- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
Aktív témák
-
sparks
senior tag
válasz #68216320 #19361 üzenetére
2000 mAh gyári akksi:
Én is most vettem 2 hete kb. az eboltban 7.598,- Ft áfával, de ahogy elnézem most csak fehér hátlapos van.
Bár lehet, hogy nem kerestem rendesen, meg kell nézni jobban, hátha megbújik valahol a fekete is.[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Caaabi #19402 üzenetére
lite-ot nem annyira ismerem, LP7/LP9-hez képest mintha gördülékenyebb/smoothabb lenne picit. Akksiiidőről még nem tudok mit mondani. De egyelőre minden rendben van....bár lehet valamit én nem vettem észre.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Szajo
őstag
Go launcher alatt már 3.ra lép ki az opera böngészés közben mitől lehet ez?
-
toto0569
addikt
Sziasztok! Valaki tudna dobni egy LP7 modem linket?Lecseréltem LP9-re ,de mintha lassabban találna Gps jelet...tapasztalat???
-
senior tag
Sziasztok,
Nexus S-ről váltottam, azon MIUI-t használtam BLN-t támogató kernellel, nagyon szerettem, mert minden tökéletesen működött, remek üzemidővel.
Itt is tudnátok ilyet ajánlani? Melyik MIUI-t és hozzá melyik kernelt válasszam?
Az új MIUI-kban működik már az FM rádió? Mert korábban azt olvastam hogy se az FM rádió se a HDMI kimenet nem működik.Köszi...
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
turika86
aktív tag
Már csak egy zavaró miui-s dolog van az pedig,hogy nem tudom állítani az érintő ledek világításának a módját?! Erre esetleg valaki?!
"Time is the fire in which we burn"
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz Gabócza #19415 üzenetére
Először is üdv. a galaxy tulajok közt
Ha nem zavar az, hogy a készülék nyelve angol, akkor én az "official" miui-t ajánlom. Hetente érkezik hozzá frissítés és alig található benne bug.
Ha magyar nyelvűt szeretnél, akkor Spitya által készítetteket javaslom használatra.
Kernel szempontjából nem sok lehetőséged van, Siyah az egyetlen komolyabb ami támogatja az MIUI-t. (tudomásom szerint)
Szerencsére ez a kernel elég jól használható, van benne több governor az aktuális igényeknek megfelelően.FM megy, a másikat nem használtam még, úgyhogy azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
senior tag
-
Weeman1
veterán
Van új MIUI.hu - V4.0.3 - SpityaMod - 2.5.15 Ha valakit érdekelne.
Xiaomi 11T Pro
-
ERPY
őstag
Kint van a WanamLite ICS XWLPD V11.6
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz pestibenji #19387 üzenetére
koszi, megnezem!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
edgelaszlo
senior tag
-
Badboys
őstag
Sziasztok!
Kb.2 órája lettem egy Trés SGS II tulajdonosa.Jelenleg az ismerkedés fázisában vagyok.Lenne pár kérdésem a régi motorosok felé.Jelenleg gyári 2.3.4 szoftver van rajta.Egyenlőre nem szeretnék főzött romokkal próbálkozni.Talán a root ami érdekel.Érdemes e lecseréltetni ICS re a romot?Mennyivel jobb vagy mitől jobb.Energia ügyileg mit produkál az ICS ?A másik ők azt mondták gyárilag van rajta fólia lehetséges ez?Ezen nincs HDMI kimenet?Mert semmi utalást nem találok rá.A GPS milyen rajta javítottak az elődjéhez képest vagy maradt a régi ?Előre is köszönöm igaz biztosan elhangzottak már ezek a kérdések,de őszintén nincs hangulatom ennyi HSZ t átolvasni,apránként megteszem.
-
Varszegig
veterán
válasz Badboys #19435 üzenetére
Szia!
ICS-re majd válaszol aki már áttért, én megvárom jkay-t, akkor megyek ICS-re.
Gyárilag nincs rajta fólia, csak egy olyan, amire rá van írva mindenféle marketing duma, gondolom ezt levetted
HDMI: MHL csatlakozó, azaz közös usb-hdmi. Lehet kapni ilyen kábelt.
GPS szerintem teljesen jó, ha minden segítség be van kapcsolva, nekem 2-3 mp alatt fog jelet szabadban. -
turika86
aktív tag
Miui alatt home gomb lag csökkentésére valami mod van?!
"Time is the fire in which we burn"
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
ERPY
őstag
Mi van ebben a fórumban, hogy maxon tekeri a procit a teló, tudja valaki?
-
atila4
senior tag
S3 megjelenés után kb mennyi ideig fogják a szolgáltatok forgalmazni az S2-t? 3 hónap után szerintetek még lehet majd kapni?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
ERPY
őstag
válasz HUTCHDB #19446 üzenetére
Van, legalábbis számomra. Ez az új governor nagyon kemény, 800mhz-en úgy megy a gyári browser, mint a kisangyal. Közben nézem a procit mikor mennyin jár, de ez a fórum végig maxon tartja. Most nyomtam egy terhelési tesztet, csak ez a fórum volt megnyitva, hozzá sem nyúltam, és 10 perc alatt evett 4%-ot. Ami érdekes hogy a mobilnézetben is koppon a proci.
Más, 10-szer kajakabb oldalaknál alapon az órajel, csak scrollnál vagy töltésnél emelődik meg.
A kernelben még vannak jó dolgok, leírásban benne vannak. -
C.Brigante
veterán
Srácok, aki használja az LPD-t, érdemes 10.9-et frissíteni?
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest