Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt501

    nagyúr

    válasz Jozsó #15547 üzenetére

    GSM/WCDMA/LTE (PRL) lett helyette.
    Igen 11-re váltott az Android az új szoftverrel.
    Tegnap hosszabb ideig GPS-es navigációt használtam, és kb. 2 órás beszélgetéssel vegyesen így ma reggelre 67%-ra került a telefon, meglepően jobb fogyasztási adatokkal, ma már a cella készenlét elenyésző pont lett, az eddigi kimagasló fogyasztások után, és most már a ténylegesen használt programok léptek elő fogyasztásban, ami már hihetőnek tűnik.
    Fogyasztásban már nincs kiugró olyan tétel ami furcsán kiugrik, az akku használat is pontosnak tűnik (eddig).
    Ami nekem nagyon féltünk, hogy az általam használt programok működése sokkal fürgébb és finomabb lett a görgetés, nem érzek zavaró akadozásokat.
    A sokak által lassúnak és pontatlannak ítélt újlenyomat olvasó is szerintem tökéletes lett, eddig nem volt feloldási hiba, ahányszor feloldatottam minden egyes alkalommal azonnal feloldott, feloldási sebességben hozza a hátlapi újlenyomat érzékelők feloldási sebességét már, én nem érzek már olyan különbséget köztük mint eddig.

    Szóval én negatívumot nem tudok felhozni az új szoftver ellen, nálam minden működött elsőre, remélem ez így is marad még jó darabig nem szeretnék megválni a telefontól.

    ''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Új hozzászólás Aktív témák