- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz perge666 #16713 üzenetére
Feltettem a Vaterára meg a PH-ra. Ezeket adom a készülék mellé:
Gyári, 1650mAh akku + gyári fedlap
Gyári, 2000mAh akku + fedlap
Gyári töltő
Gyári, rövid USB kábel
Gyári, MHL -> HDTV (HDMI) adapter
Fekete puha gumi tok
Fekete puha becsúsztathatós bőrtok
JIG adapter
Utángyártott USB adapter (OTG)
Kingston 8GB SD Card -
kano
nagyúr
válasz busman #16856 üzenetére
Én is feltettem de egy kalap sz@r az egész. Gyakorlatilag nem lehet vele SMS-t írni mert tényleg FC-zik az SMS app. Vicc...
Mondtam, hogy mindig megszívom ezekkel, és mindig megy vissza a Disaster V9.wassair21
Találtál benne valamilyen bugot?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Szelley
senior tag
Felflasheltem Speedmod K5-1 kernelét CWM-ből, majd felállt a rendszer gond nélkül. A gorvernor "powersave"-ben volt, átállítottam "ondemand"-ra. Kifagyott, majd reboot után bootloop. Visszaflasheltem Jeboo kernelét, azzal is bootloop. Odinnal feltoltam a frisebb Speedmod K5-7 kernelt szintén bootloop. CWM-ből visszalöktem wanam 14.3 romját full wipeal, most már nem a GT-i9100-nál bootloopol, hanem a Samsung logónál... Vélemény?! Esetleg teendő?
-
beast27
senior tag
A miui-t hogy kell telepíteni? Sima egy fajlos rom ként?
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok!Hihetetlen,hogy s2-t mar alig talalni hasznaltam ami legalabb 1evig gyartoi garis lenne. Minden nap nezem,de semmi biztato. Csak ujonnan... nekem van egy s3-am,amirol visszavaltanek s2re.
-
Tudnátok-e ajánlani egy normális minőségű, nem agybadugós Headset-et?
-
bAtt001
addikt
válasz FrankMonzano #16865 üzenetére
cseréljünk, enyémre van 1 év gari még
-
frigoo
aktív tag
válasz FrankMonzano #16865 üzenetére
Az enyém is 2014 februárig garos, telenoros, ha gondolod írj.
-
warezxts
senior tag
Szerintetek NeatROM az PhilZ kernellel vagy DorimanX-el - gyorsabb, stabilabb, kevesebb aksit eszik, okosabb, főz, mos, takarít?
-
csjanos67
csendes tag
SOS !
Szeretném megkérdezni, hogy miért van az, ha a vodafonos galaxy s2 ki lett függetlenítve, nem tudok rá újabb romot felrakni (4.1.2) , mert akkor újra hálózati kódot kér! Minden rom frissítésnél újra kell függetleníteni ?
Kérem, akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, segítsen privátban a csjanos67@gmail.com - ra írt levélben! Hálásan köszönöm. -
daninet
veterán
Viszont meg is van az első bug V5-ben, és ez nekem zavaró. Ha rádugom USB-re nincs notification, hogy mountolja a tárhelyet. Beállításoknál Mount storage opción van. Próbáltam usb debuggal és nélküle is.
Plusz kicsit darabos a menü. Feldobom az AOSP verziót, mert ez így nem fasza. Abban alapból shiya kernel van[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Seth1
tag
Visszaraktam a gyári 4.1.2-t mert az AOKP-val (4.2.2) nem mindig látta a Pc a belső memóriát és az Sd kártyát.
Ami lényegesebb különbség van a 4.2.2 és a 4.1.2 között az a kamera minősége.
Sikerült feltennem a gyári 4.1.2-re a 4.2.2 kamerát.
Ha esetleg valakinek kell itt megtaláljátok a 4.2.2 kamera zip-et.
Felmásolod az Sd kártyára és CWM recoveryből telepíted a zipet.
Ha mindent jól csináltál meg fog jelenni az alkalmazások között a Kamera ikon.[ Szerkesztve ]
-
csjanos67
csendes tag
Hogyan tudom én függetleníteni az s2 - t (4.1.1) ?
-
beast27
senior tag
Most tettem fel a miui v5-öt nagyon nem tettszik ez a kinézet és még menu sincs end még soha sem hasznàltam miui-de nem is fogok (màr jön is le a disaster v9)
Más
Linkelne valaki egy acid-et?[ Szerkesztve ]
Oneplus 7 pro // ain't it a shame that you can't say "Fuck" Fuck's just a word And it's all fucked up
-
daninet
veterán
válasz beast27 #16880 üzenetére
Ízlések és pofonok
Viszont az alap V5-nek valami kernel baja van, még recoveryben sem mountolta az SD-t
Felraktam egy Siyah kernelt így már vállalható a sebesség is, anélkül felejtősMiért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
kano
nagyúr
válasz Szelley #16861 üzenetére
Nekem is szokott néha ilyen lenni. Egy full wipe + újra rom flash meg szokta oldani (nekem).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
beast27
senior tag
Egy acid linket kuldenetek?
-
havri1
félisten
Feltettem az új AOKP-t, már szedem is le. Baromi sötét, nekem meg nincs türelmem a csúszkákat állítgatni
És sajna a BT hiba ebben is benne van (mint eddig mindegyik portolt 4.2.2 -ben).havri
-
havri1
félisten
válasz zoleeno1 #16892 üzenetére
Hát na hát na, azért a 4. csak 4.2
(#16891) bAtt001 : De az meg milyen gáz már, hogy állandóan állítgatni kelljen a fényerőt? Hiába csak 1 mozdulat..megszoktam már hogy ezzel ne bíbelődjek Amúgy sztem nagyon jó kis rom, jah, és pl egyből ment az appok visszaállítása a playből. Fura, mert ez eddig csak CM és az AOKP ajánlotta ezt fel.
havri
-
bAtt001
addikt
válasz havri1 #16894 üzenetére
nem annyira gáz, naponta 3x ha hozzányúlok mert nem látom mi van rajta, nekem bevált
zsiráf aki kitartó elnyeri a jutalmát nekem pl idle merülés 1% most, használatot bírja, gyors is. amit használok minden működik rajta. cm10.1, nem ajánlom bárkinek mert tudom hogy nem bírják... de vannak szerencsések (mint én) akiknek megfelel
-
daninet
veterán
Egy másfél-két órája nyomkodom a MIUI v5-öt. Egészen csinos, siyah kernellel pörög-forog. Akkut sem gyilkolja. FC nem volt. Viszont SD kártyát mountolni továbbra sem tudok csak recoveryből. Mikor csatolom a telefont, semmit nem dob fel az értesítési területen, multimédiás eszközként lehet a sajátgépből (számítógépből) böngészni a mappákat.
Alap MIUI v5 így csatolva leválasztotta a telefont másolás közben (wtf?) AOSP port rendben van.[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
csjanos67
csendes tag
A google player fizetős alkalmazásait hogyan vásárolhatom meg, ha nincs bank kártyám.?
-
-
félisten
Sziasztok, most szereztem egy ilyen készüléket. Nagyon tetszik a legtöbb Samsung készülékkel ellentétben
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
nggabi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Samsung LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DIGI internet
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Hyundai, Kia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest