- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz (Darkwood) #7200 üzenetére
Nekem munka közben többnek tűnt. Olyan szépen leégett a kezem, hogy csak na.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz (Darkwood) #7200 üzenetére
Amúgy érdekes, hogy nem a hobbitos "shire" szót használják a területre: [link] -
(Darkwood)
őstag
válasz Eagle16 #7201 üzenetére
Ennyit mutat a hőmérő! + az időkép is ezt mutatja: [időkép]. +27 foknál is szépen le lehet égni!
philoxenia: Én mindig is ezt a szót favorizáltam a "county" helyett! Lehet, hogy a "shire" szót csak a beszédben használnák? Ennek utána fogok érdeklődni.
[ Szerkesztve ]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz (Darkwood) #7204 üzenetére
Kécskén úgy látom már volt eső.
-
(Darkwood)
őstag
válasz philoxenia #7205 üzenetére
Itt semmi! Bár mostanában egy-két perc és már másképp van!
Mod: És tessék, már dörög az ég!
[ Szerkesztve ]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
Békéscsaba-Fényes: észak-keletről vonul egy morgó felhő. A szokásos műsor várható. Uncsi.
Szerk.: 16:00 Itt is van a csapadéksávja. Szakad az eső. Uncsi duplán.[ Szerkesztve ]
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
(Darkwood)
őstag
Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Esik az eső rendesen! +25 fok.
-
ngabor2
nagyúr
debrecen: 7,5 ágra süt a nap... egész nap.
-
zolynet
veterán
BP:22-23fok, derült, későbbiekben 32-33fok várható
Life is too short to stay stock!
-
Békéscsaba-Fényes: derült ég, kellemes idő. Kánikula várható. Semmi baj! Szezonja van a forróságnak.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Borify Péter
aktív tag
lenti:borús...tuti megint esni fog:S
-
(Darkwood)
őstag
Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Napos idő van. Sok felhő nincs az égen. +26 fok.
-
14adam
addikt
Na ma is megyünk a haverokkal a balcsira.Már 23 fokos
Siófok mellett szép napos idő van,eső felhőket még nemlátok. -
Nunder
őstag
Kalocsa és környéke: 26-27 fok, kissé borús, szélcsend.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Békéscsaba-Fényes: 30C felett van a hőmérséklet. És már megint itt van a közelben egy morgó felleg. Sóhaj.
-
ToBeY
nagyúr
Óbuda süt a nap ezerrel és szakad az eső 30fok
-
-
(Darkwood)
őstag
Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Szakad az eső! Nem telik el olyan nap, hogy ne esne az eső! Mi van már lecsúsztunk az Egyenlítőhöz?
-
válasz Algieba #7219 üzenetére
A kép még fél hatkor készült. Ez az első zivatarfelhő mögött sétáló kettes.
Ez itt az egyes háta. Nálunk teljesen illedelmes volt. Felhőszakadás, oszt jó napot! Elment.
Cirka fél órával később, egyes és kettes összeállt és szabad a vásár alapon lezúzza a vidéket.
2x villanó lecsapó villámot produkált a kettes. Amikor látni lehet, hogy tényleg le-fel cikázik a felhő és föld között az energia.
-
Zala megye északi részén (egész pontosan Zalaháshágyon) verőfényes napsütés van
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
zolynet
veterán
BP: 28-29fok
Life is too short to stay stock!
-
(Darkwood)
őstag
Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Napos idő van! + 28 fok.
-
Békéscsaba-Fényes: a délelőtti csendes esőt hozó felhőzet elvonult, már csak az utója fedi az eget. Hamarosan kisüt a Nap.
Szerk.: Nem hiszem, hogy ma már lenne eső. Nyugalom van. A radarképen sem látok közeledő felhőket.
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
debrecen: ismét jót napoztam
-
orkester
őstag
Vecsésre hatalmas széllel érkezett a vihar, Pest felé vonul.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
ádyz
addikt
nagyon meleg van.
-
Motion_Blur
félisten
Kezd elegem lenni ebből:
A képek negyed9kor készültek, azért (is) ilyen sötétek. Nagyon durva, hogy 28 fokos kék égből mi lett 1 óra leforgása alatt.. orkán erejű szél, iszonyat erejű mennydörgések és villámok..
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
(Darkwood)
őstag
válasz Motion_Blur #7230 üzenetére
Nagyon szép képek!
-
Békéscsaba-Fényes: észak felől dörgést hallani, időnként szélfutamok rázzák meg az ablak előtti tuját.
A radarképen a határon, a megyétől északra egy vörös paca van.Ha erre jön, és megtartja erejét, akkor végre láthatok egy igazi vihart.
Egyszerre öröm és baj. Sóhaj.
-
-
válasz Algieba #7234 üzenetére
Akkora lett a zivatarrendszer, mint a megye. Szerencsére nem dél felé ment, hanem nyugat felé vonul az egész cucc, csak a fejrésze bedurrantotta az egész légkört a megye felett. Itt csak villám-show és sok-sok eső volt. Fél kettő van, és még mindig esik. Jóból is megárt a sok.
-
fekeandras
őstag
Most adták ki 02:24 -kor.
ezekszerint ma is szép napunk lesz.A fű meg fél lábszárig ér.Mire száradna annyit hogy neki lehetne állni újra éa újra leszagad az ég.A rosszidő monnyon le!!! -
Adam86
tag
Debrecen: Meleg, borult. Várjuk az orkánt meg a jeget. Kocsit viszem is a garázsba...
Lenovo Thinkad T500
-
AMD Power
titán
Mikor lesz vége ennek a parás időnek? Kicsinál az asztmám.
-
(Darkwood)
őstag
Jász-Nagykun-Szolnok megye déli része: Az időkép szerint jön felénk valami csúnyaság! Hmmm... meglepő lenne! Egyébként most szép, napos idő van! +27 fok.
-
Olcsi
senior tag
Kecskemét: ha jól látom, Kelet, ill. Észak-Kelet felől jön valami hatalmas csúnya kékség...Ebből még lehet valami, gyanítom ma sem fogok hazaérni szárazon.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Észak Buda.. esik..
-
Dillon
tag
Kispest: úgy 20 perce élénk zivatar, a levegő lehűlt eléggé.
(nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
ádyz
addikt
Meleg van.
-
Gorneck
legenda
Vértesszőlős-Tatabánya-Tata környékén már csepeg az eső és dörög is...bezzeg 3-4 fele volt vagy 30 fok...
Gorneck#1239
-
Overlocker
veterán
válasz Overlocker #7243 üzenetére
Rákospalota-Újpest, ez még délután 3 körül, már visszafele úton..
-
Szólista
senior tag
válasz Overlocker #7247 üzenetére
Bocsi de a szobából kinézve nem tünt ennyire vészesnek.Most viszont olyat szólt a közelbe,majd leestem a székről.
Nem vagyok normális. Na és?!
-
Fecogame
veterán
Már enyhült az idő, de még mindig elég
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest