- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz Milka 78 #1193 üzenetére
Ha a 79tweaksprogival megcserélem a tárhelyeket,majd fogok egy tök más sd-t és pc-n átmásolom egy az egybe a tartalmát,akkor működni fog?
Amennyiben PC-n csinálod, működni fog, ha a kártya aktív a gépben ,és így próbálsz másolni, akkor nem fogod tudni kimásolni a .android_secure mappát és tartalmát (üresnek látod) erre figyelj.
(#1197) Nutshell
YouTube nem támogatja a háttérben lejátszást, tehát az nem működhetett.
(#1194) SteveButabi
Routernél próbálj fix N vagy fix G módot kiválasztani, tehát a mixed nem biztos hogy mindig megfelelő.
SSID rejtést ugye nem használsz?[ Szerkesztve ]
-
Tim72
tag
válasz SteveButabi #1200 üzenetére
Ja bocs. A csillag a szabadot jeloli..
Havernál nem tudod megnézni másik routerrel?
Probáld meg a titkosítást levenni egy időre, illetve ne kevert wifi módot próbálj.
Hátha segít
-
albinolynx
őstag
Egyről beszélünk: [link]Ez az inaktív sáv két oldalt tehát normális? Semmit sem lehet kezdeni vele?Nem szóltam... Most jutott el az agyamig, hogy külön kell állítani itt is a margót. Még jó, hogy amióta droidhoz közöm van apex-et használok. Tény, hogy eddig csak telefonon...
[ Szerkesztve ]
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
thomeef
őstag
Hali, pdf, epub, ill internetes tartalmak olvasgatására mennyi alkalmas ez a készülék srácok?
Elég ekkora kijelzőhöz ilyen felbontás olvasáshoz? Vagy inkább vegyek nagyobb felbontású készüléket?
"A férfi abban különbözik a fiútól, hogy egy nagyságrenddel drágábbak a játékai."
-
rob210
nagyúr
-
violentSt
tag
A készülék tudja az n es szabványt csak a router nem...
Viccet félre nekem egy upc által adott thomson routerem van ami szintén tudja az n-t (elméletben)
De a tabjaim nem szeretik,( szerették) egyik sem... hiába finomhangoltam...
Haver netgear n 300-asával meg hasítanak 2 falon át 10 méterről is...
Gyanítom nem a készülék wifi minőségének van ekkora szórása[ Szerkesztve ]
-
franc0
őstag
Na megjött a grandos 37 ezres rendelés. Nem gyári a tok, de ennyiért pontnemérdekel (kanapénetre vettem).
Az első gyorsteszt alapján nagyon pozitívat csalódtam. Amire egy tab való, azt úgy látom ez is tudja maradéktalanul. iPad4-em izzadhat, marad-e.[ Szerkesztve ]
ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
Mercutio_
félisten
Hol a legolcsóbb jelenleg a tablet, és ami fontosabb: Hol lehet most biztosan kipróbálni, tapizni, böngészést tesztelni? (Márkabolt nem nyert, nem érek oda 5 előtt )
Esetleg valakinél a belvárosban, vagy népliget-újpest útvonalon?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
bolka1982
csendes tag
Az új 79qci tewak verzióval, most már működik rendesen a tàrhelycsere funkció? Valaki tesztelte már? A felcserélt 4.5 gb tàrhely a csere után veszi fel az ext sd hely szerepét?
-
Nutshell
csendes tag
Köszi a válaszokat mindenkinek!
L520
-
Nutshell
csendes tag
Egy olyan problèma merült ma fel, hogy ha teljes képernyőre rakok egy videót, akkor olyan hangja lesz, mint ha víz alatt lenne és "buborékolna". Illetve, hogy a fülhallgatót majdnem maxra kell tekerjem, ha hallani akarom a youtube videókat. Mi lehet a baj?
L520
-
kelzsoca
félisten
A nagyobb játékok kiegészítő adattartalmat helyeznek el a /sdcard tárhelyen, ez ugye alapértelmezetten a belső NAND tárhely, tehát ennél a készüléknél ~4.6 GB, ezen játékok esetén nem ritka az 1GB, vagy több kiegészítő adat, amit általában WiFi-n keresztül tölt le a készülék (a warezt most hagyjuk)
Tehát 3-4 ilyen játék, és a tárhelynek annyi, elsősorban ez az egyik előnye a tárhely cserének.Mivel már érkezett olyan kérdés, hogy mi van ha nincs kéznél sd-kártya, csak pendrive, azzal is működhet -e a dolog, jelzem hogy igen, és csak érdekességképpen mutatok egy képet, amit tegnap csináltam.
(#1219) Nutshell
Ne használj a készülékhez headset-es fülest, az a problémája.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
valakinek van esetleg tippje, hogy miért szedi le a rendszer időnként az ikonjaim az egyik képernyőről? Már másodszor fordul elő és mindig az utoljára hozzáadott képernyőről, bár most legalább nem mindet, az utoljára egy napon hozzáadott ikonokat otthagyta, bár az előtte lévő képernyőről az Aldikót minden nap leszedi.
-
Clemi
veterán
válasz kelzsoca #1232 üzenetére
Nem ez az Apex Launcher, amit megvettem még korábban.
De ha már megint írok Az AnTuTu Benchmark és az Asphalt 8 mi a francot keres a memóriában indítás után azonnal? Tudom ennek semmi köze a Wayteqnek ez az Android hülyesége, mint az ikon leszedés is, de azért erre kíváncsi lennék. -
Suineg
senior tag
Szeretnék egy olyan app-ot ami a többfelhasználós üzemben letiltja a gyerek miatt az alsó középső gombot, tehát, hogy ne tudjon az alkalmazásokhoz hozzáférni, csak az asztalra kitett ikonokat tudja így használni.
Tudtok segíteni? -
air
nagyúr
Ha úgy érted, hogy az appdrawert ne tudja megnyitni, azt szerintem nem lehet.
Viszont vannak app lock alkalmazások, amik pin kódhoz, jelszóhoz vagy mintához tudják kötni az alkalmazások indítását.
Például AppLock, Smart App Protector. Ezeket nézd meg!Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
fatty
aktív tag
Famigo Homokozó direkt gyerekeknek, csak a hozzáadott programokat látni, időkorlátot állíthatsz, blokkolja az internetet, stb.
Elindít egy saját launcher-t, a gyári appdrawer / home screen nem is látszik.[ Szerkesztve ]
-
Suineg
senior tag
Neked is köszi, ilyesmire gondoltam - jöhetnek még mert a keresés nekem elég nehéz a playstore-ban annyi sok minden van ott. Mondjuk a homescreen megmaradhatna, mert a mostani aranyos "én kicsi pónim". Vagy amit "air" írt, a hozzáférést jelszavassá tenni...az is jó lenne.
A másik gondom annyi, hogy letöltök valamit, meg telepítem a tabon, és az android telómra is telepítődik. Megoldás tudtok rá, hogy ne így legyen?
-
air
nagyúr
"A másik gondom annyi, hogy letöltök valamit, meg telepítem a tabon, és az android telómra is telepítődik. Megoldás tudtok rá, hogy ne így legyen?"
Nem így van. Ha a telepítést a PC-n, webről kezdeményezed, akkor ki kell választani, hogy melyik eszközödre települjön. Ha magán az eszközön telepítesz a Play-ből, akkor sem települhet fel másik eszközre is.
Nekem 3 különböző eszközöm van - lásd aláírásom - eddig még soha nem tapasztaltam ilyet.(#1240) Mercutio_
"Hozz létre egy új gmail fiókot a tab-on, és azzal telepíts mindent."Ennek mi értelme lenne?
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Suineg
senior tag
Még egy kérdésem lenne.
Miképpen kell egy telepített programot úgy eltávolítani, hogy minden általa létrehozott file-t (akár különböző helyekre telepítetteket) teljesen töröljön ?! Tehát a program eltávolítása maximálisan full legyen. -
Mercutio_
félisten
Például, hogy ne legyen összekapcsolva az "identitásod" a sokkal nyitottabb, és általában lazábban, az egész család által kezelt tab-on zajló dolgokkal.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
air
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- Ukrajnai háború
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Háztartási gépek
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest