző
-
Oppenheimer
nagyúr
Akinek van összehasonlítási alapja elárulhatná hogy milyen gyors a JVK a CM7-hez képest.
Előbb rossz topikba írtam véletlenül.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
-
muveszur
addikt
Doc GB-n nem megy nálam a screencapture, hibával leálll....
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #42295 üzenetére
pedig be vagyok lelkesülve....
jó ez az új GB.
mondjuk ami engem is idegesít, hogy a két alsó világító gomb az folyamatosan megy, addig míg a képernyő le nem zár." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Spórolós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs