Hirdetés

Aktív témák

  • Arcanis

    aktív tag

    válasz Tavi64 #47500 üzenetére

    1) Milyen rendszer van rajta? GB vagy ICS? Egyébként ez tapasztalataim szerint ROM hiba. Rendszerfrissítés megold(hat)ja. Volt olyan ROM, amiben a rádió rakoncátlankodott nekem. Időnként megjelent az értesítési sávban a rádió mint futó app, és zárhattam be újra.

    2) Az Android rendszer alapesetben csak a gyári csengő / értesítő hangokat ajánlja fel, azonban a gyári hangokon kívül megnézi még az "alarms", "ringtones" és "notifications" mappa tartalmát is. Készíts egy "notifications" nevű mappát a belső sd-re és tedd oda a kívánt értesítőhangot. Másik opció, hogy telepítesz egy olyan fájlkezelőt, ami hangok kiválasztásának szándékára is reagál. (Pl. ES File Explorer)

    GUGU69: "Olvasgattam itt, nemrég írt be valaki olyat, hogy az automatikus helymeghatározás miatt lehet esetleg"
    Én írtam, hogy a Google Maps és a Google Now tud ilyesmit produkálni. Annak ellenére, hogy ki van kapcsolva a GPS, rendszeresen próbál helyzetet meghatározni (wifi hálózat vagy mobilhálózat segítségével).
    Nekem az oldotta meg a problémát, hogy a Maps > Settings > Location settings-ben kikapcsoltam a Background Location reporting-ot, a Location sharing-et és az Enable location history-t (azaz a helyzet háttérbeni jelentését, a megosztás és előzmény eltárolás lehetőségét)
    Ha felrakod a BetterBatteryStats-ot (xda-n van ingyenes verzió), akkor az is segít beazonosítani az akksit nyúzó appokat / folyamatokat.

    TOZ: "zsebemben egy Gnexxel tartok hazafelé. Ilyen áron nem tudtam otthagyni"
    Grat a Nexus-hoz (meg a 4.2-es Androidhoz : ) Szabad megkérdezni mennyiért újítottad be?

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák