Hirdetés

Hirdetés

  • Wooting 80HE teszt

    gp Megérkezett a játékos billentyűzetek koronázatlan királyának nagytestvére, a TKL méretű Wooting 80HE, amelyet az elsők között próbálhattunk ki.

  • 100 eurónak megfelelő összegen nyit a Tecno Pop 9 5G

    ma Ennyi pénzért meglehetősen korrektnek mondható az eszköz, csak nyilván drágább lesz, mire ideér.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rolly

    veterán

    válasz Alabástrom #22925 üzenetére

    mit értünk "lézeres akadály detektor" alatt? A kamerás tárgy azonosítást? Mert az a roidmi evában is van, hogy mennyire működik nem tudom mert a szék lábán ez is megbukik de talán már került ki tárgyat :D (de tényleg nem tudom)

    összehasonlításra ezt találtam:
    https://smartrobotreviews.com/g/rv/compare/-2489/

    mint írtam a bénább mozgás két helyen jön be az egyik az alacsony akadály amin átmenni nem tud (amúgy nem próbálkozik rajta átmenni) illetve ha valami 11 cm magas akkor kijön, hogy az Eva 10,6 mm magas szemben a korábbi robottal ami 9 cm magas volt. Így érthetően a konyhaszekrény bentebb lévő talpát nem látja a robot mert a lidar lasere visszaverődik a 5-8 cmrel kintebb lévő bútorról...

    de mindjárt csinálok egy teljes takarítást és rakok fel képet róla, hogy hol problémázik a robot :D. Mivel a Dreame W10et nem ismerem ezért nem tudom az mit tudna nálunk navigációval ... Ami miatt az olcsóbb Roidmi Eva mellett döntöttem az a központi portartály és a cirka 30e Ft-tal olcsóbb ár volt. És ahogy néztem a Dreameből hasonló (amiben portartály is van) az már 400e+)

Új hozzászólás Aktív témák