- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mielőtt kérdésed a témában feltennéd, kérlek olvasd el az alábbi ÖSSZEFOGLALÓT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz lionshamlet #24936 üzenetére
Funkcionalista. Írta pedig.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
DonDennis
senior tag
Én nem is értem aki azt mondja nincs a két gép között különbség...ott az, hogy minőségibb a dock, van benne kamera, a dock "feljáró" nem lóg túl, valamint az,hogy a tetején elrejtették a tarájokat, és van benne mosószer adagoló - és akkor már csak nonpluszultra, hogy a legtöbb youtube teszten a q revo ellen ezt hozták ki győztesnek.
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
proci985
MODERÁTOR
ugyanakkor kb a ketto meretre pedig a videok alapjan. a lekerekites nekem nem jon at, meg nalam tenyleg a funkcionalitas a fo szempont (plusz a szine es formaja megy a konyhabutorhoz). ugyanakkor ez ertheto modon az en konyhamba lett veve, mas pedig vehet a sajat izlesenek megfelelot a sajat penzen, maganak.
DonDennis: a rumlis lakast direkt irtam a kamera miatt.
a tartaly a Revonal se latszik, hogy az, a feljaro igazabol mindegy amig dokkolod.
youtube teszteken tenyleg nagyon hasonloan teljesitenek, viszont kuszobot maszni a Q Revo jobb, mert par milimeterrel feljebb tudja emelni a felmosoit. cserebe az L10 meg tud melegitett felmosast, bar annak nem teljesen egyertelmu a gyakorlati elonye
felmoso Q Revohoz is van (bar eppen egesz Europaban kifogyott, de elvileg harom het es jon ahogy nezem). mindketto automatikusan urit es szarit.
az L10 szoftverere eleg sokan panaszkodtak ahogy neztem. en azt akartam megvenni, amivel a legkevesebb munka van.
akcioban egy aron tenyleg az a kerdes, hogy a szonyeg vagy az elhagyott ruha a nagyobb para. nalam par nagyobb szonyeg volt, de tenyleg ket napig agyaltam, mert a Q Revonal egy picit olcsobb volt az L10 eppen.
a minimalisak a kulonbsegek ezt jelenti. nem pedig azt, hogy az egyikben hasznalhatatlan a felmosas, vagy nem szaritja automatan a rongyot, esetleg fennakad mindenen, vagy csak siman megbizhatatlan.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Teszt Roidmi EVE CC - könnyűszerrel
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Bemutató ILIFE V5S Pro robotporszívó
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Teszt Samsung PowerBot VR9000 robotporszívó teszt
- Hír CES 2024: Ez itt a robotporszívók új királya?
- Blogbejegyzés Akciófigyelő: Ez egy olcsó robotporszívó, de ahhoz képest erős
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...