Hirdetés

Aktív témák

  • sippet

    senior tag

    válasz zseko #7320 üzenetére

    Ám lehet én értelmeztem félre még régen és azóta ez maradt meg, mindenesetre kernel cserével GB alatt 'megjavult', és örömmel veszem ha elmagyarázod nekem, hogy mi is ez a bug pontosan.

    tessék. egyébként az aos bugot azért is nevezik bugnak, mert a jelenség rendellenes működésre utal, ez esetben a procit valamiért feleslegesen pörgeti a rendszer, ergo gyorsan merül a telefon. az általad belinkelt screenshoton szerinted mi a rendellenes? hogy a telefon cirka 7-8 óra alatt egyszer sem (vagy talán egyszer) ébredt fel, tehát szépen ahogy kell, deep sleepben maradt? vagy hogy ennyi idő alatt ránézésre kb. 2-3%-ot merült? azt pedig ha megnézed, akkor a linkelt hozzászólásban le van írva, hogy a "kernelcserével megszűnt a probléma" alapvetően miért önámítás.

    a szintén a linkelt hozzászólásban található xda topicban az utóbbi hozzászólások alapján egyébként az olvasható, hogy az utolsó 2.3-as firmware-ekben már javították ezt a bizonyos aos bugot, tehát ezzel együtt is normális, hogy 30% körüli használat jelenik meg a statisztikában. ha nem merül a telefon gyorsabban a megszokottnál, akkor nincs aos bugod, megnyugodhatsz. amiatt emeltem ki az ezzel kapcsolatos hozzászólásodat, mert jól illeszkedett abba az elharapózó trendbe, hogy olyan hibajelenségeket is tulajdonítanak itt egyesek az ics-nek, ami vagy user error, vagy egyszerűen semmi alapja sincs, de csak azért is bemondjuk, hadd szóljon.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák