Hirdetés

Aktív témák

  • sztrogoff19

    tag

    Üdv,

    írtam már régebben a topicban, hogy szerintem mindenképpen érdemes várni...

    Először is, biztos hogy T előfizuval is drágább lesz, mint a SGS anno. Én azt 120.000 HUF-ért vettem, kezdőrészlet 40k, aztán havonta 6.700,-Ft.

    Ennél drágábban kell kijönnie az új csúcsmodellnek. Szerintem annak, aki nem ragaszkodik a legújabb csodához meg most éri meg SGS-t venni, mivel előfizuval 0 Ft,-t elhozható...

    Én is legalább 130-140k árra tippelnék így elsőre, de mindenképpen várni kell, mert nem szabad szvsz első szériás dolgokat venni. Legalábbis olyat, amint hozzánk a balkánra hoznak. Azért írom ezt, mert remélem senki nem hiszi azt, hogy kis hazánkba is ugyanolyan minőségű készülékeket hoznak, mint mondjuk Nyugat-Európába. Mi csak a II-III osztályú dolgokat kapjuk.

    A gyártás elejétől számítva mindenképpen várni kell legalább 3-4 hónapot, olvasgatni a fórumokat, ahol a tulajdonosok nyilatkoznak a készülékről, nem pedig valami újságíró tesztelgeti pár napig. Főleg, hogy azok max. két mondatban emlékeznek meg a GPS-ről.

    Azt tuti, hogy én nem fogom megvenni (bár én is nagyon szeretném már) ha olyan lesz a GPS, mint az SGS esetében.

    Egy telefon - hiába nem elsősorban GPS - ennyi pénzért, már igen is legyen jól használható navigálásra.

    A végére még annyi, hogy szerintem Ti is tudjátok, hogy a gyártók aláírtak egy olyan nyilatkozatot, miszerint 18 hónapig garantálják a "gyors" op.rendszer frissítés biztosítását a készülékekhez (ha annak bírja a hardvere). Nekem ez fontos lenne, ezért is várok, mert a tököm tele van azzal, hogy olvasgassam, hogy melyik ROM miért jó vagy nem jó, meg hogy kockáztassam egy k*rva drága telefon épségét, azért mert tojnak a frissítésre. Én azért veszek egy drága és remélhetőleg jó telefont, hogy az jól működjön és ne nekem kelljen bűvészkednem vele.
    Akinek persze az a vágya, az tegye :K

    Remélem az SGSII esetében már nem kell ilyenekkel pöcsölnöm, hanem csak lehúzom a gyári/szolgáltatós frissítést és kész. Ha már hazánkban is van fizetős Market, ez sem ártana.

    Morituri Te Salutant

Aktív témák