- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
MOST kezdett esni az eső.
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
AMD Power
titán
válasz Overlocker #7449 üzenetére
Itt most III ker nagyon nagy szél van....
-
ToBeY
nagyúr
Most nagyon dúrva fekete felhők jönnek,óriási szélvihar kiséretében.
-
mephi666
nagyúr
kecskemét: kezd egyre jobban borulni... fényképező az ablakban... 3percenként fotóz 1et... (látszódik a szemközti panelen kívül az ég és a föld is valamennyire)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Motion_Blur
félisten
Én marha elindultam gyalog egy 1,5km-es sprintre a szakadó esőben. Természetesen szarrá áztam, a kezemben lévő papírszatyor és annak tartalma megsemmisült és láttam két fát kidőlni. Remélem megúszom tüdőgyulladás nélkül.. fél óra alatt 33 fokról 14 fokra csökkent a hőmérséklet. Ilyet még nem tapasztaltam amióta az eszemet tudom.. fasza ez a 2009-es időjárás
mod: Székesfehérvár
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Overlocker
veterán
válasz Motion_Blur #7460 üzenetére
Merre vagy?
-
-Nemtom-
őstag
nálunk már hullanak a cserepek... 12ker
-
AMD Power
titán
válasz Motion_Blur #7460 üzenetére
És ez csak a kezdet sajnos.
-
Eastman
addikt
Hatalmas nagy szél + eső Dél-Budán. TV, vid, DVD, notebook hálózatból kihúzva.
Fákat csavargatja a szél. Szemben a jegenyéért aggódom...
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
Eastman
addikt
válasz Motion_Blur #7467 üzenetére
Huh. A 13 vs. 33 aranyos...
[ Szerkesztve ]
-
Overlocker
veterán
IV.ker esik. Lakótársam pont hazaért, lol
-
mephi666
nagyúr
válasz Eastman #7468 üzenetére
az a 20fokos hirtelen hőmérsékletcsökkenés nem gyenge... nyugaton mennyi jég volt? a kocsikat elintézte? asszony fél, hogy szétveri a kocsit, mert nincs garázsunk és a panel mellett parkolunk (mint sokan mások)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
keIdor
titán
Leszámítva egy kis porvihart ez nem is volt vészes... de ahogy nézem ez csak súrolta ezt a hülye várost... 18°C van, végűlis az idő kellemes, de nem esett valami sokat... viszont ami arra É-K felé van! Pest, Gyöngyös felé fog ez igazi "kárt" tenni majd.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Adam86
tag
Nyiregyen vagyok, jelenleg kb 30-32 fok van és megváltásként várjuk az esőt.
Szerintetek menjünk ki kertet locsolni? VAgy elintézi az ég is?Lenovo Thinkad T500
-
BlacKSouL
addikt
Salgótarján fölött jelenleg nyugat felé sűrű nagyon magasan lévő felhő takarja az eget, ami lassan jön kelet felé, míg fügőlegesen fent fölöttünk a határ, attól keletre derült felhőtlen az ég. 29-30 fok, egyre erősödő keleti(!!) szél.
A magas felhők kelet felé, az alacsony gomolyok nagy sebességgel nyugat felé rohannak.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
elfelejtette
veterán
válasz Motion_Blur #7467 üzenetére
Mi is pont ezt nézzük... Dúrva a különbség, a Duna valódi vízválasztó az ország két fele között!
Most tervezzük, hogy lehet, hogy este mégsem fogunk felmenni a koncertre itt Debrecenben..."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Eastman
addikt
Enyhülés-enyhülés, de a fejem majd' szétszakad.
-
mephi666
nagyúr
kecskeméten fúj a szél, mint az állat... alig bírtam becsukni az ablakot, pedig nem vagyok rossz kondiban szerintem 5perc és szakadni fog... a ház előtti téren a homokozót elhordja a szél gyorsan... (fényképező meg szorgalmasan kattog)
-
Motion_Blur
félisten
Brutális még mindig ez a szél és a hideg!! Már 3 órája tart a vihar
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Gabeee
tag
Esztergomban most kezdett el szakadni az eső. Érdekes, hogy Pestet hamarabb elérte, pedig vagy 50 km-rel nyugatabbra vagyunk. Lehet, hogy azért, mert itt körben hegyek vannak...
A villámok is elkezdtek csapkodni, most éppen beszartam, olyan közel volt! Most azon gondolkodom, hogy kikapcsoljam-e a gépem, vagy kezdjem el keresni a biztosító telefonszámát...
[ Szerkesztve ]
"Jó nyitott elmével élni, de azért annyira ne nyitottal, hogy kiessen rajta az agyad." Carl Sagan
-
ToBeY
nagyúr
Na most már itt is szakad elég durván!
-
keIdor
titán
Egyébként nem értem egyesek miért nem tudják ráírni az adatlapra a város, falu nevét, ahol lakik... sokkal kevesebb "hol vagy" kérdés lenne.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
niti
aktív tag
Kecskemét: durva szél, beborult, én meg kezdek félni
-
mephi666
nagyúr
válasz elfelejtette #7481 üzenetére
oda szerintem csak estefelé ér el a vihar... (még minimum 2-3óra) itt a szél nyomja rendesen... sziréna is szól már itt-ott...
hozok egy sört és "élvezem a műsort"
[ Szerkesztve ]
-
Digital
addikt
Toljatok már fel lécci képeket!
"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
eddie17
addikt
Itt a magja már átvonult. Másodpercenként volt villám, ömlött az eső, hatalmas szél kíséretében. Most már néha dörög, de az eső meg a szél megmaradt...
Legalább 15fokot süllyedt dél óta a levegő. -
Eastman
addikt
válasz Motion_Blur #7485 üzenetére
Uh.
-
Kraptor
őstag
-
Kickass
őstag
válasz elfelejtette #7474 üzenetére
sztem az esti programot bőven elfelejthetitek, ha csak nem szerettek esőben 'bulizni'
-
Digital
addikt
válasz Motion_Blur #7485 üzenetére
BAKKER!
Ilyet még nem láttam!"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
BlacKSouL
addikt
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
mephi666
nagyúr
válasz BlacKSouL #7491 üzenetére
látom, ő is bekészítette az állványt én is beraktam a konyhába és bőszen fotóz... kíváncsi leszek az eredményre... neki azért jobb a kilátás és komolyabb gépe is van, mint nekem itt most jön még a java...
balcsinál csináltam bő 2hete ilyen képet... középen lehet látni, ahogy a túlparton végigmegy a vihar... a kép 2 széle meg kontrasztos
-
Motion_Blur
félisten
13,8 fokot mutat a hőmérő, kicsit világosodott és elállt az eső. De a felhők olyan tempót diktálnak amilyet én még nem láttam. És persze a szél is orkán erejű..
20 fokot esett a hőmérséklet
[ Szerkesztve ]
-
@rglaaf
veterán
Szeged lágy szellő lengedez és rohadt meleg van
PSN:BiZzare_0 ️
-
C4mp3r
addikt
Újra elkezdett esni Siófokon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macska topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Napelem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest