- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
Aktív témák
-
Rotate
veterán
checkfus-szal letöltött romot hogy nyitok meg? enc2 a vége... nevezzem át zip-re?
-
ferrari1
őstag
-
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Aki tapasztalt benne, az tudna segíteni abban, hogy Telenornál vegyem meg a készüléket (105k) vagy függetlenül (130k)? Persze nekem az olcsóbb lenne a jobb, de ha van sok pozitívum a független mellett, akkor inkább az lenne.
2 év gari van rá függetlenül, Telenornál is?Visszaolvastam amennyit tudtam és sokan panaszkodtak a T-s ICS-re. Ez a sok ez pár ember volt igazából, de úgy nagyon senki nem áradozott. Vagy ez csak az ICS megjelenése körüli időkben volt gond? Tényleg "rosszabb" lenne, mint a független ICS? Más különbség van a 2 készülék között?
Köszönöm szépen.
-
Rotate
veterán
LQ5-re ráhúztam az egy fájlos LPO-t, most indul, már az alkalmazásokat optimalizálja, nem lett tégla
remélem ez jó rom, mert csak így tudtam elindítani a telefont
-
Gloob
addikt
Sziasztok
Nem tudom volt-e már ez a hír, ha igen akkor bocs, ha nem akkor még jobb. linkSamsung Galaxy A52S
-
Rotate
veterán
rakjátok fel az Opera frissítést, sokkal jobb lett mint volt gyorsabbnak, stabilabbnak érződik
-
veszter007
csendes tag
válasz Rotate #32261 üzenetére
Szia!
Ha jól értem, csak letöltötted az LPO-t és odinból feltoltad. Nem kellett se csc-t... meg egyebeket állítanod és az alkalmazásaid, beállításaid is megmaradtak? Tehát sima ügy volt?
Ugye jól láttam, hogy Magyar régió is benne van? Nekem Telenoros a telóm.
Csak mert ha tényleg ilyen simán megy, már tolom is az LP7-emre[ Szerkesztve ]
-
ERPY
őstag
válasz C.Brigante #32267 üzenetére
Csak az akksiidőt ne basszák el, mert az üt de nagyon az LPM-ben.
-
rauley
tag
válasz Rotate #32270 üzenetére
Jah,látom,csak ugye így járok akkor,amikor nem olvasok lejjebb.
Közben lejárt a szerkesztési időm,és törölni sem tudtam az előzőt.Ezt az LPO-t tapasztalgassátok csak ki,aztán én is felhúzom,hogyha beválik nektek.
LQ5 és LPM szmúszra bejött,akkuidő is fasza volt,főleg az LQ5. Remélem legalább ezt a szintet fogja hozni az LPO is.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
muveszur
addikt
Mai élmény:
Elküldtük a telefont a szervízfutárral, de a garanciajegy kimaradt a csomagból... A futár száma meg az S2-ben maradt.
Úgyhogy egy pár telefonálás után kaptam egy telemaxos emailcímet, amire el kellett küldenem a lefotózott garijegyet. Felhívtam őket, lecsekkolták, azt mondták, tökéletes lesz.Úgyhogy eddig le a kalappal eddig a Samsung előtt. Azt hozzá kell tennem, hogy amikor legutóbb volt az én telefonom szervizbe, az is tökéletesen simán ment!
-
ERPY
őstag
válasz Rotate #32284 üzenetére
A phone.apk a térerőért, mobilos dolgokért felelős, és önmagában a megléte kötelező pont ezek miatt, ellenben mint önálló tárcsázó alkalmazásként nem funkcionál. Lehet hogy a grafikai elemeket ez tartalmazza, és talán a tárcsázó dolgait is, most pontosan nem tudom mert már elég rég dolgoztam vele, de azt hiszem a kimondott tárcsázóért a callsettings.apk megléte a felelős. Szal ha utóbbi nincs és a contacts.apk, és nincsen fent mondjuk az exdialer, akkor nem fogsz tudni tárcsázni, még névjegyzéked sem lesz, ellenben hívást fogadni tudsz a phone apk miatt. Nem tudom milyen apk-k megléte szükséges még, már rég foglalkoztam vele. De a lényeg, aki nem vágja részletesen a dolgokat, az inkább ne babrálja, vagy csak biztonsági mentés után.
A contactsprovider viszont kell, az frissíti be a névjegyzéket. De a contacts apk megléte sem kötelező, ha valaki exdialert használ, like me.[ Szerkesztve ]
-
rauley
tag
Srácok,mi is az a tárcsázós kód,amivel a CSC-t meg lehet nézni,illetve változtatni rajta?
Nem találom most hirtelen...Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.
-
T0MEEE
tag
válasz Rotate #32294 üzenetére
igen, a múltkor ezért is rootoltam. érdekes mert az a dolog megoldódott, hogy nem maradt fent a sávban hogy van nem fogadottam, de csak mostanában tűnt fel, hogy először a gyári tárcsázó jön elő, ha pedig bezárom, akkor alatta meg ott figyel az exdialer
na mindegy az a lényeg, hogy megoldódottmás:
lenne előnye annak, ha kicseréltetném a több mint 10 éves simkártyámat szerintetek?
esetleg a net javulna ilyesmitől?! -
Zsolaf
addikt
Azt valaki megtudja nekem mondani h miért áll vissza gyárira a clockwork-recovery ha felteszem, egyszer bejön utána már megint a gyári van ott. (LPO)
(#32299) ERPY már rom csere után csináltam recovery-böl a zippet telepítem csak, nem cf hanem sima clockwork
[ Szerkesztve ]
-
gofry
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki az LPO hoz jó a CF-Root v5.6 for XXLQ5 simán megy felmegy hozzá és eddig nem okozott bricket. -
Starling
csendes tag
Sziasztok!
Gondolom van ebben a telefonban is egy kis led,ami villog pl. nem fogadott hívásnál.Nekem ez nem működik.Nincs egy hónapos a telefon és eddig se működött.Mi lehet a gond?
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest