- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
plejik
addikt
válasz edgelaszlo #49700 üzenetére
Én nem, sőt egyszer sem mióta fentvan. Nyomj egy restartot.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
kungzi
veterán
Töröld a Google play cache-t az alkalmazáskezelőben.
Más:
Sammobile-n ma már decembert írnak az S2 frissítésre. Nem nagy baj, de akkor ne legyen tele buggal.
[ Szerkesztve ]
-
borsodika
őstag
Nálam tökéletesen működik JB-n.
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
edgelaszlo
senior tag
-
borsodika
őstag
válasz edgelaszlo #49709 üzenetére
Ha esetleg rátolnád a Gapps-ot?
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
kungzi
veterán
-
Arcanis
aktív tag
válasz edgelaszlo #49713 üzenetére
Próbáld meg a következőt:
- Kikapcsolsz mindenféle netkapcsolatot.
- Leszeded a play store update-jeit,
- Törlöd a play store adatait (clear data, ÉS clear cache is!),
- Másik nyelvet választasz a telefonon (pl angolt, de persze üzbégre is rakhatod), ez azért kell, mert újraindul pár háttérszolgáltatás
- Visszakapcsolod a netet,
- Vársz, hogy update-elje magát a Play Store, elfogadod a feltételeket és reméled, hogy nem omlik össze.
- Ha minden oké, visszaállítod a rendszert a kívánt nyelvre.(#49714) kungzi Hát ez a RainBox valami iszonyat randa
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
válasz kungzi #49716 üzenetére
Igazából nem azzal van a baj, hogy lecserélte az ikonokat, meg egyenként nézve nem rondák az ikonok.
Viszont baromira nincs összhang.Nézzük meg pl. a statusbar kapcsolóit:
Wifi és képernyő elforgatás ikon kék glow effekttel rendelkezik (1),
GPS és Hangerő ikon 3D-s hatású (2)
A Bluetooth ikon üvegszerű és apró árnyék van alatta (3)
Fényerő és settings ikon holo stílusú, de míg a fényerő kék, a settings fehér. (4)
A hozzáadott task manager ikon meg megint más, fehér körvonal + szimpla nem-3D (5)
Ez ugye nem kevesebb mint ÖT különböző stílus. Mivel a grafikai elemek kommunikálnak egymással az összhatásban, ez számomra nem más mint egy jóízlés elleni atomtámadás, a szemizmaidat meggyötörni kívánó kompozíció... Ezen kívül szép -
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Két kérdésem lenne:
1: Még midnig csak az az egy "kiszivárgott" pre alfa beta JB van az S2-re?
2: a hivatalos kiadásról van pontosabb időpont, mint a "novembe"?
Köszi
Laca
-
khorvat
senior tag
Telenoros ICS 4.0.3-ról ha szeretnék átállni a JB Leak-re, mi a váltásmenetének gyors vázlata?
Amit szeretnék, hogy a mostani állapotra bármikor visszaállhassak, garancia stb. okán, szal kellene egy módszer amivel most tudnék mentést csinálni, teló ugye nincs rootolva szal ha jól olvastam az olyan mint nandroid kilőve! Miket mentsek még le most a legelején és mivel?eMMC check is megvolt brick bug esete nem állhat fenn, bár a 4.0.4-el amúgy se tervezem a kapcsolatba kerülést!
Amiket már beszereztem innen-onnan programok és így a rendelkezésemre állnak:
Titanium Backup 5.7.2
RootExplorer 2.21.1
Battery Calibration Free verzió
ODIN (PC-s verzió) 1.8Illetve le van töltve a
JB 4.1.2. rom
odin root: Philz 3.1 Odin
cwm root: Philz 3.1 cwmDropbox 50GB tárhely a váltás egyik fő oka, így a telót unlinkeltem és a dropbox progit is leszedtem a telóról (adatok törlése, majd eltávilítás) illetve a google playben saját alkalmazásoknál is kitöröltem a nyomát, úgy olvastam ez szükséges lesz a sikeres 50GB eléréséhez!
Minden hasznos tanácsot, útmutatást szívesen veszek akár privátban is![ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
válasz khorvat #49720 üzenetére
Amiket szeretnél, mented titanium-mal.
1. Letöltöd ezt és Odin-ból felteszed. (4.0.3-hoz való SpeedMod kernel) Ha fent van ez a kernel a recovery-ből csinálhatsz backup-ot.
2. Kicsomagolod a letöltött JB-t.
3. Belépsz a recovery-be és format-/system/data/cache, wipe dalvik cache
4. . Download mod-ba teszed a telót.
5. Megnyitod a sz.gépen az Odin-t és amit kicsomagoltál Jb-t, betallózod a PDA részhez a Code kezdetűt, a Phone részhez a Modem kezdetűt, a CSC-hez pedig a CSC kezdetűt.
6. Download mod-ban rádugod a gépre.
7. Start.
8. Recovery-ból felteszed ezt a PhilZ kernelt, ha szeretnéd, hogy rootolva legyen a teló.
[ Szerkesztve ]
-
Senser87
tag
A root után az EFS mappa mentését csináld meg!
Nagyon fontos a későbbiekben!!!!
Szerk:
Az 1-es pont után, de jobb lenne, ha a gyári kernel ROOTolt változatát tennéd fel először!
Az EFS mappa mentése után játsz modolt kernellel...Ha elszáll...akkor nem tudom mit tudsz vele csinálni...[ Szerkesztve ]
SAM GS23U
-
khorvat
senior tag
Ok!
Köszönöm a gyors választ szerintem így menni is fog, ilyen az mikor az 1-es pont hiányzik és a többi rész fejben már megvolt, a pontos mentéshez kell az első pont letöltése de nagyon!
EFS mappát is szoktak itt ajánlani menteni azt mikor kellene megejtenem a rootexplorerrel, vagy felesleges külön menteni benne lesz a recovery backupban? -
hr2
őstag
válasz Senser87 #49723 üzenetére
Igaz.
Kihagytam.(#49724) khorvat
Root után (első lépés) ezzel a progival mentsd ki az EFS mappát a sz. gépre.[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
válasz edgelaszlo #49722 üzenetére
Nincsmit : )
(#49718) kungzi: -
-
bee_jay
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Elmondom mi történt:
Fent volt a 4.1.2 Leak rom deodexed verziója (LK95-SimplisticPS-XXLSJ).
Ezután cwm-ből feltettem a "transparent_sys.zip" módosítást, ami remekül működött is.
Majd ki szerettem volna próbálni az "ALL_IN_ONE_MODs_V3.5.zip" módosítást is. Viszont itt figyelmetlen voltam, mert nem olvastam el a telepítési utasítást és csak simán feltettem cwm-ből, mindenféle wipe nélkül.
Ezután összeomlott a rendszerem, semmi sem segített, ezért újra kellett raknom az egészet.
Wipe-oltam és feltettem újra a romot. Majd a "transparent_sys.zip"-et is telepítettem, de nem történt semmi. Megróbáltam mégegyszer, de akkor sem. Ezután letöltöttem egy másik verzióját a módosításnak, de az sem működött. Ezután észrevettem, hogy nem tudok írni a telefonra semmit, még törölni sem tudok, mert mindenre azt írja, hogy írásvédett. Megnéztem PC-n is és ott is azt kaptam, hogy írásvédett. Csak olvasni tudom a belső és külső SD-t is.
Vajon mit cseszhettem el?
Mit tehetnék, hogy helyre állítsam?Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
bee_jay
tag
válasz Senser87 #49730 üzenetére
Azt még nem próbáltam, igazából abban reménykedem, hogy nem kell újra raknom az egészet, mert egyébként működik minden. Ha nem akartam volna cwm-ből telepíteni rá, akkor észre sem vettem volna... (csak mikor gépről akarnék másolni rá valamit).
Basszus... fényképezek egyet, majd be szeretnék lépni a Galériába és azt írja, hogy Nincs elég hely az eszközön, töröljek valamit....
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
válasz bee_jay #49731 üzenetére
írhatóvá tudod mountolni a rendszert?
Ha van adb-d, akkor bekapcsolod az usb debuggingot,
csatlakoztatod a géphez a telefont,
cmd.exe, majd beírod, hogy adb root <enter>
ezután: adb remount <enter>
Ekkor elvileg minden particiót írhatóvá mountolsz.Ha van cwm-ed, akkor ott is lehet mountolni pl az sdcard particiót. (meg a többit is)
-
bee_jay
tag
válasz Arcanis #49732 üzenetére
Köszi szépen!
Már meg is csináltam CWM-ből. Most elvileg jó.De vajon mivel cseszhettem így el?Megpróbálom megint a CWM-es zip telepítést, elvileg most már jónak kell lennie...Na, ezt elkiabáltam...
Mikor bekapcsolt a telefon, jónak tűnt, mert csináltam egy fotót és után meg is tudtam nézni a Galériában. De ezután megint azt írta, hogy kevés a hely töröljek valami...
Kipróbáltam, még mindig nem enged törölni semmit.[ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
válasz Senser87 #49723 üzenetére
Most látom szerkesztve is volt, igen az lenne a legjobb ha a gyár kernelt rootolnám és aztán az EFS mappa mentése a PC-re telepített EFS_Pro progival.
Szal akkor szükségem lenne egy linkre ahonnan leszedhetem a 4.0.3 ICS Telenor romhoz használható root fájlt.
Ebben ha tudsz kérném még segítséged! -
begrimisu
aktív tag
sziasztok! Egy kis segitség kéne adott egy s2 4.0.3 -as android ver szeretném root olni odinnal melyik kernert kell felraknom a 2.3.7 es jó vagy másik kell? köszönöm
begrimisu felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Villanyász
tag
Üdv márkatársak!
Gyári 4.0.3. rom semmi hókuszpókusz. Viszont nem tudom hogy hogyan kell kiherélni azt a funkciót, hogy megnyomom kétszer a home gombot és felugrik egy ablak és egy női hang elkezd faggatózni, hogy mit szeretnék csinálni. Marha idegesítő mert van hogy véletlen nyomódik meg kétszer.
Valami ötlet? -
Arcanis
aktív tag
válasz bee_jay #49736 üzenetére
Hát abban az esetben ha lecsatolódik a belső tárhely (azaz "unmounted" = lecsatolt állapotba kerül), vagy csak read-only particíóként van csatolva, akkor lehet újracsatolni cwm-ben, ami read-write módba fogja mountolni. Szóval igen. (Egyébként ez bármelyik particióra igaz)
(#49741) Villanyász:
Beállítások > Alkalmazások > Megkeresed azt az appot ami faggatózik (vagy Voice Command a neve, vagy tán Vlingo), rákattintasz és megnyomod a Disable gombot. Itt egy kép isEzt még eljátszhatod azokkal az alkalmazásokkal, amiket nem használsz, így RAM-ot és üzemidőt spórolhatsz (pl Hubok, samsungos Widgetek, Zinio, Kobo...)
[ Szerkesztve ]
-
bee_jay
tag
válasz Arcanis #49734 üzenetére
Most CWM-ben mount-oltam mindent (kivéve az EFS particiót), majd - próba képpen - rögtön ezután csináltam egy install zip from sdcard-ot. Ezután bekapcsoltam a telefont és a telepített átlátszó státuszbár végre működött, de még mindig nem tudok törölni semmit...
Valami ötlet?
Igazad van, valamiért lecsatolódik, mert mikor belépek a CWM-be, megint unmount állapotban vannak a particiók.
Hogy tudnám véglegesen mountolni?
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
valaki használja a NeatRom-ot? természetesen a JB változatra gondolok
-
Arcanis
aktív tag
-
begrimisu
aktív tag
dowland módba rakom a telot de ha rádugom a gépre nem jelzi az odin ! dowland modnál nekem alul jelenik meg a felkijáltö jel felül meg írások vannak hogy warning és angol szöveg ez normális??
begrimisu felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest