- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Aktív témák
-
TOZ
addikt
válasz C.Brigante #32399 üzenetére
Mi a titkod, Mester?
-
znagy69
őstag
Csinálj egy FR-t. Hátha. Vagy pittel rootolj.
-
Weeman1
veterán
Frissült a cMIUI.
Nemsokára kész a multilanguage verzió is.Xiaomi 11T Pro
-
GazRic
senior tag
Gyári ROMok közül melyikre érdemes frissiteni LP7-től?
LQ5 vagy LPM vagy az uj LPO-t?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
zack
nagyúr
válasz GazRic #32406 üzenetére
LP7-ről simán mehet a legfrissebb LPO-ra.
LQ5/LPM/LPO kb. egyformák, de ha LP7-ről jönnél, akkor célszerű a legrissebbre frissíteni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
trobi28
addikt
válasz GazRic #32406 üzenetére
Véleményem szerin LPO.
Tegnap felraktam,nagyon jó lett
Végre csináltak valamit a GPS-el is mert a lakásba is 2 másodperc alatt fixet fog,felraktam a BeatsAudio-t és valami brutálisan jó lett a hangzás,egyszerüen nem hittem a fülemnek (ezzel csak óvatosan mert valami olyant ír a telepítés végén hogy nem szabad letörölni mert akkor nem lessz audio driver,gondolom lecseréli a régit)[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
turika86
aktív tag
Én rálesek addig erre a cm10-re.. lássuk mit hoztak ki belőle a fiúk!
"Time is the fire in which we burn"
-
doongoo
addikt
XDA-n írják, hogy a brickért felelős rész: emmc_cap_erase vagy a micsoda benne van, azaz ugyanúgy lehet veszélyes. Amúgy állítólag tök ugyanaz, mint az XWLPM, csak eehhz más a CSC a más régió miatt.
Azaz ugyanúgy lehet elkerülni is a téglásodást szerintem, mint XWLPM-nél... -
GazRic
senior tag
LP7ről frissitek LPO-ra de nincs "pit" file. Okozhat ez gebaszt?
Vagy simán mehet fel Odinnal az 1 file-os.PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
rjg
őstag
Szerintem ne használd és nem lesz gondod, sem a sebességével, sem az üzemidejével.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
nagyúr
Sziasztok!
LQ5-ről váltottam. KK5-öt tettem fel utána factory reset, és úgy az egy file-os LPO. Működik minden, plusz gyors is, leszámítva hogy beszélgetés közben eldobálja néha a hálózatot. KK5 után először egy három file-os ICS-el kellett volna kezdenem? Köszi a választ előre is!
-
znagy69
őstag
válasz bulikavagyok #32422 üzenetére
Szerintem ez modem gond, nálam is volt LQ5 alatt. Majd valaki aki cserélt modemet szerintem segít mire cserélj.
-
knyitogato
őstag
Nna, néhány hónap után megint megy a szervizbe a teló, kék folttal a sarokban.... Oké, hogy szuper a szervizszolgáltatásuk (legalábbis először az volt), de azért ez már sok egy telónál, ami egyéves sincs
-
zack
nagyúr
válasz bulikavagyok #32422 üzenetére
ICS-re váltás előtt célszerű ODIN-os 3 fájlost feltenni ICS-ből.
Én ezt használtam: I9100XXLPQ_I9100OXALPQ_XEOHát...A modem résszel én se vagyok megelégedve 4.0.4. alatt.
Portal ROM-ban jó a modem?
(#32425) knyitogato
Én összeteszem a 2 kezemet, mert nagyon kifogtam. Semmi hiba sincs nálam. Így vagy az lesz, hogy drágábban adom el mint az átlag ha aktuális lesz, vagy megtartom 2013. közepéig (2014.02.-hóig garis).
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
nagyúr
-
nagyúr
-
znagy69
őstag
válasz bulikavagyok #32428 üzenetére
Nem oldódik meg, mert a rom lecseréli a modemet is (attól, hogy 1 files). Ha valaki ajánl hozzá egy modemet azt odinnal, vagy CWM-el felrakod.
zack Ha jól látom akkor LPS a modem a portal romban, lehet ezért nem panaszkodnak
Próbáljátok ki.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz znagy69 #32430 üzenetére
Én egyébként nem vagyok híve a a saját "mixeknek".
Tényleg gyors és jó az aksi a 4.0.4-ben de kétlem, hogy nagyobb energiákat ölnének a javításokba. Lesz még 1-2 verzió, ami ahogy esik, úgy puffan, aztán jön a Jelly Bean. Addig szerintem a főzőcske se nagyon fog beindulni, 1-2 kósza romot kivéve.
Ha belegondolunk teljesen logikus is. Ez a 4.0.4 egy átmenet a stabillá vált 4.0.3 és az ősszel megjelenő 4.1 között. Felesleges lenne túlzottan nagy energiákat beleölni.(#32432) Land
market?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Picco
addikt
valaki bartor es hozzaerto rakja mar fel a CM10-et, mert raknam en is csak elso nem akarok lenni
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
turika86
aktív tag
valaki meg tudná nekem írni hogy cm alatt a 3g-t hogyan kéne beállítanom(telenor)
"Time is the fire in which we burn"
-
znagy69
őstag
válasz bulikavagyok #32431 üzenetére
Hirtelen ezt találtam.
zack Én most MIUI-n vagyok, mert valamiért különlegesebb mint az ICS. Szerintem lesznek főzetek, bár nem annyi mint eddig, mert sokan átmentek S3-ra. JB meg esetleg év végén lesz szerintem, addig biztos próbálok majd ezt-azt. A 404 igazából aksiidőben jobb csak mint MIUI, viszont nekem témázni egyszerűbb MIUI-t mint ICS-t. Nem akarok én nagyon belemászni mélyebben, ICS-hez meg az kell.
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Csinát már valaki LQ5 alatt CWM backup-ot/restore-t? Vagy hagyjam a pöcsbe, és ne kockáztassak inkább?
Kipróbálnám ezt a CM10-et is meg a Portal 2.0b-t is...De mivel ezt belaktam, nem akarom bukni ha a másik kettő nem jön be.
Elindítottam a CWM backup-ot...Ha meg akar dögleni, a lehetőség adva van.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz znagy69 #32437 üzenetére
Szerintem az se fogyasztana többet, csak rengeteg a fehér háttér a MIUI-ban, és az zabálja az aksit. Nálam a MIUI akár hányszor próbálkoztam vele, mindig valami nyűgbe botlottam.
Lehet a mostaniak már jók, tehát egy cMIUI próbát se zárok ki a mai nap.
De szerintem CM10-zel kezdek.A témázgatás kétségtelenül MIUI-n a legjobb és legszínvonalasabb, de nekem ez mint fícsör igen kevéske.
-
zseko
veterán
válasz Linkin #32418 üzenetére
Nem vagyok oda a főzött romokért, vagy kihagynak belőle dolgokat, vagy teletömik minden számomra felesleges cuccal, vagy van amelyik meg ízléstelenül néz ki. Meg ugye amikor nem működik valami benne.. Nem azt mondom, hogy a stock rom híve vagyok, de nekem ez vált be a legjobban
HR24.hu
-
turika86
aktív tag
-
F-ECT$
titán
Milyen rom/kernel párossal sikerült ezt elérni?
Dive ever, work never.
-
zolyee
tag
Sziasztok!
A napokban érdeklődtem egy galaxy s2 i9100m tipus rom frissitését illetően, de senki nem tudott semmi biztosat mondani ez ügyben.
Tegnapi nap folyamán kicsit jobban elmélyültem a dologban és utána jártam mindennek.
A galaxy s2 i9100m tipus teljesen megegyezik a nemzetközileg forgalomba került változattal.
Tegnap már sikeresen lezajlott a rom cseréje is.
Gondoltam megosztom ezt az információt ha esetleg valaki belefut egy ilyen modellbe tudja a néven és pár extra szofton kivül semmi különbség nincs. -
zack
nagyúr
Megy fel a 3 fájlos LPQ, aztán után fejest ugrok az újdonságokba, ha nem nyíródik ki.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs