Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • Ebbe a robotaxiba Verne Gyula is beülne

    ma 2026-ban állhat munkába Zágrábban Verne, a Rimac önvezető villanytaxija.

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

Új hozzászólás Aktív témák

  • DrKapocs

    őstag

    válasz Karavik #14190 üzenetére

    A videók mentéséről nem tudok nyilatkozni, ezt a funkciót nem használtam még sohasem. Nem is próbáltam.
    Én arra használom, hogy az olvasott, érdekesebb cikkeket, amik kellenek a munkámhoz, egy helyre mentsem. Így bármikor elérhető számomra, offline. Maga a szöveges rész a fontos számomra. Emellett, reggelente gyakran használom a feedly-t. Átfutom a híreket, de nincs mindig időm a teljes cikket végigolvasni. Megnyitom, amelyik érdekel, mentem a pocket-ba, így adatkapcsolat nélkül később el tudom olvasni. A lényeg, hogy offline is működjön (bár úgy tűnik változik a céges flottánk és végre nem arany áron fogunk adatot is kapni). Én erre használom.

    De, ha tudsz jobb alternatívát erre, szívesen veszem. Persze jó dolog a böngészős könyvjelzőzés is, de több gépen szoktam dolgozni, így ez tűnt a legegyszerűbbnek. Laptopon nem használok Chrome böngészőt, Firefoxot használok a kiegészítők miatt.

    Egyébként, nem lenne rossz, ha lehúzná a videókat is. Meg lehet adni a pocketben egy max. tárhely méretet, amivel gazdálkodhat. Így ész nélkül nem telítené meg az SD-t videókkal. Ha már ott van a leírásban, illenék tudnia...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák