- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arecibo
tag
válasz Just_Reboot #43200 üzenetére
Egyenlőre semmit, maradok az öreg vasnál: Nokia E72 (9 nap egy töltéssel), amire az S2 kellett, azt ez is tudja, később majd alakul....
"A világűrt vétek ennyi emberre elpocsékolni"
-
törölt tag
válasz mikesgabor #43199 üzenetére
Nem épp egy Gamerfon. Egyébként n+1 oka lehet. Lehet, hogy az Adrenonak jobban fekszik az a játék, mint a Malinak. Lehet, hogy csak a governorváltással kéne pörgősebb üzemmódra ösztökélni. Esetleg egy másik kernel, amiben át tudod állítani az alapéttelmezett üzemmódot.
-
mikesgabor
aktív tag
mi az a governor?
-
törölt tag
válasz mikesgabor #43203 üzenetére
-
törölt tag
válasz mikesgabor #43205 üzenetére
A CPU -t sztem igen, de a GPU -ra tudomásom szerint nincs lehetőség. Nincs nálad aktiválva vmi energiaspórolós beállítás, ami korlátozza a procit?
-
iceQ!
addikt
G2 váltás miatt én is elhagytam a topikot de mindennap vissza-vissza nézek.
CM romot akarok havernak feldobni(akinek eladtam), mert lassu a teló + merül rendesen.
Stock rom van jelenleg. i9300-asra toltam fel a CM10-et(abból van stabi ha jól tudom) és azóta egy császár vagyok. Nem merül, nem röcög a telefon. Azt mondta nem is cserél így telót mert nagyon fanasztikus.
Gondolom hasonló lesz majd a helyzet a S2-n is
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz Just_Reboot #43209 üzenetére
Dorimanx kernel? Az nem jobb egy CM11 alá?
Apolo-t nem ismerem.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
mikesgabor
aktív tag
és erre mit tudtok mondani?
"Amiket keszedtem azt írja,hogy összesen 249,3Mb,de a systemben még mindig azt írja,hogy 54,61 free 449,33 used."
Ezt nem értem????
Kb 41Mb free vel kezdtem,akkor most ez mi? -
iceQ!
addikt
válasz Just_Reboot #43211 üzenetére
apolora van beállítás mint Dorimanxba sTweaksben?
-
törölt tag
válasz mikesgabor #43212 üzenetére
Egész pontosan mit jelent nálad az, hogy "leszedted"? Általánosságban meg azt tudom reagálni, hogy ha nem tudod, hogy mi, hol van és hogyan működik, akkor nem kéne belemászni a lelkébe és akkor talán megbízhatóan fog működni.
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #43211 üzenetére
Sztem Dori rendben van, én legalábbis stabilnak tartom. Na, ez most elég hülyén hangzik, mivel nálam instabil, néha rebootol. DE! Ismét leírom, hogy az enyém egy spec. eset. Mindíg ugyanannál a műveletnél dobja be a törölközőt. Valamiért allergiás a vágólap kezelőmre (Clipper+). De ezt leszámítva semmi más hibát nem tapasztaltam. Csak jó lenne, ha értenék is hozzá.
Ettől függetlenül kipróbáltam volna az Apolo -t is, de sajnos, valamiért az Avast -tal nem bírják egymást. Ha lesz egy kis időm, akkor elszöszölök az automatizálómmal, hogy lássa el azt a feladatkört, amiért most az Avast felel és akkor az Apolo is megmutathatja, hogy mit tud.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Just_Reboot #43217 üzenetére
Igazad van, ezt kifelejtettem. A két Dori viselkedése tök különböző is lehet.
-
iceQ!
addikt
Igazából egy kernelt akarok feltolni ami jó lesz végig mert utána nem tudom megcsináli megint a távolság miatt + szükségem lenne egy revocery-re is amit a gyáriból fel tudok telepíteni(de jó az odin-os változat is)
-
Kékes525
félisten
válasz #79335424 #43216 üzenetére
Lehet hogy kérdeztem már, akkor bocs. Miért ragaszkodsz a avasthoz, vannak más jó vírus kergetők is?
Másrészt szerintem nem érdemes rezidens módon futtatni, mert úgy lassítja a rendszert. A víruskergető topikban sem ajánlják. Én AVG-t használok, de nem engedem hogy fusson a háttérben, manuálisan hetenként lefuttatom.Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
randras_83
addikt
válasz mikesgabor #43221 üzenetére
Én a helyedben egy 3 fájlos repart 4.1.2 - vel kezdenék. Visszaraknám full stock-ra a telefont. Memóriakártya nélkül megnézném mennyire lassú, merül stb. Ha 2 évesnél régebbi a sim kártyád azt is kicseréltetném.
Ha stockon, nem régi simmel merül, akksi csere. Ha már nem merül akkor mehet a memkari frissen formázva. Az viszont tuti, hogy ha nem tudod hogy mit miért törölsz rendszer szinten, akkor inkább ne piszkáld. Jobb az gyári állapotban. És azt se felejtsük el hogy ez egy régi telefon, csodát nem szabad tőle várni.https://www.flickr.com/randras83/
-
mikesgabor
aktív tag
válasz randras_83 #43222 üzenetére
Azzal kezdtem 3 fájlos repart 4.1.2.Majd root Philz kernel-el.
A 2 éves sim miért befolyásolja a műkdési sebességet?
Tudom,hogy miért tölök!!!!
Azért,hogy a rendszer partition minnél kisebb adat legyen.Minnél kevesebb az adat a system-ben annál simábban fut a rom.Ez szerintem tény.
Csak az a gond,hogy hiába törlök a systemből nem annyival szabadul az üres hely.EZ HOGY LEHET?[ Szerkesztve ]
-
mikesgabor
aktív tag
Kipróbálnám rajta a 2.3.3 gyári rom-ot.
Ennek milyen hátrányai vannak,gyerek betegségekre gondolok? -
salgocomp
senior tag
válasz mikesgabor #43224 üzenetére
Az apppok/játékok többsége már 4.0+ androidot kíván.
-
galaxys80
veterán
válasz mikesgabor #43224 üzenetére
Ez kb. Olyan, mintha WIN 98-at akarnál tenni a PC-re.
-
logarithm
őstag
válasz mikesgabor #43226 üzenetére
Anno feltettem én is, atom jó olyan fapados. (igaz sgs-en sokat használtam)
[link] (nem kell mindegyik file, értelem szerűen azokat tallózd be amik jb esetében is kellettek, legyen az a minta példa)[ Szerkesztve ]
-
logarithm
őstag
válasz mikesgabor #43230 üzenetére
Ha a philz-re gondolsz, akkor nem. Az jellybean kernel, a mappában van egy cf root azzal tudsz rootolni vagy keresel egy GB 2.3.6 i9100 costum kernelt
Mindig igazodni kell az adott android verzióhoz és gyári vagy aosp romokhoz, és úgy kell a kernelt belőni, mert nem működik minden mindennel így úgy csak óvatosan.
(#43232) salgocomp
12 percig volt fent csak megnéztem milyen de egyébként tuti 4napig bírná[ Szerkesztve ]
-
logarithm
őstag
válasz mikesgabor #43233 üzenetére
Minden rom tartalmaz kernelt anélkül nem lenne semmi
cf root jap mehet pda szekcióba ha fent a rom.A kernel
Az Android rendszer alapját egy Linux kernel képezi. Ez a kernel végzi a munka ordas részét, nélküle a telefon és az Android használhatatlan alkatrész és fájlkupac lenne. A kernel vezérli a telefon hardverét, végzi a I/O feladatokat, felcsatolja a meghajtókat, kezeli az érintőkijelzőt, a hangot, a grafikát, szinte mindent. A felhasználó általában arra kényszerül, hogy a gyári kernelt használja, ha zárt a loadere. Az Android rendszer, és a kernel szinte teljesen elkülönül. Úgy tudunk könnyedén ROM-ot cserélni, hogy közben az alaprendszert érintetlenül hagyjuk. A legtöbb kernel rendelkezik Recovery Menüvel. Van, amikor a felhasználónak külön kell egyet telepíteni, vagy módosítani a meglévőt.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz mikesgabor #43233 üzenetére
Kernel a motor. Kernel nélkül olyan, mint az autó motor nélkül. Csak karosszéria.
(#43234) logarithm: Fürgébb vagy!
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
mikesgabor
aktív tag
Na nem történt meg,csak itt most elég nagy vihar van és ki tudja?
Ha ilyen előfordulna kezdhetem elölről? -
mikesgabor
aktív tag
Őt kell a CSC-be tallózni?
GT-I9100-MULTI-CSC-OXXKJ3_HOME.tar.md5 -
salgocomp
senior tag
válasz mikesgabor #43239 üzenetére
Úgy gondolom igen. Majd egy véleményt írj már kérlek ha felraktad. Üzemidő, stb.
-
törölt tag
válasz Kékes525 #43220 üzenetére
A vírusokkal kapcsolatos rész kompletten ki van kapcsolva. A hívásszűrőjét használom, a tűzfalat és időnként a diagnosztikai funkciókat (pl. hálózati forgalom alkalmazásonként). Így nagyon kevés erőforrást igényel. GSAm szerint valahol a lista végén van. De a lényeg, hogy van egy kicioccó Androidos telóm, amit elrejtek az autóban, motorban (kialakítottam a helyét). Telepítve van rá a Mobile Alarm System. Ez egy riasztó alkalmazás, ami a teló szenzorait használja (hang, fény, mozgás, rázkódás, töltésmegszakadás, stb.). Ha változást érzékel, akkor küld egy sms -t, vagy mail -t a nálam levő telóra. Ha úgy ítélem meg, hogy nem vakriasztás, akkor utasítom a másik készüléken levő Avastot, hogy kapcsolja be a GPS -t. Ha itthon vagyok és van net, akkor az Avast fiókon keresztül láthatom a jármű helyzetét (meg távitányítással csinálhatok képet, rögzíthetek utastér hangot, stb.). Külföldön pedig küldhetek egy olyan sms parancsot, amiben megadom, hogy milyen időközönként küldjön válasz sms -t az aktuális koordinátákkal. Szóval ezért van az Avast. Más, hasonló alkalnazásnál, tudomásom szerint nincs lehetőség időköz meghatározásra.
[ Szerkesztve ]
-
edgelaszlo
senior tag
egészen véletlenül nem tudtok olyan 4.4.4-es ROM-ot ajánlani amivel mobilnet nélkül is müxik a rIGO navigáció? 4.1.2-őm létezett ilyen ROM....
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
Effer
csendes tag
Gondoljátok tökéletesen esélytelen, hogy válasz kapjak?
http://mobilarena.hu/tema/samsung_szerviz_uveg_tores/hsz_1-50.html
Köszönöm
-
törölt tag
válasz edgelaszlo #43244 üzenetére
Ne csodálkozz, ha nem lesz válasz!
-
törölt tag
válasz edgelaszlo #43247 üzenetére
Jó, akkor általánosítsunk! Nem értem a kérdést. Valószínűleg lemaradtam vmi 4.4.4 furmányságról. Egy offline navi miért használ netet?
-
randras_83
addikt
válasz mikesgabor #43223 üzenetére
A SIM nem a sebességet befolyásolja hanem a merülést. Bocs de nálam aki nem ismeri a kernel fogalmát az nem hiszem hogy túlságosan képben lenne a droiddal. Persze nekem aztán tök mindegy hogy mit törölsz, max lesz egy nem megfelelően használható S2-t. GB - n sem lesz rózsásabb az élet. Nálam az S2 is smooth a Nexus - ról nem is beszélek.
https://www.flickr.com/randras83/
-
TheBomberman
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest