Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
Vagany
őstag
válasz fixedgear #33344 üzenetére
Valszeg nem jó rom-ot használsz, vagy nem jó lejátszót. Nálam gyári 2.2.1 SM13A kernel + Poweramp bejövő hívásnál pause-olja a zenét.
u.i kultúráltabban is írhatnál, ez mégis csak egy fórum, nem kell halmozni az egyértelmű de ki nem írt káromkodásokat, főleg, hogy valami egyedi bug-ról van szó. Ahelyett, hogy káromkodsz kipróbáltad egyáltalán másik lejátszóval? Ha az nem segít akkor ROM csere.
szerk.: A kedvedért kipróbáltam a gyári lejátszóval is, ez is leállítja a bejövő híváskor a zenét, annyi a különbség, hogy nem folytatja a hívás befejeztével.
[ Szerkesztve ]
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
twine
veterán
válasz Beppe91 #33341 üzenetére
Próbáltam visszakeresni az eredeti kérdésed,,és felmerült bennem valami!
Arra a célra, amire használnád(órarend szerkesztés,,időpont előtt jelezzen..stb) a Goggle naptár nem jó? Én pár hónapja kezdtem el használni, de valami álom!(igaz már rég nem "saját" órarend szerkesztésre ) Ingyen küldi az SMS-t ha beállítod jelzésként! Úgy szerkeszted az asztali gépen ahogy akarod, és ezzel párhuzamosan ugye szinkronizálja is a telefonoddal, ahol folyamatosan tudod csekkolni "mi a rajz", mikor mi lesz.....telefonon ugyancsak tudsz létrehozni "eseményt", amit szinkronizál a fiókoddal! Egy naptáron belül annyi naptárat tudsz létrehozni amennyit akarsz, /különböző színekkel/) Akár pld minden tantárgyhoz külön naptár, külön színekkel! És ha már átlátod, b@szott egyszerű és gyors a kezelése! Én órarendre ennél jobbat el nem tudok képzelni! De ha valmit rosszul láttam, vagy valamiről nem tudok akkor sorry[ Szerkesztve ]
-
btomek
tag
Sziasztok!
Kezdő Galaxy felhasználóként azt szeretném kérdezni, hogy van-e arra lehetőség, hogy a telefon bemondja a hívó fél nevét (magyarul!). Itt kimondottan az ékezetes nevek kiejtésének problémáira gondolok.
Nekem T-mobile-os a telefonom, sajnos egyelőre 2.1-es androiddal....bár ha sokat olvasgatok itt, és a T-mob nem lép nagyon hamar frissítés-ügyileg, akkor talán veszem a bátorságot nekiesek egy kis itthoni ügyeskedésnek.Előre is köszönöm!
-
twine
veterán
Megleptem magam a hét elején egy ilyen kis Bluetooth Headset-el! Ha valaki szereti, és sokat vezet,stb,,,és még nem vett volna, ajánlom az I9000-hez!(A samsung is ahoz ajánlja ) Multi point(két telefon egyidejű kezelése) ami nekem fontos volt,,,,,stb...stb! Nem utolsó sorban szerintem igen tetszetős kis darab! Ráadásul cca 9 ropogó az ára ami szvsz igazán baráti, a tudásához, minőségéhez mérten! Szóval pár nap használat után bátran ajánlom a Samuhoz!
-
B.Ricsike
őstag
Ez a hiba egyedül nála jelentkezik, másnál nem, szóval valószínű az ő szoftverével van valami gond. Ezt ne vedd majd hibának ha esetleg ezt a készüléket választod, te nem fogsz vele találkozni.
Bilux: Jó hír! És reméljük lesz még sok ilyen egyeztetés az XDA-sok és a Samsung között. Mindenki jól járna vele. Nagyon jó irányba mennének el a fejlesztések.
[ Szerkesztve ]
-
Beppe91
aktív tag
ööö kösszi kipróbálom akkor, annyira nem mélyedtem bele a google naptárba, csak azért kerestem, mert elég egyszerűek voltak a programok, amiket találtam, és haver iphonján is kb 10 perc volt beállítani az összes órát, és jelez előtte meg minden, akár widget is jó lenne kirakni. Nem tudod esetleg google naptár widgetét ki tudom valahogy akkor rakni?
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
leroyclub
senior tag
Angry Birds-böl melyik a valentin napi verzio? Én azt hittem hogy az alap frissitéseként lesz, de abban nincs...
-
csabám
addikt
Tudna nekem valaki segíteni Traffic Counter - ben? Miért van az, hogy a cell mezőben több van mint amit 3g watchdog mér? Watchdog: 100 MB, Traffic Counter: 155 MB.
szerk.: Erre már én is gondoltam, viszont nem hiszem, mivel wifi - nél 85 MB van. Szal az több mint 155 MB.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
twine
veterán
válasz Beppe91 #33358 üzenetére
Szerintem akkor mélyedj bele, mert pont ez az amit keresel, alapból beépítve a rendszerbe
Pont ugyanannyi lesz beállítani mint a "haver Iphone"-ján! Be tudsz pld állítani olyasmit hogy adott óra minden héten kedden, és akkor automatikusan berakja a megadott dátumig előre..stb...És hogy Widget létezik e? Ez beugratós kérdés? "Android (Google) naptár" widgetből annyi van hogy győzd feldolgozni! Pont azért mert a rendszer része! Én konkrétan a Launcher Pro Plus Naptár Widget-ét használom,,,engem tökéletesen kiszolgál!
A google súgó pedig rengeteget segít a naptár kezelésében, ha átolvasod! De borzasztó egyszerű, csak egy pillanatra le kell ülni és átlátni...aztán megy minden mint a karikacsapás!
Üdv -
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Ujabb okossag: toltes kozben a hivasaim valtozo idonkent megszakadnak. De csak ha tolt a telefon es kozben telefonalok. Ilyet a fonokom windowsos telfonja is tudott.. bar az toltes nelkul is.
DOC 9.1.4 + ZSJPE + K12R
vl
-
twine
veterán
Amit még elfelejtettem, és hasznos! Ha van még Androidos haverod (google fiókkal) akkor a naptárat meg tudod vele osztani, (szerkesztési, vagy csak olvasási joggal) igy ő neki azonnal megjelenik, a "kész" órarend a készülékén ha akarja! És ha pld változás volna az iskolában de te nem vagy ott, ő is törölheti az órát, vagy hosszabíthatja, amit a te fiókoddal azonnal szinkronizál, magyarul látod! Sok-sok előnye van, és nagyon hasznos.....
-
Snark
csendes tag
hali! van egy Mo-n vásárolt, független SGS-em, Android 2.1-gyel. Szeretném KIES-sel frissíteni, de azt írja, hogy frissítés nem elérhető. product code: GT-I9000HKDTMH és a legújabb Kies (v2.0.0.11014_49) van fönt.
Hogyan lehetne frissíteni ezt a telót? Odinnal illetve custom ROM-okkal nem szeretnék játszadozni, csak a sima, hivatalos Samsung frissítést szeretném fölrakni.
előre is kösz!
-
Zolesz007
őstag
-
muveszur
addikt
Na srácok megprobálok HD2-re varázsolni egy Androidot... Szurkoljatok
-
Zolesz007
őstag
-
DeathAdder
veterán
Sziasztok.
Olvastam ennek a Topicnak az első hsz-ét. (a Froyo-ra való frissítés érdekelt)
És a "hibáknál" olvastam, olyat,hogy a készülék gyorsabban merül.
Ez mennyire lehet kritikus?Ha vannak Userek akik tudják/tapasztalták, akkor azt szívesen meghallgatnám
Mert ha ténylegesen jobban merül,akkor lehet meggondolom a frissítést.. -
tariattila
veterán
válasz DeathAdder #33387 üzenetére
szerintem a 2.2 (JPM) még azonos fogyasztást tud mint a 2.1 viszont a 2.2.1 már beleharap az akksiba rendesen
ha csak a 2.2 feature-ök kellenek akkor Sztupy 3.0 JPM/JP6 ROM kell neked...
