- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borify Péter
aktív tag
Lenti: ismét napos reggel
-
(Darkwood)
őstag
Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Még mindig nagyon meleg van. +30 fok.
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Boxiné
aktív tag
Kistarcsán még mindig 29 fok van.
"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
Psychonaut
veterán
Budaörs: 30 fok, b*szott meleg van.
-
nagyúr
válasz Psychonaut #7304 üzenetére
de remélem, a hajad még mindig tartja a taft!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Dany007
veterán
Veszprém is mocsok meleg. Enyhe szellő.
Vista hőmérő szerint 26 fok van Veszprémben. Az ablakon lévő meg messze van hogy megnézzem =/ -
fekeandras
őstag
Wekerle: 29°c brutál szúnyog invázió.Nem lehet kimenni tőlük az utcára...
-
Dany007
veterán
Úha, jön a vihar baxki! Ezt nézzétek: [link]
Itt már villámlik, meg fúj a szél elég rendesen!
-
R
senior tag
a szél felélénkült
-
Dany007
veterán
Végülis nem lett semmi... A szél elállt. Se eső, se vihar...Nyugivan...
-
Borify Péter
aktív tag
Lenti..kánikula
-
ladybug
őstag
Zalaszentgrót: 32 fok árnyékban. A napon meg elviselhetetlen hőség.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
(Darkwood)
őstag
Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Napos idő van. +23 fok.
fokukac: Tán rasztád lesz?
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
zolynet
veterán
BP: 32-34fok, kánikula
fokukac: az már lassan akkor külön életet él
Life is too short to stay stock!
-
MaciG
addikt
dög idő van...
BANZAII
-
Borify Péter
aktív tag
Lenti:
iszonyat meleg,szélfújás nulla -
(Darkwood)
őstag
Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: +32 fok. Szerintem nem kéne 20 perc, hogy leégjek!
-
Motion_Blur
félisten
holnap alaposan el lesz rendezve a kánikula
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
ngabor2
nagyúr
az időjárás monnyon le... egész nap bír sütni 7-ágra központi csillagunk... kivéve abban a másfél órában, mikor lehetőségem lenne egy kicsit napozni. most meg már az eső is esik
-
Tomics
addikt
gyöngyös 28 fok, tiszta napos, semmi jele a viharnak
PH! addikt since 2004
-
Borify Péter
aktív tag
Lenti: megint baromi meleg
-
vwpolopg
őstag
Bp. XXII. gatyarohasztó meleg. Hol a beígért viharom és a lehűlésem?...
-
bandi95
csendes tag
kecskemét szintén nem hűvös...
reményeim szerint délutánra, estére már az lesz
-
Atlantis
veterán
Sehol a nyüves vihar. Rohadt meleg van még itt Zalában is.
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
jakobinus
tag
Székesfehérváron baromi meleg, felhőnek nyoma sincs.
Egy mindenkiért - mindenkiért egy
-
mephi666
nagyúr
délutánra mondják a vihart... ez egyenlőre a "vihar előtti szélcsend", viszem a fényképezőmet ma mindenhova magammal...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
JetiRulez
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz JetiRulez #7332 üzenetére
csináltam 1-2 fotót a vihar előtti állapotról... majd ha jön a sűreje, csinálok még néhányat... lehet, hogy post lesz belőle, ha összejön annyi kép...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
JetiRulez
őstag
-
mephi666
nagyúr
válasz JetiRulez #7334 üzenetére
attól félek, hogy lesz jég is benne... valami 20fokos hőmérsékletcsökkenést ígértek: 35->15fok... elég durva lesz így hirtelen... viszont örülök, hogy nem lesz ilyen agyrohasztó meleg... legalább normálisan tudok majd aludni, mert ebben a rohadtnagy hőségben rengetegszer felébredek, hogy ömlik rólam a víz... aztán iszok és jobb esetben gyorsan visszaalszok kocsi hőmérője 30fokot mutatott 8:58kor... aztán 9:10körül hőmérő árnyékban 29fokot mutat... nem gyenge... tegnap reggel kb 6:45kor is 25fokot mutatott a kocsiban, ez sem rossz... reggel 15-20foknak kellene lennie normál esetben...
-
legiaap
félisten
Budapest XIII. ker.:
Szikrázó napsütés és már most 25 fok
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Atlantis
veterán
Itt már látszik valami. Szél megélénkült, egészen kellemes hőmérsékletű levegő kering (az elmúlt napokhoz képest). Nap már nem (s)üt, hőmérséklet is már szép lassan elinult lefelé.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
rarri
senior tag
Veszprém : csodálatos strand idő. Még nem érezni lehűlést.
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Borify Péter
aktív tag
nah
kellett örülnöm..eddig tartott:S
beborult,megeredt -
rarri
senior tag
válasz Borify Péter #7340 üzenetére
Hűha, akkor el is indulok a strandra, mielőtt ide is elér az eső, meg a hideg....
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
Motion_Blur
félisten
Végre! A héten ma délután tudnék először napozni, esetleg strandolni. Hát persze hogy nem tudok
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Atlantis
veterán
Itt még nem esik, de sötét felhők vannak nyugatról. Szél nem erősödött az elmúlt 1,5 órában, ugyanolyan kellemesen lengedezik, mint eddig. Hőmérséklet folyamatosan, szép lassan csökken, most 26°C van. Napk óta először van hűvösebb kint, mint bent.
-
Atlantis
veterán
válasz tomcsi23 #7344 üzenetére
Naja, de ez már csak így van.
Sötét, de rövid ez a felhő...már látni is a végét, pedig még egy csepp eső sem volt. Halkan dörög.
-
Zozzant
addikt
A radar alapján a Dél-dunántúlon Balatontól délre is halad a front, pattannak ki a zivatarok, Szekszárdon élénk széllökések és 32 fok, de a Balatont tuti elmossa... nem is sokára.
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
ngabor2
nagyúr
Debrecen: 7,5 ágra süt. de legalább bepótoltam azt, ami tegnap este elmaradt
az időkép szerint jön már a felszabadító sereg nyugat felől. borítékolni lehet a heves zivatarokat és a jégesőt
-
legiaap
félisten
Egy baj van az esővel: Utána még erősebben szúr a nap
Nálatok is lassú az időkép.hu?
Nálam eléggé halott...[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külpolitika
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...