- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Erre nem is fogsz tökéletes megoldást találni. Alapértelmezetten 8biten tárol. Amíg olyan karaktereket használsz, amik szerepelnek a GSM kódtáblában, addig 160 karakter áll rendelkezésedre. Sokan azt csinálják, hogy balra dőlő ékezetes karaktereket használnak. Ezek ugyanis szerepelnek abban a bizonyos kódtáblában. De pl. az ő -re, ű -re nincs alternatíva. Ahogy beteszel egy ilyen karaktert, abban a pillanatban az egész szöveget átteszi UTF16 -ba, de nem használja ki a szabvány, változó kódhosszra vonatkozó lehetőségeit, hanem minden karaktert fixen, 16 biten tárol le. Mivel az SMS mérete nem karakterben, hanem bitben van megadva, ezért rögtön feleződik a karaktermennyiség. Ezen semmilyen sms alkalmazás sem tud változtatni. Amelyikre azt írják, hogy igen, az is csak annyit tud, hogy átfordítja balra dőlősre az ékezetes karaktereket. Már amelyiket lehet.
-
Plasticbomb
addikt
Hali!
Kicsiny jószágon CM11 fut, kb az első unofficial buildok óta, és újabban elkezdett baromira merülni. Először csak az aksira fogtam, mondván biztos az a szar, 3 éves, stb. De minap jobban belemélyedtem, és CPU Spyban azt látom, nincs DeepSleep. Mivan? Egy másodpercet nem megy DS-ben. Gondoltam, valami szoftver bekavar, full gyalu, mindent, még az sd kártyát is töröltem benne, full wipe, legfrissebb CM11 fel, gapps 20140105 es verzió fel, elindul, beállítom a google accom, megcsinálja a szinkront, felteszem újra a CPU Spyt, és ugyanúgy nincs DS. Mi a fene? Valami gebasz van a CM-el? Elkezdtem átnyálazni XDA fórumot, de nem találtam okos ötletet, Viszont Dorimanx Beta testes kerneleibe belefutottam. Nosza, feltettem a legutolsó október 4ikei maliV3as buildot, hátha megoldódik. Voilá van DS. Aha. Ez volt reggel 8kor. Mire hazaértem 9re, megint egy percet nem hunyt a telefon DS-ben, és azóta sem. Ötlet valainek? Hagyjam A CM-et most, és térjek át SlimSaber-re pl? Vagy rakjak fel valami full light samu alapú romot?
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Just_Reboot
addikt
válasz Plasticbomb #43302 üzenetére
Próbálj ki egy Apolo kernelt vagy egy SlimKat romot.
-
DeathAdder
veterán
Hali.
S2 -höz lehet még kapni azt a 2000-es gyári akksit hátlappal együtt?
kb két éve vehettem 10-12k volt az ára ha jól emlékszem, ilyet keresek most.Esetleg az ilyen külső akkumulátorok, hogyan működnek?
-
sityu17
tag
válasz Plasticbomb #43302 üzenetére
Nekem is ilyen gondom jött elő, reggel 6-tól ezidáig 50 % -ra esett a töltés (volt egy kis zene, meg netezés, de eddig mintha jobban bírta volna), CPU spy-ban van deep sleep... Stock kernelem van, eddig jó volt, nem tudom mi lehet...?
-
Kékes525
félisten
válasz DeathAdder #43305 üzenetére
Samsung GT-i9100 Galaxy S2 pótakkufedéllel 2000mAh Li-Ion gyári EB-K1A2EBEG akkumulátor 10 770 Ft ( 8 480 + ÁFA )
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz DeathAdder #43311 üzenetére
Ez jó kérdés. Küldje egy e-mailt nekik és kérdezd meg és/vagy nézd meg a leírást, méreteket hogy passzolnak e. Sajnos a milliméterek is számítanak. Samsung Galaxy S II - a trónörökös, Samsung Galaxy S II Plus - plusz lóvé
Ez alapján szerintem igen.Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz DeathAdder #43313 üzenetére
A fontosabb specifikációknak is passzolni kell, de szerintem igen.
Találtam néhány site-ot ahol ugyanazt használják: [link], [link], [link]
Azért kérdezd meg tőlük e-mailben is.
-
rmartin94
aktív tag
S2-re van olyan főzött 4.4-es ROM amiben minden funkció tökéletesen működik? Nevet is elég, ha mondotok, az alapján megkeresem. Egyik ismerősömnek kellene felrakni rá, jelenleg 4.0.3 van rajta.
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
rmartin94
aktív tag
Én találtam rá mai kiadási dátummal CM11 Nightlyt, és a CM romokkal kapcsolatban jó tapasztalataim vannak, tehát megpróbálom szerintem azt.
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
Plasticbomb
addikt
válasz Just_Reboot #43317 üzenetére
Eddig én is CM párti voltam, de a DeepSleep hiánya, amit full üres állapotban is művelt, arra késztetett, hogy váltsak. Most SlimSaber féle 4.4.4 van fenn. Van DS, viszont a Nova Launcher Helyett én inkább Google Now-t használok... Plusz az alap DPI egy kicsit fura a megszokotthoz képest.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Just_Reboot
addikt
válasz Plasticbomb #43318 üzenetére
Jó a Slim Saber volt fent. Viszont van pár funkciója a CM nek ami más romban nincs benne. Nekem van DS. Cm11 snapshot m11+Apolo 7.1 light kernelel.
[ Szerkesztve ]
-
rmartin94
aktív tag
válasz Just_Reboot #43319 üzenetére
És a CM 11-ben van Google Play Áruház alapból, vagy miután csatlakozik wifire a telefon, azután lesz, vagy le kell tölteni külön, és fel kell flashelni CWM Recoveryből?
[ Szerkesztve ]
-
rmartin94
aktív tag
válasz Just_Reboot #43322 üzenetére
Pl. ez jó lesz?? Mert a KK rövidítés az a KitKat-et jelenti szerintem tuti.
-
Kékes525
félisten
válasz DeathAdder #43320 üzenetére
Szívesen!
-
salgocomp
senior tag
Sziasztok.
Lollipopról tudunk már valamit, hogy mikorra érkezik a telefonra ? Természetesen a főzöttre gondolok.
-
salgocomp
senior tag
válasz randras_83 #43327 üzenetére
Rendben, akkor várunk. Kíváncsi vagyok már rá.
-
seefried
tag
Sziasztok!
Felraktam a philz cwm6-ot. Igy elindult. Utánna telepítettem a kit-kat compatablr cwm-et.úgy nem indult el.
Mi lehet a baj? Simám philz kernelből nem lehet telepíteni cm11-et?
KösziXiaomi Mi 10T PRO, Samsung Galaxy S10 Black
-
Robertoq
őstag
Felraktam egy CM11-et ami fel is ment szépen, majd felraktam a cm wiki szerint a google appokat is, de azóta a google-s appok folyamatosan crashelnek. Gondoltam előröl kezdem, de most meg nem megy fel a CM11, de hibát ír ki: "Installation aborted." Volt wipe data/factory reset, wipe cache partition, wipe dalvik cache.
Van erre gyógymód? Ha nincs akkor hogy tudok visszaállni JB-re. Letölteni SamMobile-ról + odin?
Most CWM v6.0.5.1 van fent, kikkat compatible.Köszi
-
Szatyor95
senior tag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán lettem büszke tulajdonosa egy S2-nek. Talán az eddigi legjobb telefonom, viszont mégis kérném a segítségeteket egy probléma megoldásában. Sokat nézek YouTube videókat, telefonon főleg. Az eddigi telefonjaimon nem volt gond vele, viszont az S2-n nagyon ronda a kép, mivel a kijelző felbontás miatt csak 360p-ben tudom nézni a videókat, mivel 720p-t nem enged az alkalmazás. Erre esetleg létezik valamilyen szoftveres megoldás? A YourTube Xposed modul nem segített, akárcsak a Viral. Régebbi, buherált apk-val pedig csak végszükség esetén szeretnék próbálkozni.
A rendszer CM 11, abból is a tegnapi nightly, a YouTube pedig a legújabb, 5.14.5-ös verzió.
Előre is köszönöm!Nyugodj békében Integra!
-
Szatyor95
senior tag
válasz Just_Reboot #43334 üzenetére
Gondolom a grafikus gyorsító körül nem stimmel valami. Minden esetre köszönöm.
Nyugodj békében Integra!
-
BalanceR
addikt
Gyári 4.1.2 van a telómon rootolva, ha PC-re dugom, csak Kamerának,vagy MTP eszköznek azonosítja magát....
Van rá mód, esetleg valamilyen appal, hogy sima pendriveként lássa a gép a telót, meg az sd kártyát?[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz randras_83 #43339 üzenetére
Neeee
Akkor sz*phatok dropboxal, vagy wifi file explorerrel?
Ez de gyökérség.#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
logarithm
őstag
válasz BalanceR #43338 üzenetére
USB mode switch (ezt használom én is.)
-
Szatyor95
senior tag
válasz BalanceR #43338 üzenetére
App segítségével tuti megoldható. Bár ez S3-hoz van, egy próbát megérhet.
Nyugodj békében Integra!
-
logarithm
őstag
válasz Robertoq #43332 üzenetére
Cwm recoban ha csinálsz full wipe-ot majd felcsatlakoztatod az sd-t még a recoban rá rakod a romot+gapps-ot utána tudnod kell telepíteni. cm (vagy az m11 -et rakd fel vagy a tegnapi nightly) gappsból pedig a small kell: [link] 20140105 illetve/vagy [link] (nano/pico)
[ Szerkesztve ]
-
BalanceR
addikt
Köszi srácok, a fenti console command, meg az ADB kikapcsolása bevált, nem kellett semmilyen app, gyönyörűen feljön a 2.3 óta megszokott USB karú droid, és mountolja, amit kell...
E öröm, é bódottá....[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Szatyor95
senior tag
válasz randras_83 #43344 üzenetére
Nekem például rendszeresen megszakad a másolás MTP-vel. Van amikor akár 6-7 GB is gond nélkül átmegy, de van olyan is, hogy 1 GB-nál vége. Kezdhetem elölről. Ráadásul ez minden eddigi Androidos eszközömön előjött, nem csak az S2-n. Igaz, UMS módban meg örülhetek az 1MB/s-os írási sebességnek. Ráadásul a Linuxos támogatása eléggé hektikus.
Nyugodj békében Integra!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Kupon kunyeráló
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi hangfal építés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest