Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz Karavik #17790 üzenetére

    Nagyon szépen köszönöm az összehasonlítást! :R
    Engem változatlanul zavar a 6.1.11 és 6.1.20 viszonya. Nem értem, hogy előbbi miért tartalmaz több beállítást, míg utóbbi újabb? :F Ennek majd megpróbálok én is utána nézni, de ha belefutnál valami infóba ezzel kapcsolatban, akkor ne tartsd magadba. ;)

    Egyébként - számomra - a "11" előnye onnantól kezdve eltűnik, hogy Nova launcher-t használok. Gyors, mint a villám, van gesture ill. swipe lehetőség (ikonokra is). Ennél nekem nem kell jobb / más.
    A negatívumok 80-90% is eltüntethető Xposed-al (pontosabban Gravity-vel). Így séróból legalábbis ezeket biztosan:
    "- Képernyőzár alatt nem lehet letiltani az Quick Settings ... "
    "- Nincs bárhol a kijelzően egy lefelé swipe mozdulattal ... " - bocsi, ezt a Nova oldja meg.
    "- A Quick Settings-hez (kapcsolókért) fel kell nyúlni ... " - ebbe a Nova is be tud segíteni (swip)
    "- Quick Settings kevés kapcsolót tartalmaz és nem lehet ..."

    "Nincs NTFS exFAT USB OTG csak support csak FAT32 (MIUI dettó)" - he? Pedig azon a Lollipop-os Ivan-on (amit használok) van. Számomra ez az egyik nagy előnye a Miui-val szemben.

    "Nincs hangfelvétel telefonbeszélgetés közben .. " - ez sajnos tényleg nincs a Lollipop-os alatt se. És számomra "dealbreaker" is a hiánya. Szerencsére rátaláltam a "Call Recorder" app.-ra (igen, tudom, fizetős), ami számomra sokkal jobban bevált. Nem tudom, hogy most milyen minőséget produkál a Miui, de anno v5 alatt tisztán hallhatóan gyengébb minőségben vette fel a beszélgetést, mint amilyen az eredetileg volt. Beállítási lehetőségek konvergáltak a nullához. Na, itt kicsit más a helyzet...

    Ő, még egy kérdés! Rádió app. van-e?

Új hozzászólás Aktív témák