Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    Sziasztok!

    Kolleganonek kene ajnalom telefont, korabban egy Xiaomi Redmi 9-et hasznalt, innen szeretne valtani foleg a fotominosseg miatt. Alapvetoen Xiaomi es hasznalt iPhone is szobajott, de vegul lebeszeltem a budgetbe egyedul belefero iPhone 11-rol a gyenge uzemido (ez neki nagyon fontos szempont) es az 5G hianya miatt (legalabb 3 evre venne a telefont). Ezekutan megneztem a Xiaomi kinalatot (Pocophonet nem, ott nincs tapasztalatom a minoseggel/tartossaggal) es 3 telefon jott ki:
    - Xiaomi Note 10 Pro
    - Xiaomi Note 11 Pro 5G
    - Xiaomi Mi 11 Lite NE

    A 10 Pro az 5G hianya miatt esik ki, a 11 Pro az erthetetlenul rosszabb kameraja miatt... Maradt tehat a Mi 11 lite NE.

    A budget kb ez a maximum 120 ezer Ft, a kerdes hogy egyreszt, hogy mik a tapasztalatok a telefonnal uzemido, hosszabb hasznalta utan belassulas, reklamok kikapcsolhatosaga, frissitesek es ugy altalanossagban nappali-ejszakai fotozas kapcsan? Meg ugy barmi :D

    A masik kerdes hogy esetleg ebben az arkategoriaban akar Xiaominal akar mas gyartonal van-e (lenyegesen) jobb kameras mobil?

    [ Szerkesztve ]

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák