Hirdetés

Aktív témák

  • rauley

    tag

    válasz Gáboromm #30839 üzenetére

    Én csináltam egy olyan adaptert a telóhoz,aminek az egyik vége a kis 4 pólusú 3,5-es jack,amit a telefonba dugok,a másik vége pedig egy 6,3-as jack aljzat.
    Így bármilyen külső,dinamikus mikrofont rá tudok csatlakoztatni,és így tudom HD felvevőként/diktafonként használni a telefont.
    Mindenféle mikrofonnal működik,kivéve a kondenzátor mikrofonokat,amiknek kéne a fantomtáp,mert azt ugye nem ad.

    Végülis simán rádugható lenne egy Wireless mikrofon vevő is,aminek az adójával azt csinálsz amit akarsz,oda dugod (el),ahová gondolod. :D
    Csak ezzel a megoldással már túl sok kanóc lóg ki a telefonból,könnyebben feszülnek meg a dolgok,és sérül meg az aljzat a telóban.

    Egyébként az én adapteremet is lehetne még tunungolni olyannal is,hogy tudjon fogadni egy sima fej- vagy fülhallgatót is,de nekem elég így ahogy van,a fő az,hogy a miksit tudja fogadni.

    Anno valami weboldalon (már meg nem tudom mondani hogy hol...) láttam olyan gyári (mármint nem Samsung,hanem valami más gyártó, nem ilyen háztáji készítésű!) mikrofont,amit bedugsz a kis 3,5-es aljzatba,és mint egy kis antenna,áll felfelé,és állítólag nagyon jó minőségű a mikrofon kapszula,és nagyon jó minőségben lehet vele rögzíteni. Csak elég horror ára volt.

    [ Szerkesztve ]

    Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot.

Aktív témák