Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Corsa02

    őstag

    válasz klaya86 #1706 üzenetére

    Na, hát nekem a Xiaomi 13 olyan must have érzés volt, el is mentem a Médiában, megfogdostam és hoztam is.
    Pozitív dolgok:
    Baromi gyors, masszív telefon, pont jó a méret. A kamera szerintem egy hajszálnyival jobb mint az S23+-ban. Kijelző szép, baromi fényes. Hangja jó, térerő király.
    Negatív:
    5 évig volt Mi 8-am, Miui 12-vel, az évek alatt sok hibát, furcsaságot átéltem, aminek egy részét javította a Xiaomi, egy részét pedig magam, úgy, hogy órákig túrtam a netet (XDA, mobilaréna stb) hogy megtaláljam a megoldást. ( AOD hiba: ha egy kicsit kevesebb a fény eltűnik, fél év alatt megoldotta egy frissítés, az alkalmazások értesítés küldése, különböző security kamera appok amik mobilnettel nem mennek, beragadó furcsa folyamatok amik szívják az akkut stb)
    Na, belaktam a 13-at, első nap minden oké, 6,5 óra SOT, minden megy. 2 nap, nem jönnek meg a Messenger értesítések, oké beállítom jó lett, egyik security kamera sem megy mobilnettel, nincs megoldás, majd arra leszek figyelmes, hogy a qtidataservices 20%-ot eszik az akkuból...nagy nehezen adb appal eltűntettem, de soha többé nem sikerült 3 max 4 óra SOT-nál többet kihoznom belőle.
    A miui valamiért sokat eszik idle.
    Rezgőmotor szerintem gyenge.
    Közben feleségem is kapott egy S23-at. Folyamatosan nézem az akku idejét, 6-7óra SOT, 1,5 nap üzemidő. Stabilan, mindig. Felraktam hozzá az összes nem vagy furcsán viselkedő appomat, hibátlanul fut. Az üzemidő ugyan az maradt. Értesitések jönnek rendesen.
    Elmentem vettem egy S23+-t, átraktam a sim-et, mindent ugyan úgy beállítottam ahogy a 13-on. 2-2,5 nap üzemidő, 6-7óra SOT. Stabilan, mindig. Az összes app működik, kamerák rendben kommunikálnak. A rutinok tök jó feature. A rezgés lényegesen erősebb.
    Adtam a 13-nak még egy esélyt, factory reset, sim vissza, belak, de a helyzet változatlan.
    Sajnáltam, mert jobban tetszett külsőleg mint az S23+. De a stabil akku, a kiszámíthatóság nekem fontosabb. Úgyhogy elálltam 14 napon belül és visszaadtam.
    Az S23+ a OneUI-val engem most megvett, az én felhasználói szokásommal sokkal jobban működik mint a Miui. Ott most nem volt kedvem, megint várni 1 évet mire jó lesz.

    Boccs, hogy hosszú lett.

    The Truth Is Out There --->

Új hozzászólás Aktív témák