- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Durva, hogy már ~43k a tab
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
fatty
aktív tag
válasz Mercutio_ #1502 üzenetére
Foramaxnál vettem, ott még 40e, igaz BP-től messze van, de postáznak is.
-
kelzsoca
félisten
Szia!
Kérlek a gyári leírás szerint húzd fel a V2-es szoftvert a készülékre.
-
Clemi
veterán
Van valakinek tippje, hogy miért tűnik el állandóan ugyanannak a 3 alkalmazásnak az ikonja az asztalról, az utolsó asztalról meg az összes?
Az Aldiko, HBOGO és a Szótárak. Állandóan ezt a hármat és a játékok ikonjait szedi le.
Az Apex Launchert használom, amit anno megvettem..... már csak 4 képernyő van beállítva. A másodikról egyet a harmadikról kettőt, a negyedikról az összes ikon leszedi.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Játékos kedvű tulajok nézzenek már a Ski Challenge 14 nevű játékra.Lesiklás közben időszakosan eltűnik/átlátszóvá válik a pálya(volt már valamelyik gagyi autós játéknál is,bár a komolyabb játékoknál nincs gond).Másnál is így van,vagy nálam van a hiba?
-
fausto
addikt
Néha érdekes dolgokat művel az aksim. Tegnap feltöltöttem 100%-ra, miután fullon volt, levettem a töltőről és elkezdtem használni. Kb. este 10 és éjfél között 10%-ot merült, automata fényerőn, wifire csatlakozva, netezés, facebook-ozás, youtube-ozás mellett (ez szerintem nem rossz)
Estére kikapcsoltam a wifit, így reggel nyolcra 85%-ra merült.
Majd reggel neteztem egy kb. negyed órát és ezzel 60%-ra csökkent az akkumulátor! Semmi videó, semmi youtube, csak e-mail és böngészés…[ Szerkesztve ]
-
sztothj
tag
kicsit off
Az ED-től vettem, a tabot, futárral hozattam vidékre. Sajnos bekapcsolás után egyetlen egy pixel folyamatosan világított. Gondoltam egy levelet megér az üsznek, hogy mi legyen (vásárlástól elállás, 40 napos gari, stb). Persze jöttek a szabvány levéllel, hogy egy pixel hiba nem hiba. Mondtam, hogy felháborító, hogy 8 napon belül jeleztem a hibát és hogy milyen hozzáállás ez és tudják mit: oké, akkor csináljuk vissza bizniszt. Pár napig semmi válasz. Újabb levél az ED-nek, hogy ugyan árulják már el a felügyeleti szervük elérhetőségét...
És megtörtént a csoda: hívtak az ED-től, hogy sajnálják, meg hogy sok a megrendelés és nagyon elfoglaltak, de ha gondolom a héten kicserélik a tabot az ország bármely ED üzletében átvehetem, csak szóljak nekik időben. Szóval alapjában véve elégedett vagyok, csak azt nem értem miért kellett fenyegetőznöm és két hétig rágnom a kefét. Bocs ha hosszú voltam.[ Szerkesztve ]
Az idő a legjobb tanár - eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli.
-
rob210
nagyúr
válasz Bencu555 #1433 üzenetére
Parancsolj uram mind a négy srakát tapizva azaz kézben tartva megforgatva minden szögből, a routeres szobában a legtávolabbi pontban és a második 4 a gyerek szobájában egy betonfalon keresztül zárt ajtók és szintén a routertől a legtávolabbi pontban.
routeres szoba
2
3
4Mindezt úgy hogy tele vagyok hálózatokkal és egy egy antennás tenda routerem van.
Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz FET-MEN #1522 üzenetére
Jelzem nekem a 8-as csatorna a legerősebb.
És ha nagyon állítgatnám a routert akkor még tudnám fokozni a jelszintet de minek, nekem ez bőven elég, pattognak az oldalak és minden szépen folyamatosan megy.
Lehet akinek problémája van vele, annak tényleg rosszul van összerakva.Még jó, hogy én egy referencia modellt kaptam
Renault power
-
Clemi
veterán
Csak szólok, hogy ez így magában semmit nem jelent. Pont az este dobtam le az ékszíjjat, mert -40 dbm-es jelnél, a tábla ledobálta a wifi kapcsolatot. (Ugyanakkor a telefonom is) és miután nagynehezen megint fel tudott csatlakozni, mértem egy sebesség tesztet.
-40 dbm-es jel erősségnél kemény 0,8 Mbps volt a letöltési sebességem. Átcsatlakoztam a másik routerre, (a T-Home által biztosított Cisco) és ugyanott ugyanakkor, kb 30 Mbps letöltési sebességet kaptam.
Naná hogy nem kevés ideig túrtam állítgattam a routert (ami egyébként egy TP-Link WR1043ND) de semmi változás. Már kezdtem nézegetni az utódját, és reggel mikor megint rámértem, csodák csodája a jel erősség nem változott, ellenben a sebesség beállt az elméleti maximumra, a 30/5 Mbps sebességre.
-
franc0
őstag
válasz FET-MEN #1522 üzenetére
Nem routerfüggő, hanem készülékfüggő.
Engem pl. marhára nem vígasztal, hogy a másik kettőnek atombunkerből is megy.
Amit én tudok, hogy 5 méterre a routertől az ágyamban fekve (két vékony fal van közben) eddig ment minden eszközömön rendesen (laptopok, okostelefonok, tabletek), ezen meg figyelni kell hogy fogom.Illetve bocsánat, volt egy eszközöm aminek ugyanilyen erős volt a wifije, de arról ki is derült hogy az antenna és az alaplap közötti két csatlakozóból csak az egyik kapcsolódott.
Csak ismételni tudom magam, nem a mellébeszélést kéne erőltetni, hanem rendes QM-et megkövetelni a beszállítótol.
[ Szerkesztve ]
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
franc0
őstag
válasz FET-MEN #1527 üzenetére
Mégegyszer elmondom neked, hogy a gyengébbek is megértsék.
Én ezt nem kétlem, nem állok ott melletted.
Ugyanakkor engem marhára hidegen hagy, mert nekem meg nem. És még itt jópár embernek nem.
De azért sokat használna a fórum hitelességének ha betenné az aláírásába az, aki nem teljesen független anyagilag a Wayteqtől...
-
-
kelzsoca
félisten
Így van, ezért lenne jó, ha bevinnéd, vagy bejuttatnád a szervizbe, mert hibás is lehet a készülék, vagy a wifi része, ha ez beigazolódik, akkor javítják, vagy cserélik a gépet, ehhez csak annyi kell, hogy a készüléket azonos hálózati környezetben bevizsgálják.
Itt a fórumon nem tudunk sajnos mást tanácsolni, csak ezt, így értelemszerűen attól hogy valaki 100x beírja hogy de neki nem jó a wifi, attól az magától nem javul meg.
[ Szerkesztve ]
-
hippo0315
senior tag
válasz FET-MEN #1524 üzenetére
Egyet értek veled.
Nem szeretnék vitát szítani, de tényleg megérné a router-t alaposan átnézni és beállítani, most folyamatosan mindenhol próbálgatom a wifi-t ahol járok és igen-igen sokat számít a jól belőtt cucc.
Ha beállítások nem segítenek és más router-en sem működik rendesen, akkor viszont szerintem mielőbb garanciális javításra beadni.[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
Én direkt azért írtam, (linkeltem) hogy legyen összehasonlítási alap, ha szar valami cseréltetni vagy javíttatni kell!
Csak itt sokan azt írták ne vegyél ilyet, mert egy rakás szar.
EZ PEDIG NEM IGAZ!!!Csak azt tudom mondani, mint az autós topikokban is, hogy mindenből létezik jó és rossz.
Audi A6ból is lehet olyan szarul összerakott, hogy állandóan szervizben lesz.
Meg egy Alfából is lehet olyat kifogni ami kirohad a tuéaj alól, de szervizbe nem megy soha vele.Ami rossz annak a hibáját ki kell küszöbölni.-
Renault power
-
apeelme
addikt
Nekem V1-es 1043ND-m van és mind az akkori (pontos verziót nem tudok) gyári firm-el, majd több vargalex féle openwrt-vel is az általad is leírt hibák jelentkeztek...már úgy volt hogy eladom...de mióta a legfrissebb gyári firm. (V1 - 4/28/2013) fent van minden gondom megszűnt.
Egy próbát mindenképp megérne. (1043ND Firm. Download)[ Szerkesztve ]
-
Nerd
aktív tag
Szia,
januarban szerviz, nekem is az lesz, sajnos nem cserelik egybol! Nincs ertelme rajta lovagolni, valoszinuleg van egy hibas sorozat, amibe paran belefutottunk. En tobb kornyezetben leteszteltem, mindenhol megy minden keszulek normalisan kiveve ezt... De ha hattal vagy a routernek es 2 meterrol olyan gyenge a jel, mint mas keszulekkel 10 meterrol, tobb fal mogul, akkor ez egyertelmuen keszulek hiba. Valoszinuleg a tobbiek azert tamadnak, mert ha nem hibas a keszulekuk, akkor valoszinuleg nagyon is jo a WiFije... Bar tobben irtak itt hogy ha forgatjak, kezbe veszik akkor sokat romlik... Illetve tenyleg sok embernel lehet ez user error is, de nem ismerjuk egymast, igy nyilvan nekem is egybol a routeremet piszkaltak... No mind1 Januarban jelentkezek a gariztatas utan... Felo, hogy karacsony utan lesz meg tobb ember is hasonlo hibaval... es ED-n megint van ujabb wifis hozzaszolas...
[ Szerkesztve ]
-
franc0
őstag
válasz kelzsoca #1530 üzenetére
Na akkor most tehetünk pontot a sztori végére.
Én csak a korrekt hozzáállást hiányoltam.Drágább dolog kapcsán is álltam már el 8 napon belül, ha magamnak vettem volna ezzel is azt tettem volna. Asszonynak karácsonyra azonban jó lesz kanapénetre, 2,5 méterre a routertől. Mert azért 37-ért tényleg jó cucc ez, ha eltekintünk az egyedi esetektől. Ki tudja, hátha a v2-től megjavul majd.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Én édesanyámnak vettem karácsonyra a 79qci-t. Az első benyomásom abszolút pozitív, igényesen szerelt, jó teljesítményű készülék, azonban... sajnos a Wifi nálam is várakozásaim alatt teljesít
Egy 43nm-es kis lakásban lakom, egy TP-Link TL-WR741N/ND v4 -es routerem van OpenWrt r34389 -vel. A tab sajnos a szoba másik felében sem veszi normálisan a jelet, Youtube rendszeresen megáll tölteni, a konyhából pedig a csatornák is nyögvenyelősen jönnek be.
Routeren minden lehetséges beállítást kipróbáltam, sajnos sikertelenül.
Számomra nem is lenne nagy probléma, általában közel vagyok a routerhez, de mint írtam édesanyámé lesz a tab, ami tekintve, hogy örökmozgó háziasszony.. necces lesz (bár szüleim házában nem volt éles bevetésen)
Lehetséges, hogy hibás széria, vagy konstrukciós hiba, talán a készülékek nem csípik egymást.. de valami biztosan nincs rendben..
Ennek ellenére bátran ajánlom mindenkinek a készüléket, ár / érték arányában szvsz a legjobb választás, de.. de ne mint tudjuk, a negatív visszajelzések mindig hangosabbak..
Aki biztos, atomstabil tabot akar, az ruházzon be egy Nexusra, ha ár / érték arányában képes kompromisszumokra, ez a tab az alsó kategóriában biztos vétel!
-
Milka 78
nagyúr
válasz r6man123 #1542 üzenetére
Nálad valami nem gömbölyű az tuti(vagy a gép,vagy a router).741ND-vel kezdtem(gyári fw),szintén panel,csak 51-es 2 szobás,router a nagy szoba sarkába és két szobával/fallal arrébb is működött durván 68-70dbm-es jelvétellel(3-4mb/s). Mindenképpen ajánlanék egy komolyabb utána járást,mert egyáltalán nem megfelelően működik nálad valami.Mondom ezt úgy,hogy nálam is egy gyengébb darab van ami érzékeny a forgatásra(-8/10dbm),de fényévekkel jobban szuperál,nem dobálja el a jelet és a Youtubot is simán tölti megakadás nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
A nap süssön rád sokáig,köszönöm,hogy ránéztél! Már üldözési mániám van minden rendellenes dologtól,hogy megint mi lehet nálam a hiba
r6man123 : Sajnos ez van,nálam is a 3. példány van és bár ennek van a leggyengébb wifije az eddigiek közül azért bőven élvezhető szinten van.
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
Előre elnézést kérek mindenkitől, mint aktív fórum olvasó hozzászólnék a wifi témához!
Ahol nem működik a wifi rendesen, megkellene nézni, hogy milyen erősségre van állítva a router jeladása!
Talán segítene! -
Nerd
aktív tag
válasz NoMagix #1549 üzenetére
Szia, ezt kiprobaltam. Az en routeremnel 48mw a default. 70-80mw fole nem ajanlott felhuzni az enyemet, melegszik, rovidul az elettartama. 280mw engedi a firmware.
70-80 mw-on nem sokat javult a helyzet. 150mw-on mar volt kulonbseg, viszont ha jol tudom 100mw fole menni nem legalis (lehet rosszul tudom!), illetve lakasban nem ajanlott ennyin hasznalni, mert nem tesz jot az egeszsegnek...
Egyebkent ha elmegyek egy szallodaba, akkor nem tudok a routeren allitani , szoval nem jo megoldas, illetve ez nem elvarhato egy atlag felhasznalotol, aki viszont hasznalna a konyhatol kezdve a halon es akar a wc-n is... (sokszor vagyok szallodaba ceges kikuldetesek miatt, meg mielott valaki megemliti, hogy a legtobb szallodaban milyen rossz a wifi altalaban..., igen az, de altalaban telefonaim is latjak, nem csak a laptop, de jartam mar ugy is, hogy a szobamban nem volt jo a laptop sem)
Új hozzászólás Aktív témák
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest