Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macii97

    senior tag

    válasz Vesa #23217 üzenetére

    Amikor megveszed a robotot, telepíted az appot, abban is elfogadod a policyt.
    Az iRobot akciót development fázisban lévő, beta teszt alatt álló robotok követték el, a klotyón ülő nő ezt tudta. Nem összekeverendő a polcon lévő termékekkel!
    Szerintem minden robotban (1C, illetve S7 biztos) van egy opció, amivel kikapcsolható a térkép mentés (pl. Stop map uploading vagy ilyesmi a neve) amivel megszűnik a kommunikáció a szerverrel, de az összes térkép funkció megszűnik létezni.
    Az app és robot közé muszáj egy köztes szerver, ami a kommunikációt biztosítja az eszközök között. Anélkül neked kéne beállítani otthon a robotot szervernek meg portokat nyitni a routeren hogy elérhesd külső hálózatról, ez valszeg még nagyobb biztonsági problémákat vetne fel.
    Egyébként van megoldás a problémádra - Valetudo-t kell hegeszteni a robotra és offline lesz.

    Ja, akkor egy gmail vagy apple id fiókod sincs a telefonhoz? Azt is megvetted, majd elfogadtad az adatkezelési tájékoztatót elolvasás nélkül ;] Ide is regisztráltál :K bármely weboldalt meglátogatod, a google analytics figyel rád és gyűjti az adataid.
    Nyomkodós telefonod van? Azt is lehallgatják. Online kassza + bankkártya? Állambácsi azonnal tudja, hogy mit vettél a tescoba.
    Sőt! A tesco clubkártyát sem azért találták ki, hogy kedvezményt adhassanak. Vásárlói szokásokat figyelnek vele. No nem az egyén szokásait, hanem a nyájét. Ha eddig nem tetted, nézz utána a Big Data-nak.

    Ezek elkerülhetetlen dolgok. Règóta így van, így is lesz sokáig. :R

Új hozzászólás Aktív témák