- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Aktív témák
-
kaisers
aktív tag
Omega 7.0: [link]
-
ERPY
őstag
Végre egy új kernel az ICS palettán. Elérhető a speedmod kernel. Még csak az alapokat tudja, de azt a leírás alapján nagyon.
SpeedMod's core features are:
- Super stable: No undervolting, overclocking or potentially unstable modifications
- Fast and smooth: Compiler and code optimizations
- Excellent battery life: Remove unecessary logging and debugging -
zeroo5ux
aktív tag
-
Psytech
őstag
válasz Wisdome #11759 üzenetére
Csak nem... Ez mikor volt amikor ezzel megtaláltad? Mert én most kerestem rá az előbb kisbetűvel és most nekem is kidobta már. De délután csinálhattam bármit, akkor sem adta ki. (bevallom, hogy azért úgy hogy írtad, úgy nem próbáltam, annyira nem foglalkoztatott a dolog )
-
Gizmo94
veterán
válasz dancsuri #11749 üzenetére
Hú, ezek a shieldek marhajók, kösz a hasznos linkért. Fel is veszem velük a kapcsolatot, mivel egyedi fotósat is készítenek. Úgyis marad az SII egyelőre, csak nem akar jönni az SIII.
Amúgy te a Turkbey ICS-t használod? Ha igen, egy leírásnak örülnék, hogy GB V 37-hez képest mik a főbb változások és mi nem fut rajta, milyen hibák és pozitívumok vannak.
Felraktam már, de valamit benéztem mert FC-zett, így visszaraktam nandroidból a GB V37-et. Az nekem hibátlan.. Ja, és nem tudom, hogy van-e már rá Jkay... -
trobi28
addikt
A sokadig ICS után vissza mentem GB-ra.Feltettem a VanamLite 10.2-est,egész jól muzsikált,ma felraktam a 10.3-ast,az mégjobban muzsikált.Szépen belaktam na mondom nézzünk egy kis filmet a melóba mert unalmas a hétvége erre akármilyen filmet elinditok apró akadások ,gondoltam a Siyah kernel a hibás,feltettem az eredeti kernelét a LP3-nak,ugyan úgy akad a Divx.Fogtam és feltettem az eredeti LP3-at ,ott is akad
Szóval nálam egyenlőre leszerepelt az ICS.
Hogy a fenébe van az hogy a béta ICS-hez képest csak a görgetés lett jobb MINDEN EGYÉB ROSSZABB LETT !? A kamera,hang,gps,videó lejátszás....,komolyan mondom nem értemBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
mycso
veterán
Ha az obga által írt okosság mûködik, akkor van pár lehetôség.
1, mivel cwm is felkerül, megpróbálhat valamilyen custom romot felrakni vagy kernelt cserélni
2, mobil odin-ból felrakni valami gyári romot, akár az lpq-t ùjrarakni
3, megpróbálni mobil odinból egy gyári romot felrakni, természetesen a szolgáltatójának megfelelôt link, bár nemtudom a mobil odin mit tud kezdeni ics-en a gb rom felrakásával.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
trobi28
addikt
válasz Rotate #11764 üzenetére
Azon még az volt én is úgy emlékszem de valamiért nem voltam megelégedve vele,gondolom volt mellette más apróság,na mindegy marad egyenlőre a GB.
De akkor mi a logika hogy egy frissebb gyárin (LP3) elkúrják?Közben eszembe jutott hogy miért váltam meg az LPQ-tól.Mert egyre töbször dobtak hátast az appok.Fekete kép és hosszú másodpercek amíg kitalálta hogy mi legyen.Na ez bosszantot.Egy ilyen kaliberü telefon ne csinálja velem ezt naponta többször is
[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
zseko
veterán
válasz zeroo5ux #11758 üzenetére
Az első kettő működik. A chrome-osat nem tudom kipróbálni mert nem használom ( meg fene se fog azzal szenvedni hogy 100 lapot megnyissak ). A "tilt" nem csinál semmit (nem tudom mit kellene), a naptár widget felirataiban semmi furcsát nem találok (hónap, napirend, ma) hacsak azt nem, hogy a nap-nál a napló van. A voice-nál szintén nem látok semmit.
(#11762) trobi28: egyenlőre a tortát szokták vágni
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
trobi28
addikt
Jogos
Csak annyira felhúztam magam így estére hogy az idegtől gondolkodni sem tudok.
Az egész napomat elcsesztem ezzel az ICS szarakodással,ááááááá,nincs nekem már türelmem ezzel vacakolni.Olyan nagy kérés lenne hogy csináljanak 1 normális ICS,lefríssítem és használhatnám úgy ahogy van buhera nélkül?Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Rotate
veterán
válasz trobi28 #11765 üzenetére
nekem ilyet 2x csinált a Beautiful Widgets, meg párszor a Tweetcaster... szvsz az appek hibája, mivel semmi más nem csinálja, csak ezek... illetve ezek sem sűrűn...
ja meg van egy bug a Gtalkban is, belemész a beállításokban a videóhívásnál a fókusz beállításokra, és hasonló a végeredmény, fekete képernyővel megfagy, majd egy idő után kiírja, hogy leállt...
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Probaltam telepiteni az uj Omega 7.0-t a harmadikat a listarol.
Ics domination stb.
Wipek,aztan telepites,majd keves telepites utan kilep sarga haromszog
es megalt.
Vkinek sikerult feltenni?-Galaxy S20 - The best-
-
kaisers
aktív tag
Mostanában a legtöbb ICS-t kipróbáltam, mindet úgy hogy full formattal pakoltam fel, de mindbe volt bosszantó hiba (apróbb fagyások a lehető legrosszabb pillanatokban, kamera megfagyott stb...). Tegnap már feltettem a CM9 romot, és meg kell mondjam kellemeset csalódtam. Elsőre minden működik, nincsenek apróbb fagyásások. Lehet több nap használat után megbánom amit írok, de most jelenleg jobbnak tűnik, mint bármelyik másik (akku időről még nem tudok nyilatkozni, de egyébként is, ha egy napot kibír, az már nálam jó).
-
frigoo
aktív tag
válasz the radish #11773 üzenetére
A számlálód az 0 marad, mert a root az nem csutom firm, a sárga háromszög az megjelenik, de ha a gyári kernelt visszateszed, akkor eltűnik. ICS alatt van egy progi ami eltünteti, hirtelen nem tudom a nevét. Esetleg még a JIG egy old bootloader-el eltünteti szintén.
-
DarkByte
addikt
Most már sokadjára kérdezek de úgy tűnik láthatatlan vagyok újonnan. Légyszíves segítsetek.
Valaki megtenné hogy leírná LP3-mat hogyan is kell feltennem? Egyetlen home.tar.md5 végű fájl van ebben a zip-ben. Én eddig Odin-al 3 fájlos cuccokat raktam fel, a KIES-hez kitalált egyfájlosokkal sosem foglalkoztam de most már úgy tűnik csak ez van. Jelenleg LPB-m van fent, úgyhogy lehet hogy erről még előbb máshová kell flash-elnem.
kaisers: CM9 majd engem is érdekelne. Ha esetleg nagyon röviden leírnád mire mit pakoltál. Korábban próbáltam már egyszer és reboot loop lett a vége, úgyhogy tuti hogy valami előfeltétel nem volt meg.
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz kaisers #11775 üzenetére
nem semmi milyen kicsi...meg apps-al egyutt is 170MB koruli...kb fele a samu-s gyari romoknak de most inkabb megvarom a tapasztalatokat, mert KK5 legalabb nem csinal olyat amit nem szeretnek.
elozetesben: ebben milyen a naptar? fogadja a facebook idopontokat?upsz: sorry..szerk idon belul uj hsz...
[ Szerkesztve ]
-
kaisers
aktív tag
válasz DarkByte #11778 üzenetére
Nálam az LP3-ak mind fagyott (de mint azt tudjuk,minden készülék önálló életet él-sajnos)
Omega V6 volt fenn, wipeok (data, cache, dalvik cache, system + omega előtt csináltam egy belső memória formázást, így "szemét" nem igazán volt benne más romokból).
Aztán meg install zip-ek, amiket feljebb linkeltem. Video-hoz pedig mx player használok mindíg, minden romnál.[ Szerkesztve ]
-
kaisers
aktív tag
Hoppá! : nem látja a külső sd-t.
Pedig már úgy megörültem. -
csabicska
senior tag
using file manager go to /emmc
-Galaxy S20 - The best-
-
turika86
aktív tag
Lehet megnézem ezt a cm9et bár ez a wanamlite is jol szerepel... nem tudom van e értelme lecserélni..
"Time is the fire in which we burn"
-
turika86
aktív tag
Majd írhatna valaki pár sort a cm9 ről!
-
sippet
senior tag
válasz turika86 #11790 üzenetére
nekem az a tapasztalatom, hogy sokkal gyorsabb és hibamentesebb, mint bármelyik gyári vagy abból főzött rom. így volt ez már január óta, amikor az első béta rom megjelent a sammobile-on. azok sokszor fagytak, akadoztak,a cm9 alfáknak meg soha nem volt semmi baja. annyi, hogy ezek tényleg fapados romok a szónak abban az értelmében, hogy nincs bennük egy felesleges alkalmazás sem, és ezt annyira komolyan veszik, hogy a mellékelt google apps csomag még a mapset se tartalmazza, mert az is letölthető a play marketről. a fényképezőgép stb. is az aosp cucc, tehát nincs ezerféle beállítás meg csicsa, mint a samsung romokban. de pont ettől hihetetlenül tiszta és sallangmentes a rom, különösen ajánlott azoknak, akik telepítés után amúgy is egyből azzal kezdik, hogy szinte mindent lefagyasztanak, mert itt erre tutira nem lesz szükség.
darkbyte: nem tudom, milyen előélete vana telefonodnak, de az alapfeltétel, hogy a bootloader nem lehet újabb az lph verzióknál. nem lehet, hogy az a baj? itt le van írva, hogy kell downgrade-elni:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1419102mert amúgy nincs semmi ördöngösség, ugyanúgy kell telepíteni, mint bármelyik romot, csak közben a gapps csomagot is flashelni kell.
[ Szerkesztve ]
-
Nikazukma
csendes tag
válasz turika86 #11791 üzenetére
Annyira tökéletes h az már fáj...
Február óta fentvan... kb300 appom van, egyik sem fczik.A facebook app elég lassu... de túl lehet élni.Akksi cool, soha1 fc,1rebbot,1 vmi.. Soha nemis értettem h miért kell letölteni samsungos romot és arra tenni icst témát ha ez alapban1000%-os ics.. mostmár kvázi minden megy... szal több mint jó... mellesleg Nálam egy rom,2hétnél tovább sosem bírta... ha ez jelenet vmit.Ja és a samsung alapu romokhoz képest gyorsaságban és stabilitásban is ég és föld.. Kb mint1 kk5 rom full icsel....[ Szerkesztve ]
-
turika86
aktív tag
Feltettem... de nem voltam elájulva tőle... egyenlőre visszaraktam a backupolt wanamot mert cm9 még a mobilnet sem jött be automatikusan. Meg nem tűnt annyira gördülékenynek mint amit most használok...
-
kaisers
aktív tag
válasz turika86 #11796 üzenetére
Nálam minden ok! EsFile explorer-rel megtaláltam a külső sd-t, de nem az sd-n belül kell keresni, hanem a root résznél az emmc könyvtárat.
A hálózat váltások is jól működtek. Tényleg letisztult, semmi felesleges app. Az akksit szerintem szereti, de lehet azért mert most adtam neki. Lehet siyah kernellel jobb lenne az akksi idő (mostanában azt is inkább cm9-re optimalizálja). -
csabicska
senior tag
Cm9 feltettem.
A mobilnet beállitása nem megy.
Ha vki ebben segítene megköszönném.
Telenor.-Galaxy S20 - The best-
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest