- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheViktorKJ
csendes tag
Sziasztok,
Gondoltam kipróbálok másik ROM-ot is, ezért a 20141029 CM11-ről váltottam a 8.10-es Slimkat-re (full wipe megvolt). Minden szép és jó, de a képernyőforgatás nem működik. Olyan mintha a szenzort nem kezelné, mert a kamerát és az azzal készített képeket sem forgatja el. Próbálkoztam cache és dalvik wipe-pal, újra telepítettem a zip-et is, de semmi változás. Van valakinek ötlete? Ismerős valakinek a probléma? Köszi. -
salgocomp
senior tag
válasz Just_Reboot #43397 üzenetére
Megvan az első hiba. A fényképező nem akar képeket csinálni. Exponálás meg van, viszont a galériában/tárhelyen nincsenek ott a képek. Ötlet ?
Szerk.: Telefonon rajta van, csak a galériába nem rakja be. Fájlkezelőben látszik.
[ Szerkesztve ]
-
Szatyor95
senior tag
válasz DeathAdder #43398 üzenetére
Na reseteltem a mérőt. KÍezdésnek egyből leesett 100-ról 92-re, de azóta is jól jelez, bár még újraindítás nem volt.
Nyugodj békében Integra!
-
Just_Reboot
addikt
Nem tudja valaki hogy S2 re ki portolja a Paranoid Androidot? És hogy miért nincs frissítve hetek óta? Használ egyáltalán valaki PA-t?
-
polomaa
aktív tag
válasz Just_Reboot #43408 üzenetére
Úgy tudom a CM fejlesztője.ITT megtalálod. Okt.22-i a legfrissebb,Én használtam tán két napig,de elég sok hiba van benne,úgyhogy ment a lecsóba.
-
robyg
senior tag
Ödv Skacok.
Tudnátok nekem segíteni? Nem vagyok benne ebbe a root témába nagyon és nem szeretném a telót hazavágni,hogy rossz fájlt teszek fel.
Arra kellene hogy a felesleges programokat amiket gyárilag a romba raknak le tudjam törölni.
Például a Google+ a Google térkép meg ilyenek csak feleslegesen foglalják a helyet meg a ramot.
Ehhez kéne nekem root fájl.
A telón független android 4.0.3 van.
Alapsáv verzója: I9100XXLPS
Kernelverzió: 3.0.15-I9100DXLP7-CL233393
dpi@DELL166 #3Build szám: IML74.XWLP7
[ Szerkesztve ]
-
robyg
senior tag
válasz Just_Reboot #43412 üzenetére
Köszöntem
-
Plasticbomb
addikt
válasz DeathAdder #43413 üzenetére
Nem, az a panel, amin az usb csati van, a mikrofont tartalmazza még a mellett. A többi érzékelő fent van, a főpanelre kis bizbasz szalagkábeles megoldással csatlakozik. Az akkuból meg a lábak, aminken felveszi a kraftot, a főpanelre vannak applikálva közvetlen.
Ez egyrészt jó, mert nagyrészt modulonként is tudod cserélni a telefon alkatrészeit, meg szar is, mert hajtogatni kell...Nekem mondjuk lassan az egész készüléket kell cserélni. USB csatis panel, és a fülhallgatós panel is meg, de függetlenítés végett még lehet, hogy a főpanel is megy... Gondolom én. Plusz akksit is cserélni kell lassan, de ezt nem tudom biztosra, nem találtam alkalmazást, ami meg tudná nekem mondani az akksi elhasználódásának mértékét...
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
randras_83
addikt
válasz Alias LaLee #43382 üzenetére
Sajnos így nem sokat tudok mondani, ebből szervíz lesz. Az hogy semmire nem reagál az kínos. Itt a topicban is volt egy srác aki javít nggabi ha jól emlékszem. Aprón megtalálod szerintem.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
Szatyor95
senior tag
válasz DeathAdder #43413 üzenetére
Akkor ezek szerint más gondunk volt. Nálam a reset óta nem esik úgy a töltés, tegnap például elég volt csak 1 akku 8 óra használatra (eléggé rossz állapotban van már, na meg nálam nem üzemel a deep sleep).
Nyugodj békében Integra!
-
acerola
tag
válasz Just_Reboot #43393 üzenetére
Milyen gapps-al?Ez is kitkat?
-
salgocomp
senior tag
válasz acerola #43422 üzenetére
Eddig bevált. Nekem a kamera alkalmazása kicsit gyengébbnek tűnik, mint a gyári 4.1.2-é, de ez sajnos eddig minden KK romnál így volt. Nagyon fixen kell tartani a telót, hogy jó képeket lőjön, gyárinál egy kis mozgás még belefért.
Nekem igazából a CM11-es Lollipop téma miatt "kellett" váltanom főzött romra. Eléggé jól tud kinézni így.
[ Szerkesztve ]
-
Just_Reboot
addikt
válasz salgocomp #43423 üzenetére
Én ma legyalultam a picsába. Az üzemidő ugyanolyan hasznalat mellet sokkal gyengébb volt mint CM-en. Plusz a Wi-Fi sehogy nem bírtam bekapcsolni. Most Paranoid Androidot használok de szerintem nemsokára megy fel a CM11.És hatha nem sokáig kell Lollipop témát hasznalni.
-
salgocomp
senior tag
válasz Just_Reboot #43424 üzenetére
Nálam a Wifivel és az üzemidővel sincs semmi problémám.
-
kovacss72
aktív tag
válasz Just_Reboot #43424 üzenetére
Én is várom már a CM12 -t. Egyébként már 2 hete nem frissítettem a CM11 nightlyt, annyira jól üzemel a 10.23.-i. Most 128 óra futásidőnél tartok, teljesen hibátlan, akku is nagyon jól bírja.
Amire használom (főleg hívások, web-böngészés, kevés fotózás) teljesen tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
Szatyor95
senior tag
A CM11 nálam is egész jó, bár az a lejátszás bug kissé zavaró. Na meg a Mali driver hiányait is megérzem.
Amúgy szerintem pár hónap múlva lesz majd érdemleges lépés a CM12 terén.
Nyugodj békében Integra!
-
daninet
veterán
sziasztok
melyik akkuidoben a legjobb kombinacio most? 4.4Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Szatyor95
senior tag
válasz Just_Reboot #43435 üzenetére
Hát nekem nincsenek jó tapasztalataim a korai változatokról. Fagyás, instabilitás, problémás akkuidő..
Nyugodj békében Integra!
-
Szatyor95
senior tag
válasz Just_Reboot #43437 üzenetére
Na hát a Timescape UI meg a LaggWiz nekem sem a kedvencem. A Nexus 6-hoz meg sok sikert, szerintem a Telenor fogja behozni.
Nyugodj békében Integra!
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #43439 üzenetére
Ha nem kéne dual SIM, akkor sztem én is Nexusoznék. Lollipophoz meg pláne, mert a root már csak nyitott loaderrel megy. Így viszont egy Chinafon lesz a következő.
-
acerola
tag
válasz Just_Reboot #43426 üzenetére
Köszi.Pac rom-ot próbáltad?Sztem jó,cm alapú ez is.
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #43441 üzenetére
Decemberben lesz kredit (remélem). Ha addig nem lesz jobb, akkor Nubia Z7 Max lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #43445 üzenetére
Én is úgy látom. Root is megy. Persze itt sem minden fenékig tejfel. Állítólag a gyári rom és az Xposed nem barátok. De majd csak lesz valahogy.
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #43447 üzenetére
Nem tudom. Szted hány power user -nek van itthon ilyen telója, akitől ilyesmiket lehetne kérdezni? De tegyük fel, hogy eljutunk addig, hogy működik. Ezzel egyben generáltunk pár egyéb kérdést. Mi nem működik CM -mel? Az S2 -nél is vannak ilyen kompromisszumok (MHL, rádió), a Nubia -ban meg van még néhány neces pont (pl. IR, NFC, stb.)
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #43449 üzenetére
Klasszikus értelemben soha nem tanultam, a beszéd nem is nagyon megy (inkább a német). De így, pár év droidozás után, kütyü témakörben folyékonyan olvasok angolul. Az XDA -s topikján már túl vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest