- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muffi
aktív tag
válasz laszlolczka #15153 üzenetére
Nem csak placebo h most ugy erzed gyirsabb?
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
hr2
őstag
válasz laszlolczka #15159 üzenetére
Na akkor megvárom Neat verziót és teszem is fel.
-
havri1
félisten
-
epakla
tag
Sziasztok!
Mi a hozzáértő urak véleménye, a Nordic mai frissítését az előzőre ODIN-al simán ráhúzhatom, vagy csináljak előtte visszaállítást?
Köszönöm a válaszokat előre is!Nem szenvedek elmebetegségben, minden percét élvezem! :-) Samsung Galaxy S10
-
kano
nagyúr
válasz havri1 #15150 üzenetére
Az intelligens képernyőzár benne van?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
AlmaZoli
tag
Sziasztok, ha 3+1-es JB felrakas utan eltunt a product code (a lekerdezesnel azt mondja, hogy unknown application vagy mmmi check hiba), efs mappa nem volt sajna elotte lementve, akkor hogyan lehetne visszavarazsolni a product code ellenorzest? Koszi!
"Korán keltem, hol az arany?"
-
saril
senior tag
sziasztok
olvastam itt hogy írtátok első negyedévben jön frissítés (gyári) az S2re nekem még mindig nem talál újabbat a kies 4.0.1 van rajta jelenleg
lesz ebből a frissítésből valami?
mod: bocs elírtam 4.0.3 van rajta, szóval ettől lesz-e újabb a közeljövőben???
[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
Magga
aktív tag
-
havri1
félisten
Előbb utóbb biztosan..de sztem ne várj rá
Már nagyon sok országban kint van sok verzió.
Ma jött ki az I9100XWLSJ_I9100XXLS8_I9100OXXLS7_HOME, ez a legfrissebb.(#15168) Magga : Ennek örülök Rátoltam a Speedmod kernelt, mintha gyorsult volna, kissé akadozgatott néha.
[ Szerkesztve ]
havri
-
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Ha csatlakoztatom a mobilt, és az Odin nem sárga, hanem kék háttérrel írja, hogy Added, az jelent valamit, vagy úgy is jó? (1.03-on és 1.07-en is)
Mert már újratettem a drivert kivettem-betettem az aksit de nem sárgul be. USB-Debugging on.[ Szerkesztve ]
-
-
pzstm
titán
válasz perge666 #15173 üzenetére
Igen Odinnal. (minden szempontból az javallott KIES helyett)
ISmerősnél épp tegnap ját Samsung Premium szervíz, és S3-ra is Odinnal rakta fel a Romot
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
mycso
veterán
válasz raven12 #15172 üzenetére
Fen írja, hogy melyik com portra csatlakozott???
Annak halványkék a háttere??? Ha igen, akkor biztosan 3.04-es (új) ODIN-t használsz, abban olyan színű: [link]
Egyébként nem feltétlenül erőltetném az újabb odin-t, ehhez a telóhoz az 1.85 "való".
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
-
pzstm
titán
válasz Joe Swanson #15176 üzenetére
persze. De azt hittem ez köztudott (Sőt nekem srác anno Samsung boltban is javasolta azt Kies helyett )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
logarithm
őstag
válasz Joe Swanson #15176 üzenetére
Ez eddig is köztudott volt nem tudom miért olyan meglepő
Mindenki tudja, hogy a kies, az telefon temető.[ Szerkesztve ]
-
Zsoó
tag
válasz havri1 #15169 üzenetére
Miután rátoltad a speedmod kernelt, felismeri a Kies a telót? Megnéznéd ha megkérlek?
Tegnap egész nap szívtam, kísérletezgettem, és arra jöttem rá hogy csak a gyári kernellel ismeri fel a nyomorult Kies a telót. Ahogy rátoltam a siyah vagy Dori kernelt, már nem volt hajlandó észlelni. Csak a biztonsági mentés miatt kellene a Kies. De hogy az mekkora xar!"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
Zsoó
tag
válasz havri1 #15185 üzenetére
Ok nincs harag
Csak a naptáramat szeretném visszaállítani a telóra több évre visszamenőleg. Ez miatt tattem fel a JB Stock romot. Arra sikerült, de aztán romolgattam össze-vissza, és már hiába állítom vissza a Kiessel ugyanabból a biztonsági mentésből, már nem jelennek meg a naptárbejegyzések a telón. Tehát tegnap még visszarakta, ma már nem. Ekkora egy trágyát! Most Omega van gyári kernellel, csak így látja a telót a Kies.
Viszont régi Nokia biztonsági mentésből sikerült sms-eket visszaállítani kísérletképpen[ Szerkesztve ]
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
Az odin csak rootolt telókon működik?
Feltelepitettem,de hibát ír ki,és ha le OK-ézom,kilép. -
pzstm
titán
válasz perge666 #15187 üzenetére
Nem.
Telepítésnél még rá sem kell dugni a telót csak miután elindult (vagyis emlékeim szerint nem is kell telepíteni odint, csak indítani....)
milyen hibát írt ki?
-
maggi1886076
addikt
vk 7.2 ala milyen kernelt ajanlatok?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Zsoó
tag
válasz havri1 #15190 üzenetére
Oda is szinkronizáltam persze, de egyszerűen b..szik vissza szinkronizálni a google JB-n. Vagy csak a főzötten, nem tudom már. Cserélgettem ide-oda a romokat. Egyszerűen nem jövök rá hogy miért??? Pedig a webes felületen ott vannak a naptárak. Pár napja többször is tettem ez irányba fel kérdést, de senkitől nem jött válasz.
Azelőtt mindíg sikerült, és nem kellett kies.(#15191) maggi1886076 Szerintem a Siyah az jó nagyon. Most béta 6 van kint belőle.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
-
hr2
őstag
Ez a S4 egy pár fokkal jobban néz ki mint a S3, de így sem az igazi.
Szerintem.Remélem ma még a Belgrádi barátunk az új XWLSJ-ből megcsinálja a Neat verziót.
-
Lci515
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék, hogy milyen módon frissítsem a telefonomat szerintetek, mert eléggé bele vagyok keveredve itt a dolgokba, annyifélét olvastam már itt(régen is követtem a fórumot, meg vissza olvastam szinte az összes hozzászólást), és nem egyértelmű számomra, főleg az én esetemben.
1 éve meg van már a teló, kéz alól vettem, ami valami külföldi szolgáltatósként(Orange) került forgalomba. Kies azt írja nem támogatott a frissítés. Gingerbread van rajta, idáig teljesen megvoltam vele elégedve, szinte semmi gondom nem volt, csak most már eléggé belaktam, és szerintem megérett a cserére.
Nem tudom milyen irányba induljak el!?Visszaállítsam a gyári állapotot és úgy Kies? v Odinnal? Befolyásol-e valamit hogy Gingerről Jelly Beanre frissíteném?!
Köszi a segítséget előre is! -
Zsoó
tag
válasz havri1 #15193 üzenetére
Persze, be van állítva. Minden mást leszinkronizál. Kézzel is próbáltam a naptárat, úgysem jó. Régen pedig mindíg jó volt, hihetetlen!
(#15196) hr2 Tényleg valamivel szebb az S4
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- SörcsaPH!
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Ukrajnai háború
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs