- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
Mogcaa
aktív tag
ahha értem
erre a jelenségre tudsz valamit?
kk5-tel megy a teló az 1 fileos ics-kkel nem kér pin kódot imei van , nincs lockscreen az elején install képernyő stb. miui val ugyanez egyedül cm9-el hajlandó menni ...elég érdekes...
Szelley ez a llama érdekel hogy működik pontosan?
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Mit szeretnél felrakni? Gyári? CM9? MIUI?
Legegyszerűbb talán egy ROM-odnak megfelelő CF-root kernel felrakása odinnal (gondolom van ilyen, van mindenféle), ezután cwm-ből bármi feltelepítése. Vagy egyből 3+1 fájlos odin telepítés. 1. hsz.
A Stock 4.0.4-ekkel vigyázz, mert ha wipe-olsz alap kernellel, akkor brickeli a telót.
Pontosítsd kicsit a kérdést.[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
mycso
veterán
válasz Mogcaa #31651 üzenetére
Hát, ha mindent papírforma szerint csinálsz rajta végig: pl.: most rajta a kk5 gyári szűz, módosítatlan állapotba, erre rá egy kódos reset, majd fel ODIN-al valamelyik hivatalos ICS (ha ezután probléma lenne, akkor fel az ICS-t még egyszer) és ezután is probléma van, akkor az elég X-aktás.
Esetleg még egy olyat megnéznék, hogy fel egy gyári GB rom (olyan, ami valós, hivatalosan is kiadott rom), majd rá FOTA vagy KIES segítségével a frissítések, egyenesen az ICS-ig, hogy így mit produkál.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Szelley
senior tag
válasz Mogcaa #31651 üzenetére
Innen le tudod tölteni. Az egész nek az a lényege, hogy területeket tudsz megtaníttatni vele, és be tudsz állítani parancsokat amiket végrehajtson ha területre lépsz, vagy elhagyod azt. Emellett időintervallum, naptári esemény, töltés vagy merítés, akár akkumulátorszin, de még füllhallgató csatlakoztatva illetve kihúzva eseményekhez is lehet beállítani parancsokat! Jó tanács: Légy türelmes hozzá! Kell neki több nap amíg normálisan be tudod lőni!
Offhoz pedig annyit, nem "állok" senki oldalán, de Zack be kell látnod hogy amíg te nem jöttél mindenki megvolt Artuval (is, sőt mi több elég sokat tett a romjaival a fórumért!) és nem volt veszekedés! -
gofry
senior tag
kicsit megtörve a mostanában igen erős off áradatot:
And now Today we heard that Samsung is already testing Android 4.1 for the Galaxy S3 and Galaxy S2, but we have no release dates about the time.
But According to an insider “Samsung is almost ready to update” the Galaxy S3 to Jelly Bean, and by almost ready the publication means August or September. So now we are wondering that how fast the Jelly Bean update gonna come for Galaxy S3 .
Yeah and Samsung is also testing Android 4.1 on the Galaxy S2, which is pretty much what we would expect from the company.yeah but that doesn’t mean we’ll see a timely Jelly Bean release for the Galaxy S2 varieties out there – and we don’t even dare ask about the Galaxy S Jelly Bean build yet.
Mostantól lehet kattogni
-
bagly
tag
válasz korpicschess #31652 üzenetére
Melyiket érdemes? Defy-ről váltottam, ahol nem volt ilyen kerneles mókolás, és csak 1 kattintásos rootolásos módszer volt, de ahogy elnézem itt nagyon más a helyzet, erre kéne valami szájbarágós történet nekem
-
mycso
veterán
Egyébként mi ez a "DD" rom a telódon??? Valami ázsiai vagy mi a ...?
Mind1 is, igazából millió custom rom van rá, amit majd utánaolvasgatás után neked kell eldönteni, hogy melyik vonal tetszene... XDA.
Amit én javasolnék, hogy tegyél fel egy gyári romot pl. valamelyik újabb XWLPG romot, aztán csak simán hozzá a cf-root-ot.
Aztán jó ismerkedést.
Utána esetleg még így gyári romon megnézhetsz 1-2 custom kernelt, esetleg modem csere-bere, aztán 1-1 neked tetsző custom rom kipróbálása.Az első hozzászólásban vagy a saját irományomban is elég részletesen le van írva egy gyári rom, custom rom, kernel-modem felrakása, vagy éppen a rootolás menete.
-
mycso
veterán
Meg nem mondom, hogy most melyik a legjob gyári rom, mintha nekem annó a Spanyol LPG lett volna fenn, az teljesen jól muzsikált.
De kell az EFS mentés mindenképp, de mindegyik leírás ezzel is kezdődik.
Viszont ehhez is rootolt telefon kell, most akkor pontosan milyen rom is van a telefonodon???
Mert ezt a DDLPQ-t, még nem láttam sehol...[ Szerkesztve ]
-
Zsoó
tag
Segítsetek légyszi!
Már nem először root-olok, de most valamiért nem sikerül. Egy vodás SGS2-t szeretmék rootolni, de failed lesz. LP7-es rom van rajta, és ezzel rooltolnám: CF-Root-SGS2_XW_XEN_LP7-v5.4-CWM5
Pedig ezzel már egy pannonost sikerült gond nélkül.
Azt írja hogy a Com portra nem tud csatlakozni, vagy valami ilyesmit, nem emlékszem pontosan.
Mi lehet a gond? Van valami más módszer esetleg?Ja, előtte csináltam egy hard resetet, és sd formatot.
[ Szerkesztve ]
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
Zsoó
tag
válasz maki12 #31665 üzenetére
Oké megpróbálok egy másikat. Lehet az a gond hogy ezen a porton csináltam egy másik SGS2-t, de az GB-s volt, és ez bezavar.
Amúgy alaplapira van kötve.Szerk: Nem jó így sem Can't open the serial(Com) port. FAIL!
Megpróblom egy újabb Odinnal.[ Szerkesztve ]
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
Zsoó
tag
Elször az 1.85-sel. Leszedtem a 4-es odint. Valami gond lehet a letöltött root fájllal, mert azt írja invalid image type. Pedig kicsomagoltam, és tar a kiterjesztés.
Na most akkor letöltöm újra.Szerk: Letöltöttem újra a rootot, de továbbra is invalidnak veszi
[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
Ha valakit esetleg érdekelne:
[MIUI] ASNET S2(GT-i9100) RC1.06 & v2.07.20 - Multi-languageXiaomi 11T Pro
-
7
addikt
Balhé takarítva. Ha valami bajotok van egymással, arra ott van a privát üzenet lehetősége, esetleg a Ring topic. Itt ne csináljátok!
-
half333
őstag
Kérdezni szeretném hogy ha kivül megreped az üveg,de attól még az érintő panel dolgozik,mit kell csak kicserélni,elég ha csak az előlapot cseréltetném ki? kb mennyi lehet?
-
fullmanytime
csendes tag
válasz half333 #31677 üzenetére
Sajnos tudok infóval szolgálni. Olyan nincs, hogy csak az előlapot (gondolom az üvegre gondolsz) cseréled ki. Rá van varrva egy csomó szar belülről, gyakorlatilag a fél telefont ki kell cserélni.
Lehetsz nagyon bátor, mert láttam, hogy van, aki csak megrendeli a cuccot és újra telefont csinál magának, vagy csinálhatod, hogy beviszed a szervizbe és 45000 forintért egy óra alatt újravarázsolják ha éppen van raktáron, ami kell.
-
dani993
senior tag
válasz fullmanytime #31679 üzenetére
Uramatyám akkor vigyázok rá! Az egész telefon nem került annyiba!
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz fullmanytime #31681 üzenetére
Ne haragudj, de ez így elég ronda. Vigyázi kell a telefonra és kész. Nekem még egyik telefonomon se tört be a kijelző, legalábbis leejtés miatt nem. Szerelés közben törtem már be véletlenül és olyan is volt, hogy egy rossz hír érkezését a telefon bánta meg. A másik része a dolognak pedig az, hogy aki ki tud fizetni 100 000 forintot egy telefonért, annak a kijelző betörése esetén se legyen probléma cseréltetni.
C programmers never die, they are just cast into void.
-
dani993
senior tag
25 volt alaplaphibásan
ez így brutálul néz ki, gondolom a kijelző is befelé van fordítva a zsebedben(elfér ez egy zsebben? ), úgy tényleg nem sok baja lehet!
-
Piwi
veterán
szegény telefon
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
fullmanytime
csendes tag
válasz ToMmY_hun #31682 üzenetére
Nem haragszom. Ronda. (Bár ízlés kérdése ez is.) Nem tudtam rá vigyázni, most meg így vigyázok. És nem volt probléma kicseréltetni, de azért csak nem baj, ha fájt egy kicsit, a pénz is, meg a saját hülyeségem is. De nem volt probléma - legalábbis nekem. Sőt, még ilyen drága és ronda tokot is tudtam venni.
-
half333
őstag
Ez brutál durva! Szóval drága,ha bereped.. Mert neten találtam 150 euróért berepedt kijelzőset (5 hónapos,és rendesen működik),gondoltam nem lesz drága megjavitatni. Ha szabad érdeklődnöm,nálad hogy sikerült igy betörni? Mert ezeket látván,nem hittem hogy lehet:
[ Szerkesztve ]
-
fullmanytime
csendes tag
válasz half333 #31686 üzenetére
Ölemben volt vezetés közben. Navigálni kellett egy kicsit, de nem akartam felrakni arra az egy-két kilométerre a tartóba (Ne mondjátok, tudom). Kiszállásnál elfelejtettem és a térdemről repült egy nagyon szépen rajzolt, egy-két méteres, vajaskenyér-effektusos íven a betonra.
A Gorilla Glass hülyeség ellen nem véd.
-
half333
őstag
Egy ilyen drága telefonnal (a javitással még drágább),nem is gondoltam hasonlót sem,csak ha véletlen leesik,nem kellene betörjön,ha már ezek 4-5 méter magasságig feldobják,és semmi.
-
edgelaszlo
senior tag
válasz fullmanytime #31688 üzenetére
ugyan ezt eljátszottam csak aszfalton és az eredmény? semmi...egy karc se, pedig csak egy fólia volt a kijelzőn....
szóval-száz szónak is száz a vége- ez nem jelent semmit, nekem szerencsém volt, de ez nem jelenti azt hogy mindig az lesz.
minden s2-re tokotamúgy volt vmi cirkusz hogy ennyi hsz törölve lett?
[ Szerkesztve ]
telefonok, tabok, gitárok, erősítők
-
bee_jay
tag
válasz half333 #31690 üzenetére
Az a helyzet, hogy minden esés más, kétszer ugyanúgy lehetetlen elejteni egy telefont. Pont ezért nem hitelesek a töréstesztek, mert nem laboratóriumi körülmények között hajtják végre őket, tehát megismételhetetlenek! Szóval előfordulhat, hogy valaki az ekélyről ejti le és megússza egy-két apró karcolással, valaki másnál pedig csak a zsebéből esik ki és kampec...
Nekem speciel a Galaxy S-em másfél éves és csak nagyítóval lehet találni rajta 1-2 mikroszkópikus karcot, az S2-m pedig még három hónapos sincs és már szemmel láthatóan van rajta néhány karc. Pedig vigyáztam rá, sokkal jobban, mint a Galaxy S-re... -
horvathkrisz
addikt
Sziasztok Sracok,
Ezzel a 4.04-es ruszki gyari rommal mar nincs a brick-hiba?[ Szerkesztve ]
-
half333
őstag
Szerintem itt az a helyzet,mint pl.:ahogy a haverom mondta vezetésnél ha csak egy pohár sört megiszol,és félsz h elkapnak,biztos lehetsz benne. Ő vedel wiskey,stb.,és nem fél h elkapják,és eddig még semmi. Szóval minél jobban félti az ember,annál előbb lesz valami baja.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz horvathkrisz #31696 üzenetére
Inkább ezt dobd fel, sokkal jobb.
-
477il4
tag
Hali!
frissiteném a telot:
pda:i9100xwki4
phone:i9100xxki1
csc:i9100tmhki1
de nem tudom telepíteni ota-n, mert abbahadja és kiirja hogy probáljam meg kies-el, de ahoz nem hajlandó csatlakozni...
hogy a bánatban lehet pc studio modban csatlakozni a géphez?
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest