- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just_Reboot
addikt
Nektek Remoix OS alatt látja a gép a telefonotokat?
-
válasz Just_Reboot #151 üzenetére
Látja. Meg a gép csatolt meghajtóján minden partíciót. De csak az a rendszer, ami telepítve van a gépre. A POS nem látja.
But who is watching the guardians?
-
válasz Just_Reboot #153 üzenetére
A telepített alapból látott mindent, a boot-olthoz mókolni kellett. Már az is látja
-
DonDragonka
őstag
Sajnos még nem működik a HDMI-n a hang. De dolgoznak rajta. Elvileg a következő frissítésben már javítják, bár most valamin nagyon dolgoznak, ha jók az információim a következő frissítés már nem is frissítés lesz hanem egyenesen a 3-as verzió és a jól értesültek már azt is beszélik, hogy az 6-os lesz... Mondjuk erre csak utalásokat találtam, hivatalos infót nem.
De az mindenesetre biztató, hogy Android x86-ból már van 6-os...[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
SP4C3
veterán
válasz DonDragonka #155 üzenetére
Köszi az infót.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
justice84
aktív tag
válasz DonDragonka #155 üzenetére
Volt egy szavazás az Jide oldalán,XDA-n is fent volt azt hiszem, hogy mit szeretnénk a következő update-be látni.
1. Upgrade to Android 6.0 (Marshmallow) - 37%
2. Dual Monitor Support - 18%
3. Brightness Control - 17%
De kérdés hogy tényleg 6.0 lesz e a Remix 3.0De most nézem az oldalt "Android-x86 Open Source Project founder Chih-Wei Huang joins Jide Technology"
Plusz kész a Remix Pro 2-in-1 tablet is Remix OS 3-al.
[ Szerkesztve ]
-
Toto922
újonc
Hali mindenki!
Az miért van h rátettem a pendrivera a rendszert es nem sikerult bebootolni es a 8gb pendrivebol lett 700mb? A windows is csak 743mbot ir formazasnal nem enged mast.. ilyenkor mit csinaljak?? -
-
justice84
aktív tag
válasz DonDragonka #160 üzenetére
Hát én Hdmi hangra voksoltam (other 32.4%) de sokan a 6.0 akarták,de reménykedek benne hogy bekerül a 3.0-ba a Hdmi is, sokan sírnak érte mint pl én is
FB linken megtaláltam[ Szerkesztve ]
-
Habár nagyra tartom az igények kikérését, főleg, ha teljesítik azokat, én amondó vagyok (habár nagyon szeretem a rendszert), hogy előbb a meglévőt tökéletesítsék, mielőtt újba vágnák a fejszéjüket. Mert a Remix 2.0 koránt sincsen kész! Annyi hibája van, hogy felsorolni is nehéz lenne. Mondjuk szabadidőmben én azok javításán dolgozok, de nem hiszem, hogy lecserélnék a saját verziójukat ha beküldeném nekik a javított(abb) rendszeremet.
Szóval, ha legközelebb azt is kérdik, hogy mit csináljunk a jelenlegivel, én beírom majd; Fejezzétek be, hogy legalább olyan használható legyen, mint bármely Android telefon vagy tablet környezetében!!!But who is watching the guardians?
-
Értem én, és pont erre írtam. Hogy úgy akarnak újat csinálni, egy komolyabb fejlesztést, hogy még a jelenlegi sincs kész, hibás. Egy ehhez való javító pakk jobban jönne szerintem sokaknak, mint egy újabb, modernebb rendszer, de az is esetleg hibásan....
-
justice84
aktív tag
Új verzió jött ki.
Remix OS for PC Beta Version 2.0.402 Jul 5th 2016 -
DonDragonka
őstag
válasz justice84 #171 üzenetére
Igen és ezeket javították:
New
Keyboard mapping for certain games has been added to allow users to play games with keyboards
Supports mirrored output from DP, HDMI & VGA
Supports more Realtek/Broadcom/MediaTek WiFi cards
Pre-installed Chrome and Chrome Switcher that allows users to stay on desktop mode by defaultFix
The task bar disappearing on its own is fixed
Time inaccuracy on Windows when users switch back from Remix OS is fixed
More NVIDIA graphics cards are supported with improved stability
Thermal monitoring system is improved to avoid overheatingA döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
kohai
tag
nálam nagyon jol muzsikál a javitások után
-
Just_Reboot
addikt
Remix OS Marshmallow alapokon!
-
vlevi
nagyúr
válasz Just_Reboot #174 üzenetére
-
Bozek
nagyúr
válasz Just_Reboot #174 üzenetére
Azért nagy fejlődésen ment keresztül, mióta nem próbáltam. Alapból van root benne és Play Activator is, úgyhogy azok, amik nekem korábban hiányoztak, már megoldódtak.
-
Moonline.
aktív tag
Nekem a boot kicsit körülményes, windows mellett van laptopon, de a boot menüt nem sikerült megcsinálnia, így nem enged választani a két lehetőség közül.
Van egy ilyen Easy BCD-m, csak nem tudom mit kéne vele csinálni. A netes tutorial csak arra tér ki ha pendriveról telepítem, de ez egy már feltelepített Remix.
[ Szerkesztve ]
-
toBIN
tag
Segitsegre lenne sszuksegem.
Tableten szeretnem kiprobalni (Chuwi Vi10), de ha Guest modban inditom, akkor elakad a betolto logonal, ha pedig a masikban, akkor a "format" resznel akad el.
Valami megoldas?
-
Joacoking
tag
Nekem még mindig az a problémám, hogy a YouTube videók (böngészőben és appban egyaránt) és a merevlemezen tárolt videófájlok akadva, késve mennek a hanghoz képest.. Esetleg 240p-ben még jól megy a YouTube, de kinek van kedve pixeleket hányni?
Valami megoldás? Semmit nem is találtam erről a neten, csupán egy bejegyzést egy fórumon, de arra sem érkezett válasz.
AMD Phenom II X4 965 BE procim, 8gb DDR2-400 MHZ ramom és GT 630 kártyám van, ezzel már csak nem kéne akadni..CloudReady-vel (ChromeOS utánzat) tök szépen fut, böngészős rendszer
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro 5G 512GB+12GB - Xiaomi Mi 9T Pro 64GB+6GB
-
totog
tag
Beújítottam én is egy Remix-et. Tök jó, hogy alapvetően rögtön minden megy, kezelte szépen az egeret/billentyűt/hálózatot is, stb. Egyedül a monitorral volt gond, nvidia videókártyám van, és először csak az integrálton keresztül akart képet küldeni, úgy hogy mókolni kellett a menu.lst-ben, de így már működik.
Custom launcher-t is raktam rá hogy legyenek widget-ek.Ezután viszont azért találkoztam problémákkal. Az egyik, hogy pl. firefox-ban némely helyre (pl. kiegészítők keresése) nem tudok gépelni, mármint a fizikai billentyűzettel... Villog a kurzor, de nem történik semmi. Nem tudom ez mennyiben a firefox hibája. Ilyennel találkozott valaki?
A másik bosszantó, ami csak custom launcher-rel jön elő, hogy amikor visszaváltok a launcherre, mindig elrejti a taskbar-t. Aztán kiveszem az auto-hide-ot, de megint bekerül az auto-hide. Erre esetleg valakinek ötlet, azon kívül hogy nova helyett a gyári launchert használjam?
Samsung A71, Zigbee powered Home Assistant, Xiaomi Roborock
-
kpityu2
őstag
Elég jónak tűnik. Lenovo G570-en gond nélkül elindult, USB wifit látja, teljes kijelzőn fut ( a Clash of Clans is ). Egy 15 gigás SD kártyára telepítettem. Kicsit lassúcska, de kezdetnek nem rossz, kényelmesebb mint a Bluestacks.
[ Szerkesztve ]
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
Két dolgot azért elárulhatnál;
- Honnan szedtél 15!!! gigás SD kártyát?
- Hogy vetted rá a LapTopot, hogy SD-ről bootoljon? Nekem ez nem jön össze, kénytelen voltam megfelezni az SSD-t és D meghajtóra Win7 alól feltenni. Így megy, de ha elárulod az SD titkod, megköszönném.Bár a rendszerrel (ez mindenkinek) van némi nézeteltérésem, már viselkedés ügyileg.
A Laptopon 64Bites változat van és SEMMIT nem lát a saját partícióin kívül. Igaz, csak 2 van az SSD-n.
Asztali gépemen 32Bites van fent, 6 felé partícionált HDD és mindent lát...
Erre tud valaki ész érvel felszerelt magyarázatot adni?[ Szerkesztve ]
-
-
vlevi
nagyúr
Én próbáltam telepiteni, nem sikerült.
Az iso-t kiirtam pendrivera, universal usb installerrel.
Be is bootolt róla, de amikor a telepitest választom, semmit nem csinal, csak a remx felirat van a képernyőn, fél órán keresztul. Ott meguntam, és lelőttem -
kpityu2
őstag
A kártyakérdést justice84 megválaszolta.
A bootolás egyszerű: induláskor F12-vel bejön a bootmenü, ott kiválasztom az USB-be dugott kártyát. Kártyaolvasóval nem próbáltam, nem hinném hogy esélyes, hogy a linux kezeli. Sima mini USB adapterbe van dugva a kártya.
[ Szerkesztve ]
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
kpityu2
őstag
-
Hm. érdekességek egymás után...
Eddig laptopon fent volt a Remix 2.0 [LP]. D meghajtón, win7 alól telepítve, nincs semmi gond.
Most gondoltam, leformázom a D-t, és felrakom a Remix [MM] verziót.
A telepítés lement, újraindításnál panaszkodott, hogy felül kellene írni az előző maradványait (mondom írjad), megcsinálta a partíciókat, majd egy Remix kezdőképernyő után a kétnyelvű választómenü. Angol kipipál, fekete kép. Fél óra múlva is. Egér megy, ha rámegyek fizikális gombban a kikapcsolásra, akkor a három ikonos kérdőív feljön, de semmi. Újraindítás után ismét a nyelvválasztó majd semmi.
Ötlet, mi lehet a baja?[ Szerkesztve ]
-
justice84
aktív tag
A Remix 3.0-ból melyik verziót tetted fel? 32bit vagy 64bit. Nálam a 64bit-es 3.0.101-óta nem ad képet Remix logó után fekete képet ad , de a 32bites meg jó.
Esetleg próbálj a Vga beállításokkal variálni support Installation-->How to use "vga" command to set resolution in kernel?Egy [Feedback] is küldhetsz hogy javítsák
https://docs.google.com/forms/d/1cZN...9QsDk/viewform
[ Szerkesztve ]
-
-
kpityu2
őstag
Szomorúan búcsút veszek egyelőre a RemixOS-től. A Memu virtuális gépként is gyorsabb.
-
toBIN
tag
[UPDATE] Remix OS for PC update 3.0.201
Remix OS for PC version: 3.0.201
Release date: August 16, 2016- Added latest Google Android M Security patch
- Latest Android-x86 RC2 has been integrated and the highlighted features are as follows:
- Fixed more Wi-Fi issues
- Fixed more audio card loading issues
- Fixed software rendering crashing issues on VM's like QEMU and VirtualBox
- OTA support disabled if software was NOT installed by official Jide installer
- Newly installed apps will have a small blue icon on it so they can be easily identified[ Szerkesztve ]
-
kpityu2
őstag
válasz justice84 #199 üzenetére
Nem nézegettem igazság szerint. Viszont 8 giga RAM van a gépben, úgyhogy elég szomorú, ha az SD írási sebessége korlátozza a rendszert.
Egy figyelmeztetés azoknak akik hozzám hasonlóan pendrájvra, SD-kártyára teszik fel: szétparticionálja a területet, úgyhogy telepítés után a 16 gigás kártya már csak 2-3 giga lesz. Egy partíciókezelővel újra gatyába kell rázni, a hagyományos felhasználáshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs