Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheMartin03

    tag

    Sziasztok!
    Erősen gondolkodom a robotporszívón (jelenleg) egy kb 80nm-es lakásba.
    Fogalmam sincs, hogy mennyire érdemes elmenni a drágább, pl. Xiaomi S szériák felé, vagy egy olcsóbbat vásárolni, és hogy mi a nagy különbség a kettő között.

    TLDR: Help, kiindulási pontot keresek, és fogalmam sincs semmiről.
    Best Buy? Worst Buy? Érdemleges kategóriák/Márkák? Dokkolóval? Anélkül?
    A keret viszonylag képlékeny, ha van indok/ok amögött, hogy érdemes egy drágábbat venni, akkor nem feltétlen pártolok el tőle.

    Néztem a dokkolós verziókat, természetesen jó lenne, de a komolyabb gépek dokkolós verziói már elég borsos áron vannak. Ezek nélkül milyen gyakran kell karbantartani ezeket a gépeket? Üríteni, tölteni?

    Van valami kiindulópont, ahol barátkozhatok a kategóriákkal, valamiféle szentírás, vagy ajánlott modellek mátrixai, ilyesmik?

    Főbb brand-ek, amik ajánlottak, és olyanok, amik totálisan kerülendők?

    Láttam ezeket a külföldi rendelős oldalas hsz-eket, itt a magyar gari nem megléte a negatív pont? És amúgy kuponokkal/akciókkal viszonylag jó áron kifoghatók ott a készülékek? Vagy ezekről mit kell tudni? Alapvetően nem félek a külföldi rendeléstől, szóval ha jobban járnék, úgy rendelném.

    Még egymilió kérdésem lenne, de legyen ennyi, mert már így is nagyon hosszú... Köszi ha végig olvastad, ezer pacsi ha válaszolsz is! :R

Új hozzászólás Aktív témák