[ Szerkesztve ]
-
Zolesz007
őstag
válasz DeathAdder #33387 üzenetére
Hát ha felraksz egy Speedmod kernelt(esetleg JPE modemet), akkor 2 napot elmehet normál használattal. Nekem most pl 30 óra használat után (amiben volt másfél óra telefonálás 6 óra wifi meg egy kis 3G) 26% áll az akksim és ez még estig nem fog lemerülni
[ Szerkesztve ]
Fold 5
-
twine
veterán
Aki szereti az eyeCandy-t! Igazán tetszetős szinte "mindenre" használható Carousel!
UltimatafavesPRO Jól konfigurálható G szenzort használó..stb..stb -
DeathAdder
veterán
Értem.
Köszönöm a válaszokat.
Nos őszintén megmondva, az iyen szakkifejezésekhez, nem mindig értek igazán.Azt szeretném csak,hogy jobban kilegyen hajtva a ROM, hogy ennél is jobban pörögjön a készülék.
Ebben az esetben elég volna a 2.2 ellenben a 2.2.1-el?
-
Zolesz007
őstag
-
Yany
addikt
Sziasztok,
SGS tulaj leszek várhatóan nagyon hamar és kicsit még ködös nekem ez a ROM/Android téma. Nincs valami olvasmányos összefoglaló, hogy mit csinál a ROM és mit az oprendszer? Nem látom tisztán még ezt a "főzött" ROM dolgot sem, meg hogy pontosan miért van ennyi féle és hogy milyen a gyári, meg azt sem sikerült kivennem, hogy ha felteszem az Android 2.2-est (vagy 2.2.1?) akkor is kell-e ROM-ot frissítenem.
Tudnátok segíteni?
Mindezt kérdezem/kérem úgy, hogy végig olvastam az első hozzászólást, bár lehet, hogy nem elég alaposan.
Nagyon köszi.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Zolesz007
őstag
A ROM maga a teljes Op rendszer ami a készüléken van. tehát lehet 2.1 2.2 vagy 2.2.1 es is vagy akármilyen más. Nyílván a készülék hardveréhez van optimalizálva ezért nem lehet ide oda rakosgatni egyik készülékről a másikra (mint a Windows-t a PC-n)
A főzött ROM meg egy kicsit még tovább van fejlesztve alakítgatva (pl eleve rootolt felesleges dolgokat eltüntetik mást hozzáadnak ilyenek.)Fold 5
-
Yany
addikt
válasz Zolesz007 #33394 üzenetére
Ó, ez akkor most nagyot tusztult. Nagyon köszi. Van most ilyen, hogy "legjobb"? Vagy mindegyik romnak megvan a maga baja, kérdés, hogy mivel tudok együtt élni? Ez a lagfix pontosan minek a lagját fixeli? (asszem nehéz a kérdéseim után letagadnom, hogy enyhén noob vagyok )
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
CHIPman
nagyúr
Megint feltettem a CM7-et, és szívből remélem, hogy a talált megoldással sikerül megoldani a DroidWall-t.
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
tariattila
veterán
válasz CHIPman #33396 üzenetére
nahh mesélj már! mi megy mi nem? és egyébként is miben más mint a főzött frodó?
Yany: legjobbak: Doc´s ROM mod / Darky´s ROM
és az előttem szóló által említett Cyanogen Mod 7 ROM ami ugye 2.3 Android (ezt várom már hogy véglegesített...azaz mindenben működő...verzióban jelenjen meg![ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Gyárilag ahogy kihozod a telefont a boltból tényleg szar, nekem nem jött be úgy. Laggol, lassú, főleg a 2.1-el. iPhone killer my ass. Még így se, de ez magánvélemény, bár a 3GS-nél már jobb. Egyébként nem mintha a többi Android jobb lenne alapból...
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
rvgy75
aktív tag
Ha megvan valakinek a Geolinx Speak nevü apk. légyszi küldjön egy linket. Sehol nem találom.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Asustor NAS
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- EA Sports WRC '23
- Akciókamerák
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Google Pixel topik
- További aktív témák...