- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
busman
veterán
Neat4.4 alå milyen kernel ajánlott? Speedmod 5.5-öt is láttam valahol..
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok,
Él még a samunak az a szolgáltatása, hogy házhoz jönnek? Nem vagyok benne biztos, hogy itt olvastam de ha jól emlékszem akkor ha az ezüst keretről felpattogott a festék(króm) akkor azt is házhoz jöve cserélik?!
Nos levettem róla a szilikon tokot és lás csodát mintha körömlak lemosóval mosták volna le. rajta benne maradt a tokban az ezüst. mit ne mondjak tokba van és lejön róla.
Valakinek volt ilyen?
-
edgelaszlo
senior tag
válasz busman #16346 üzenetére
nem volt még olyan VK romom ami ne bolondult volna meg egy-két hét után sajnos...sem GB, sem ICS, sem JB...nekem is kezdett vicceskedni, tegnap feltoltam a 7.4-et, most nyugi van, de félek vihar előtti csend ez....ICS óta nem láttam FC-t, most három app is így zárul....
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
laszlolczka
őstag
.Hátha valakinek szüksége van rá.Én ezt használom-hiba nélkül.I9100XWLSJ_I9100OXXLS7_NEE_Deodexed_Stock.zip
[ Szerkesztve ]
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
Muffi
aktív tag
válasz laszlolczka #16359 üzenetére
Enis ezt használom full stock kernellel viszont rootolva van es semmi bajom vele! Atomstabil!
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
pavika
tag
válasz laszlolczka #16359 üzenetére
Köszi! Már megy is fel.
-
baderoli
tag
Sziasztok! Ha a telefonon van offline térkép és ahol vagyok ott nincs semmi, se térerő,se wifi, csak műhold,akkor tudok navigálni? Illetve milyen offline gps app-ot ajánlotok? Köszi!
-
Romeo619
senior tag
válasz Romeo619 #16357 üzenetére
Tisztelt x y!
Köszönjük, hogy hozzánk fordult.
Sajnálattal értesültem arról, hogy kellemetlensége származott a készülék használata során.
A leírt jelenség szervizes beavatkozást igényel. Javasoljuk, vegye fel a kapcsolatot szerződött szerviz partnerünkkel, akik segítséget nyújtanak Önnek a hiba kivizsgálásában és javításában.
Mobil szervizpontok: http://szervizpont.samsung.huBízunk abban, hogy válaszunk teljes körű és hasznos volt Önnek. Amennyiben további segítségre van szüksége, az Ön szíves rendelkezésére állunk e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chat szolgáltatásunkon keresztül, vagy a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
ÜgyfélszolgálatNa akkor igénylem az az onsite szervizt máris
[ Szerkesztve ]
-
islorinc
tag
Srácok.
Két kérdésem van.
1. Felraktam a Spanyol 4.1.2-es ROMot, de sokan a Nordic-ot említgetitek. Jobb az? Érdemesebb esetleg azt feltenni helyette?
2. Tök jól működik, egyetlen apróságot leszámítva, hogy kb. 3 újranditásból kétszer lefagy a boot közben, tehát bejön a kezdőképernyő, de hiába nyúlok hozzá, nem mozdul semmi és nem reagál semmire..majd újraindul 2 perc után...vagy ha nem indul újra (vagy nem várom ki), akkor ki kell venni az aksit és várok a csodára, hogy vagy megy rendesen, vagy nem. Mi lehet az oka?
-
D-Phrag
senior tag
válasz Romeo619 #16364 üzenetére
Most akkor te tényleg hazudtál? Beégésre hivatkoztál a leveledben?
Amúgy a lyukacsos kemény tok is okozhat "lepergést"? Én azt akarok most használni, mert valamivel csak akarom védeni. Mivel te írtad, hogy ez szilikon toktól lett..
Ja és neked a fényes vagy sötét keretes az S2?[ Szerkesztve ]
-
islorinc
tag
De a kettes ponthoz még annyit, hogy amennyiben jól bebootol, utána stabil, de a bootolások 60 százaléka viszont freeze-el végződik..
-
-
islorinc
tag
De jobb? vagy újabb, stabilabb?
-
islorinc
tag
válasz laszlolczka #16375 üzenetére
Köszi
1. Mitől lehet a fent részletezett fagyás?
2. Simán rátölthetem ODIN-nal az új rendszert a mostanira?
3. Ha a Sammobile-on végignézem a listát, honnan látom, hogy mely verzióban mely nyelvek vannak benne?
-
laszlolczka
őstag
-
Romeo619
senior tag
válasz D-Phrag #16366 üzenetére
Áh nem, leírtam az igazat, hogy a szilikon toktól lekopott meg megvan repedve a keret.
Igen nekem a fényes van és így elégé blődül néz ki, hogy egy csomó helyen mintha smirglivel szedték volna le. A durva az az, hogy már tokon keresztül is látszódik ha meg leveszem...augusztus óta van rajta a tok 2er ha levettem...ártani nem használ jónak nem rossz ez a tok...
[ Szerkesztve ]
-
islorinc
tag
válasz laszlolczka #16377 üzenetére
Már csak egy kérdés. a full wipe törli az adatokat??
-
islorinc
tag
válasz bAtt001 #16380 üzenetére
Na akkor ez az, amit nem tudok végrehajtani, ugyanis jelenleg nincs a birtokomban olyan tudás, ami alapján TELJESN mentést tudnék készíteni a telefonról.
Erről tudtok adni egy linket valahol, ahol le van írva ahogy az ODIN telepítés is e fórum elején?
Tehát hogy kell full mentést csinálni a telóról. (A titaniumot nem igazán érzem komplettnek...más ötletet szeretnék...ami a teljes rendszert, adatokkal, settingekkel együtt menti!)
Köszi
-
bAtt001
addikt
válasz islorinc #16381 üzenetére
olyat hogy lementesz mindent felrakod az új rendszert és ott visszaállítod tudtommal nem lehet. titanium amúgy elég korrekt appok/sms-ek/call log menthető vele. kontaktok mennek gmailbe így csak a beállítások vesznek el. de majd kijavít aki szokott ilyet csinálni. én szeretek formázni mindent
(#16382) hr2 preload-on mi van? azt sosem töröltem még
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
4.2.2-ből mit érdemes még felpróbàlni?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
logarithm
őstag
válasz bAtt001 #16387 üzenetére
Én most erre vagyok kíváncsi SuperNexus 2.0
Mára ígérte a build 4.0 -
laszlolczka
őstag
[link].Ezt próbálta már valaki?
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
hr2
őstag
válasz laszlolczka #16391 üzenetére
Ezt a linket még meglehet említeni, hogy tudják miről van szó.
S3-n működik, én nem próbáltam, nem is fogom, nem izgat az ilyen. -
islorinc
tag
Teljesen hallott a telefonom, nem tudom elindítani!
A következő instrukciókat kérném Tőletek:
Hogy tudok full backupot csinálni most?
Gondolom ezekután jön a full reset, wipe és társai és ODIN
Ezekután hogy tudok visszaállítást végrehajtani?
Ezeket kérem mondjátok el.
Köszönöm!
-
Jadro
veterán
válasz islorinc #16381 üzenetére
tölsd le a marketból: online nandroid backup. Ezzel tudsz teljes mentést csinálni a rendszeredről. (root kell hozzá.) Ezután leszede még a Nandroid managert amivel pedig szépen vissza tudod tenni a mentést egészben, vagy akár egyes tételeit is. (Pl wifi kapcsolatok, call logok, Bluetotth kapcsolatok, appok stb.)
Mindehhez nem kell kimászni recovery menübe sem.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
csabám
addikt
Speedmod K5-6:
- Security patch: fix stack memory content leak via UNAME26 from S3 Update9 source code„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
proly01
őstag
Szeretném megkérdezni,hogy stock ból most melyik a legjobb vagy ami jó?
Pl az újabb nordic az LSJ használja valaki vagy a németet?
Nekem még a spanyol van fent de mostanság rosszalkodik elég rendesen aztán váltani szeretnék a napokban valami újabb kiadású JB-re.
Esetleg LSD hez az új PhilZ -t be tudná linkelni valaki vagy a nordic LSJ hez?Bár attól félek a nordicban nem lesznek benne a t-s beállítások.......Pr:)ly....
-
szerzol
senior tag
válasz proly01 #16398 üzenetére
Én azóta használom amióta kijött az LSJ, semmi gond vele és szerintem a bluetooth kapcsolódáson javítottak, mert a HF1000-es samu kihangosítóm minden funkciója működik, az LSD-vel meg nem ment minden.
Szerintem aki szereti a Stock-ot annak teljesen jó.
Beállításokat meg csináld meg kézzel, bár nekem a Telenoros beállítások megmaradtak és független a telóm.
PhilZ-em nincs, mert nem rootoltam pittel, mert igy is szmúúsz alacsony hőfokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung LCD és LED TV-k
- Minden ami hőszivattyú
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- BMW topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest