- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Aktív témák
-
nexusking
aktív tag
-
Zsoó
tag
válasz MunezXBK #34337 üzenetére
Na ez megnyugtató. Olvasom a fórumot,.mert már nagyon érik a gondolat hogy kipróbálok főzelékelet.
Azért kellemetlen ez a dolog nekem, mert eladtam az első S2-met egy haveromnak,(most van egy másik) és panaszkodik hogy milyen xar, mert állandóan újraindulgat. A gyári GB-re tettem fel neki 1 fájlos ICS-t. Lehet ez a baj, pedig volt wipe, sd format minden."Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
pzstm
titán
Ennyiért ajándék. Én rá is nyomtam kapásból a vásárlásra
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Weeman1
veterán
Xiaomi 11T Pro
-
nexusking
aktív tag
Az USB OTG kábel specifikus az S2-re, vagy bármilyet veszek, az is jó?
-
Szelley
senior tag
válasz nexusking #34358 üzenetére
Nekem van egy ilyenem, ezzel óvatosan kell ügyködni mert pendriveot beledugva már eléggé feszíti az aljzatot. Másrészt van egy ilyenem is, de ebből lehet hibás darabot is vásárolni, ugyanis megtörhet a kábel vagy pedig van hogy rosszul kötik be és kihagyják az "érzékelő" szálat ami küldi a jelet a telónak hogy most nem felvenni kell feszkót hanem leadni.
-
F-ECT$
titán
Már ha meg tudod szokni az irányítást. Nekem nem ment, mobilon nagyon nem jönnek be az fps-ek, "szimulátorok" és semmi olyan, amit 1000x jobb irányítani kormánnyal, egérrel, billentyűzettel vagy joystickkel.
Így nálam a Where's my water/perry, a Cut the rope és az AB sorozat marad, azokkal sokkal jobban el tudok lenni.
Dive ever, work never.
-
zseko
veterán
válasz nexusking #34351 üzenetére
Szelley nagyon jól leírta mire gondoltam. Egy MHL kábel kell neked ha tv-re akarod kötni. Meg persze egy hdmi kábel, és a gyári töltő, mert áram nélkül nem megy. Az otg és az mhl nem megy egyszerre, mivel ugyanazt a csatlakozót használják, ezért kell bluetooth.
Asphalt 7 1,6GB ezt nem töltöm le mobilon
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Arcanis
aktív tag
válasz F-ECT$ #34361 üzenetére
Egyetértek. Szerintem is a casual / puzzle játékok a legélvezhetőbbek, bár van pár kivétel: pl a Dead Trigger nagyon tetszik, bár nyaralok, még így is tolok időnként pár küldetést. (Könnyedén lehet osztani a headshotokat, tegrás ultra grafikán, akadásmentesen : )
A Dead Space és a GTA III is hasonlóan pozitív csalódás irányítás szempontjából. -
Muffi
aktív tag
Gyerekek ez a JB torok rom visz mindent! Eddig egy
fc-m se volt nem lagol nem bugos! Minden működik benne, csak annyi h ez a Project Butter nincs benne...de ugy csúszik mint a vaj RR-nel is 6x jobb! Es az aksi is elég jól bírja! Egy próbát megér![ Szerkesztve ]
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
leslien
nagyúr
üdv,kérdésem melyik a legstabilabb ics 4.0.4 ?és ha van egy link hozzá . előre is köszönöm
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
kmisi99
addikt
Amúgy más szerint is úgy van hogy ha beadom a T-be a telót gariztatni ők csak tovább küldik a samsungnak garira? Mert akkor nem szarakodok egyből a sangungtól kérem a garifutárt. Csak még mindig az aggaszt hogy nehogy már kiszúrják hogy szét volt már szedve nem hivatalosan.
[ Szerkesztve ]
-
Muffi
aktív tag
válasz MunezXBK #34368 üzenetére
nemtom mit forgatod a szemed de ez hülyeség h RR-nél minden jobb...
te egy genius vagy h ennyire tudod h az összes rom jobb a RR-nél? és igenis az RR nemrossz rom, van sokkal szarabb nála és a JB féle RR sem rossz..igaz nem tökéletes de nem kell lefikázni főleg ugy h kisem probáltad csk ugy idehánysz vmi hszt...
majd ha min. 3 napig fenn volt neked akkor magyarázzál...nem tudom miét kell az embert állandoan leoltani és okoskodni...-.-
Függő2: helyes jól teszed csak okosan
[ Szerkesztve ]
Google Nexus 5 16Gb - White/KitKat 4.4.2; Asus Transformer Prime Tablet- V4.1.2 JB
-
HardRic
addikt
K*rva S3.
[ Szerkesztve ]
-
Muffi
aktív tag
persze
Tessék: ez a főoldala...
és itt van a direkt link letöltés: [Thebyani Rom Beta1 JB ]
pzstm: Ja láttam írtam is
[ Szerkesztve ]
-
Sanci789
aktív tag
Deodexed Wanam LPO-ról akarok váltani az új 12.3 LPT-re, de azt írja ki a teló hogy "E:signature verification failed". Lehet az a probléma, hogy nem CWM, hanem az a régi? Hogy rakjam fel a legegyszerűbben?
-
futor
aktív tag
MIUI ROM 2.8.3 Release
-
rauley
tag
válasz MunezXBK #34387 üzenetére
Na,én meg az RR-et szeretem,a Salman meg egy fos volt.
Egyébként a RR romok vitán felül azért igényesen összerakott romok.
Lehet hogy nem kéne leírnod csak azért,mert valamelyik romjával rossz a tapasztalatod.
Én azt mondom,nem nagyon van olyan rommer,amelyiknek nincs legalább egy szar romja,
főleg mert szarból nem lehet várat,és sokszor az alapanyag is még hiányos valahol.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
HardRic
addikt
Apexből új beta érhető el, tudja a JB-s újításokat. Jóság.
-
Snücü
tag
Frissült a Viber. Megy JB alatt.
[ Szerkesztve ]
-
Muffi
aktív tag
még egy JB féle rom... akit érdekel..: ParanoidAndroid frissítve: ma
nem probáltam még ki...
Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest