- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz norbi19884 #11703 üzenetére
Jó az menüből is vagy a kódos is.
Ha mind megvolt és mégis valami hiba van, akkor gyanítom énis, hogy driver probléma.
Másik gépen nincs lehetőséged megnézni, hogy ott tudod-e csatlakoztatni???“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
mycso
veterán
válasz norbi19884 #11706 üzenetére
Ez már nagyon kezd hardveres hibának tűnni....
CWM-ből rakható origi romot nem tudok....jelenleg a romod rootolva van???Ha igen, akkor esetleg a MobileOdin-al tudsz felrakni másik gyári romot.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
csabicska
senior tag
Most feltettem kiváncsiságból ezt a romot:[link]
Hát nagyon bejött !!!
4.04 !
A menüben stb nagyon szép és jó .gyors teljesen más mint a LP akárhanyas romok.
Egy teljesen más világ.
Üröm az örömben ,hogy nem látja a memória kártyát.
Igy nem tudom használni.-Galaxy S20 - The best-
-
hami85
tag
Nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg az S III ? Mert akkor talán leakciózzák Tré mobilnál a 2-est És inkább ezt veszem meg mint az S Plust !
-
mrsmile
csendes tag
Nekem sajnos nem a jó a linked... Esetleg mégegyszer tudsz linkelni?
-
csabicska
senior tag
Ha vki jobban eltudna igazodni a fenti oldalon és megnézné valóban nem megy az External SD ?
Vagy én nem csináltam jól vmit.
Mintha azt olvstam volna mennie kell mostmár.
Szrintetek?
De komolyan nagyon odab...a rom!!!!Remélem nekünk is érkezik hamarosan ,talán hivatalosan.Egy más világ.-Galaxy S20 - The best-
-
bordi10
senior tag
Valaki aki tudja könyörgöm mondja már el mit kell tenni, h a PlayStore ne magyarítsa google fordító mintájára az angol szövegrészeket...most is így láttam kiírva: mézeskalács, méhsejt...szörnyű
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
Mr.Mercury
aktív tag
Hali!
Az lehetséges, hogy kernel csere miatt ne működjön egy rom-ban a Wi-Fi?
Mercury
-
cikasz
őstag
válasz N.YCityBoy #11496 üzenetére
Hol? Újat 2 év gyári garival?
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
turika86
aktív tag
Nem lesz rossz a cm9 ha beérik, csak gondolom ott a samsung featurek nem lesznek elérhetők... (galaxy nexus lesz a telóbol) de javítsatok ki ha tévedek... 3napja nyúzom ezt a wanam v10-et és teljesen elégedett vagyok... üzemidő is megfelelő pedig 1400mhz-en vagyok...
[ Szerkesztve ]
"Time is the fire in which we burn"
-
dancsuri
veterán
Az lehet, hogy ICS alatt nem működik a .nomedia ?
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
migabi24
nagyúr
válasz Mr.Mercury #11720 üzenetére
Igen
-
turika86
aktív tag
A fejlesztői beállításoknál a gpu leképzésnek(2d tartalmak hardveres gyorsítása) van valami jelentősége?!
"Time is the fire in which we burn"
-
turika86
aktív tag
-
ERPY
őstag
válasz turika86 #11730 üzenetére
Van, ne kapcsold be. Komolyan, mert több alkalmazásnál bajok lehetnek.
(#11728) dancsuri:
Én mondjuk nem a törökön vagyok, de elvileg azon is kellene mennie. Wanam sztem mot a legjobb a felhozatalból. Legalábbis többek tapasztalata ez.(#11729) derrik:
Sztem mindegy, ha nyomsz előtte egy full wipeot.[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz norbi19884 #11731 üzenetére
Szolgáltatós vagy független a telód???
Ha gyári-független, akkor a garid semmiképp sem ugrik, hiszen emlékeim szerint azt linkelted, hogy az XEH magyar független LPQ-t raktad fel, ami egy hivatalosan is kiadott KIES frissítés.Ha szolgáltatós, akkor már bonyolódik a helyzet...igazából szervize válogatja.
mod.: lehet átsiklottam felette, de download módban sem tudod ezek szerint csatlakoztatni, tehát az odinban sem jelenik meg???
[ Szerkesztve ]
-
norbi19884
tag
Sajna szolgáltatós ez van rajta igazából azóta nem csatlakozik mióta ez van fent kb. 2 hete raktam fel milyen hardveres hiba lehet eltört a micro usb? Odin se látja ilyen gyári recovery-s rom-ot meg nem találok rootolni meg csak gépről lehet?
I9100XXLPQ 4.0.3 2012 March I9100OXXLPD Hungary Download Unlock -
mycso
veterán
válasz norbi19884 #11735 üzenetére
Sajnos nem tudok olyan root lehetőségről, ami ics alatt használható lenne pc nélkül...hátha valaki már hallott ilyenről.
-
djapor96
senior tag
Volt már? Ma este érkezik.... OMEGA v7.0 XWLP3 ICS Domination témával is.....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
ERPY
őstag
válasz conanabarbár #11740 üzenetére
-
Bali12
csendes tag
Sziasztok, Mi a magyar csc megfeleloje? veletlenul atallitottam egy a playbol letoltott alkalmazassal es nem tudom melyiket allitsam vissza. Most az XEO-n van
-
Mr.Mercury
aktív tag
Tudnátok nekem ajánlani olyan oldalt, ahol esetleg ICS-re vannak shutdown animációk (esetleg hangok)? Amit találtam azok a linkek nem élnek már sajnos...
Mercury
-
-
Psytech
őstag
[KERNEL][AOSP/AOKP/CM9] thoravukk-2.0.x
Ha valaki csemegézne
-
sippet
senior tag
van új cm9 rom, mai build. működik a videó felvétel 1080p-ben is. nagyon fasza rom, tiszta mint a hó, nulla samsung bloatware, minden eredeti aosp, ahogy a google megálmodta.
szerk.: most látom, hogy volt már róla szó. fm rádió nincs és soha nem is lesz a cm romokban, aki ezzel nem tud együtt élni, az inkább fel se tegye.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz gilfoyle #11747 üzenetére
ehhez akkor meg kelleni fog neki egy mobile odin pro is...bar repartolni azzal sem tud...de 3 file-os romot legalabb fel tud tenni (pl. ki4-et)...elotte-utana hard reset? kell meg hozza olyan kernel aminek a crc-je a szolgaltatojae. elvileg igy szolgaltatoi gyari allpotra hozhatja.
kihagytam valamit? szervizbe jo lenne olyan allapotban adni, hogy ne kothessenek bele sehogy.[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
zseko
veterán
válasz C.Brigante #11669 üzenetére
Kipróbáltam én is a progit, nekem ugye stock LPQ van CF-Root kernellel:
Viszont kezd dühítő lenni pár dolog: a délután folyamán cseszett megtalálni a market az antutut a telefonon Beírtam a keresőbe és mindenfajta szutyok programot dobott ki, aminek semmi köze az antutuhoz
HR24.hu
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest