- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
charlie1975
aktív tag
-
csabám
addikt
válasz formanekzs #49354 üzenetére
Ezzel van rá lehetőség!
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
maggi1886076
addikt
sztem ez a wanam még nem a legjobb.este kipróbálom az omegát.sokszor a kijelző nem reagál a kezdőképernyőn sem.feloldáskor meg elég sokszor sz@rakodik...
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
busman
veterán
válasz maggi1886076 #49357 üzenetére
Akkor most melyik ,vagy maradjon a stock?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Arcanis
aktív tag
-
Kékes525
félisten
Mágneses övtokkal kapcsolatban....
Sajnos szinte csak ilyen van övtokban...
Reverzibilis, vagy irreverzibilis károsodást okozhat? Mert ha reverzibilis akkor használhatom ideglenesen. Ezért lényeges ez.
Ha képernyővel befelé helyezem a tokba akkor is árt?
Előre is köszi a választ!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Romeo619
senior tag
Sziasztok!
Itt vagyok megint na most reggelre nemhogy nem merült le....hanem most 9körül még 43%!!!! tegnap 1kor(!) húztam le a töltőről.
Fogadjátok meg az itt leírt tanácsokat!!! - és töröljetek le mindenféle *art amit nem használtok a push detectorral pedig takarítsátok ki a telot. -
Jadro
veterán
Egyelőre nekem nincs bajom a Wanam Lite-tal. Reggel óta ezt hozza: [link] Igaz nem nagyon csesztettem, de kíváncsi voltam, hogy nyugiban van-e valami ami miatt merül. Egyelőre jó. Meglátjuk mit alakít a továbbiakban. Bug egyelőre nem volt.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
edgelaszlo
senior tag
válasz busman #49362 üzenetére
hogy egy klasszikus mesét idézzek: " én biza ha a helyedben volnék, nyugton maradnék..."
sajna nekem vmi tré van a pc-mel és az odin baszakszik, különben már rég visszatettem volna a Leak JB-t...most Omega van fent, az újabb verzió, eddig jó, de hát ki tudja mikor kezd el bolondozni...(#49367) busman igazából nincsenek nagy sztorik benne, egetverően nem más mint a Leak, csak nekem laggolt, akadt stbstb...omega előző verziója uez volt, most az újabb nyugton van......
[ Szerkesztve ]
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
busman
veterán
válasz edgelaszlo #49365 üzenetére
Késő...wanam ugrott rá...tesztelem.
-
GEPESZ66
veterán
Nekem ACE2-telefonom van, de ezt megkérdezem tőletek is, hátha tudtok mondani valami okosat.
Eltávolítottam a korábbi KIES verziót.Feltelepítettem az újat.
Viszont az USB Driver nem települ fel.
Ezután bementem az USB Driver nevű mappába (1.5.16.0 verzió), s megpróbáltam így is telepíteni.A telepítő elmegy egy darabig, majd a vége felé kiírja, hogy nem tudja telepíteni.
Megpróbáltam a korábbi verziót is telepíteni az USB Driver-ból, de az sem települ fel.
Miért nem települ fel?
Találkoztatok-e már ilyennel? -
znagy69
őstag
Nálam az Omega egyenlőre jól muzsikál. Full wipe raktam, de csak 2. installra bootolt be. Azóta egyenlőre semmi gond
-
Arcanis
aktív tag
válasz GEPESZ66 #49368 üzenetére
Igen, sokszor előfordult (többeknél), hogy nagyon nehezen (vagy sehogy nem) jött össze a Kies-szel való kapcsolat létesítése:
Én a következőt javaslom:
0) Vezérlőpult / Programok és Szolgáltatások:
1) Távolítsd el a Kies-t
2) Távolítsd el a "Samsung USB Drivers for Mobile Phones"-t
3) Csatlakoztasd a telefont, majd Rendszer / Eszközkezelő (Csatlakoztatáskor ne engedd a Windows-nak a driver telepítését)
4) Itt a Hordozható eszközök résznél a Samsung MTP eszközt távolítsd el (ha ott van)
5) Reboot PC
6) Kies és USB Driverek újratelepítése
7) Telefon csatlakoztatása és sűrű ima, hogy rendesen észlelje a WindowsEzen kívül azzal is lehet még próbálkozni, hogy az eszközkezelőben manuálisan lecseréled a windows szerint "naprakész" drivereket.
Valamint még download módban is települnek driverek a gépre a telefonról. -
edgelaszlo
senior tag
jujj de visszaraktam odinnal a Leak-et....
p*csába a főzött romokkal mártelefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
barnaki
aktív tag
Mondjuk az durva, hogy nem tudtam mitől merül ennyire gyorsan a telefon a tesz JB alatt. Tegnap este 19:30-or 100%-on volt az aksi, lehúztam a töltőről, este wifiztem egy kicsit amíg meg néztem a BL meccsek eredményeit, utána wifi off. Most 10:00 óra van és 80%-on van az aksi.
Máskor ilyenkor már 40%-on volt. Eszméletlenül szívja az aksit.
csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
kacsuszka
aktív tag
hali
gyári 4.0.4-ről szeretnék áttérni erre
segítséget szeretnék kérni, kernel cserében, melyik kernelt rakjam hogyan kell...
midnen segítséget elfogadok
előre is köszi -
kungzi
veterán
A magyar S3-kra kijött ma a jb, remélem most már mi jövünk nem sokára
-
kano
nagyúr
válasz barnaki #49374 üzenetére
Nem volt értelmes amit először leírtál. Nem derült ki, hogy mit is akarsz mondani vele.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
PS7A
tag
Ezt a kijelző feloldáskor gondolkodást Omega alatt is csinálja.
Mitől lehet ez? -
cstom
aktív tag
Sziasztok, kezd beégni a status bar-om, kis fényerőnél a red tesztképnél már látszik az akksi és a térerő kijelzése, valamint találtam egy halott pixelt is. Kérdésem az lenne, hogy mennyire kell beégnie a kijelzőnek, hogy azt már gariban cseréljék?
-
znagy69
őstag
Szól mindenkinek, bár ma már írtam. Előzetesen annyit, hogy mindenkinél előfordulhatnak olyan hibák ami másnál nem ugyan azon rom alatt.
Nekem Omega V16 van a telefonon. Odinos JB-re raktam az omegát. Első alkalommal wipe nélkül. Sz@r lett. Utána próbáltam wipe, elsőre nem indult, újra próba megint wipe (costum) és szépen elindult, nincs semmi akadás és fc egyenlőre. Sőt itt már írták, hogy első bejelentkezés, testreszabás alatt nem engedélyeztem google részére semmilyen adatgyűjtést. Jobb lett valóban az aksi, és nincs feloldás hiba sem.
Ha bármilyen rom esetén hiba van és nem volt wipe, akkor tessék kipróbálni full wipe felrakni. Persze ez nem jelent semmire garanciát, nálam viszont bejött. -
PS7A
tag
válasz znagy69 #49382 üzenetére
Kb hasonlóan jártam mint te is, bár én elsőre full wipe-al raktam fel, de nem bootolt be.
Másodszorra szintén frankón elindult és azóta is rendben működik, ezt leszámítva.
A gyári romhoz való kernellel van root is, minden hülyeséget kitöröltem.
Az aksi tegnap este volt 90%-on, folyamat wifi mellett most tartok 72-nél, eddig szerintem nem rossz. -
busman
veterán
Wanam,kezdőképernyő fagyogat nálam......minden volt.wipe stb...
-
Linkin
senior tag
válasz edgelaszlo #49385 üzenetére
Én se basztatam a gyári JB-t csak akkor ha jön a végleges
Wot csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCu5WdaeI6J16mxqAjlAfHyQ
-
busman
veterán
válasz edgelaszlo #49385 üzenetére
Nem laktam be még és így is fagyogat..megnézem az omegát is.
Aztán ,ha nem marad más megy vissza a leak..I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
vagyula
senior tag
S3-asok ma kapják a hivatalos JB-t (voda,telenor tuti), hátha minket is megszánnak
[ Szerkesztve ]
miui.hu
-
Romeo619
senior tag
válasz kecsetihunor #49391 üzenetére
Amikor leszedsz App-okat a paly-ről, lehet, hogy közben leszed hozzá valami reklámot ami a háttérben fut eszi a netet és az akksit is. Ezzel a programmal meglehet őket találni gyorsan.
-
Romeo619
senior tag
válasz kecsetihunor #49394 üzenetére
Hupsz elnézést igen az lesz az szedd le, futtasd le, törölj... 5 csillagos nem lehet véletlen..
-
kano
nagyúr
válasz busman #49384 üzenetére
Miért írsz állandóan OFF-ba? B@romira idegesítő.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
SzlobiG
félisten
válasz edgelaszlo #49371 üzenetére
Nálam ezért msradt a leaked.
-
KerekesLevi
tag
Sziasztok!
Viszonylag régóta olvasgatom itt a hozzászólásokat, és ezek alapján sikerült is mindig a legújabb romokat felpakolnom. Viszont ezzel a TEST rommal meggyűlik a bajom: 4.04 officialra tettem, t-mobil függőre, ODIN -on keresztül. Minden flottul is ment, belaktam a romot, hasít mint a háborodás, csak 1 gond van: amikor telefonálok, kb. 1 percen belül a phone.process váratlanul leáll, a hívás megszakad, a térerő ilyen behajtani tilos táblát jelez. 2 másodperc múlva 100% a térerő. Ez mi lehet? Eleinte nem rootoltam a TEST romot, aztán elkeseredésemben feltettem a rootolt kernelt, WIPEoltam de azzal is előjön. Ja a 4.04 es ICS-re tettem egy syiah kernelt, utána WIPE, utána OFFICIAL...
Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönöm...
Levi
-
edgelaszlo
senior tag
válasz KerekesLevi #49399 üzenetére
nem tudom, a percjelző hang be van kapcsolva? állítólag ha igen, eldobálja a hívást....
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest