- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rob210
nagyúr
Na srácok első tapasztalatok.
A szoftver frissítés és rootolás után felesleges programok leszedése, saját dolgok felpakolása.
Azaz a gép belakása megtörtént, nekem kijelenthetem ennél jobb gép nem kell.
Nagyon bejön nagyon hasít és az aksija is egész jól teljesít pedig attól féltem kicsit.Egyszóval, most, hogy midenem fent van otthon érzem magam, mindent azonnal megtalálok pattognak az oldalak, elégedett vagyok.
A gyári browser nem egy nagy szám ahelyett feltettem, az UC-t, az már bevált.Renault power
-
joiner007
aktív tag
Nagyon örülhetsz, nekem most ennél a hozzászólásnál kb. 10 mp-et kellett várnom, hogy feljöjjön a billentyűzet. Egyszer teljesen jól megy, egyszer meg teljesen összeomlik. Utóbbi gyakoribb.... Ennél még a zte blade is jobb volt.
E-digitaltól vettem online, azon agyalok, hogy visszakérjem-e az árát, vagy cseréltessem, mert a másik tabomat már oda kellene adom a leendő gazdájának.
Amúgy jó lenne ez a tab, de ha megint ilyet kapnék... Hát
Mondjuk az meglepett, hogy nincs benne rezgő mód. -
albinolynx
őstag
válasz kelzsoca #556 üzenetére
Tudom nézőpont kérdése, de milyen a tok minősége? Hogyan kell rögzíteni a tabletet benne? Érdemes megrendelni csak azért, hogy asztali tartóként funkcionáljon?
Írtad a bluetooth billentyűzetet. Mire kell ügyelni? Van valami kritérium választásnál? Tudnál-e konkrétan ajánlani márkát, típust?
Nem találtam mást, csak egész apró billentyűzeteket. Normál méretű BT-s nem is létezik?
Jönnek ám az igények. Vajon egy usb vevőn keresztül működhet egyszerre egér + billentyűzet is?
(Bár az egér sokad rangú az érintőkijelző miatt, inkább csak kíváncsiságból.)[ Szerkesztve ]
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
joiner007
aktív tag
V2 van fent igen
megpróbálok egy resetet, de majd csak holnap, de nem bízom benne hogy jó lesz.
Én vettem hozzá gyári tokot, egész jó, jól tartja a tabot. Mondjuk annyi van, hogy a tab hátlapja, és a tok között van egy pici rés, és ha rákoppintok a kijelzőre egy picit összeér. Először azt hittem a kijelző koppanik, de aztán rájöttem, hogy csak a tok. De még így is jobb mint valami nem hozzá való tok.
Itt egy video teszt róla[link]
-
SZATA
senior tag
Beruháztam egy ilyenre. A frissen vett gépre is meg kell csinálni a V2 frissítést?
Első bekapcsolásnál nem volt semmilyen extra üdvözlés vagy varázsló. A leírásban azt olvastam kellene lennie. Átvágtak, "használt készüléket kaptam? -
atoth
aktív tag
válasz albinolynx #563 üzenetére
Nem teljesen tuti a működése, egy bizonyos szögben viszonylag jól tartja, de ha laposabbra próbálom állítani, akkor elcsúszik. Ettől függetlenül, különösen az árát tekintve, szerintem, egészen jó a tok, amióta megvettem, azóta benne tartom.
[ Szerkesztve ]
-
rob210
nagyúr
A verziószámot meg a beállításoknál alul megtalálod.
A tabletről, vagy hasonló fülön, az utolsó a beállításoknál.Renault power
-
rob210
nagyúr
-
fausto
addikt
Friss tablet tulajdonos vagyok, ezért kérlek nézzétek el nekem, ha evidens dolgokat kérdezek Ezt a típust választottam, ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim.
Először is tabletről: a forma, kijelző nagyon bejön, netezéshez/olvasáshoz ideális, direkt ilyen képarányú gépet kerestem. Azt azért nem mondanám, hogy nem sikerült megakasztani, néha-néha megröccen, úgy vettem észre, hogy olyankor, ha a Play-ból letölt vagy telepít a háttérben. A GTA3 is néha megakadt 1-1 pillanatra. A wifi erősséggel meg vagyok elégedve, a Galaxy S Advance-em szintéjét hozza, úgyhogy a 40 nm-es lakás két pontja között vígan fogja a jelet, több falon keresztül is. A hangszóró elhelyezése nagyon szerencsétlen, de ez legyen a legnagyobb gondja
Csak szerdára érkezik meg a micro hdmi kábel, ami egy elég fontos szempont volt. Szomorúan olvastam a beállításokban, hogy csak 720p-ben lehet tévére küldeni a jelet, pedig egyébként vígan viszi a full hd filmeket Ezzel talán még megbarátkozok, de ha tévére kötve torz lesz a kép, azaz a 4:3-as arányt fogja széthúzni 16:9-re, akkor vissza viszem és másik típust fogok keresni! Esetleg ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, kötötte valaki tévére?
És akkor jönnének az amatőr kérdéseim:
- vajon valamilyen módon megoldható, hogy 1080-ban küldje a jelet hdmi-n keresztül?
- a nyitó képernyőn 5 oldal van, hogy lehet plusz oldalakat hozzáadni vagy meglévőket törölni?
- a menüben vagy akár a fő képernyőn van lehetőség mappába rendezni az alkalmazásokat?
- a menüben van arra lehetőség, hogy a nem használt alkalmazásokat elrejtsem? törölni nem tudom, mert a gyáriak közül rejtenék el párat.
- OTG kábelen keresztül tudok olyat csinálni, hogy USB elosztóval több mindent dugok rá? Pl. egér, billenytűzet, pendrive?
- ki melyik böngészőt ajánlja? A Chrome a legjobb lehetne, ha nem lenne annyira lassú, telefonon Opera-t használok, de azt tabra kicsit "fapadosnak" érzem. A Chrome-hoz hasonló működésűt szeretnék.
- a záróképernyőre lehet ikonokat kirakni, hogy egyből elindítsa feloldásnál?Köszönöm előre is!
-
kelzsoca
félisten
de ha tévére kötve torz lesz a kép, azaz a 4:3-as arányt fogja széthúzni 16:9-re, akkor vissza viszem és másik típust fogok keresni!
Kábel hiányában ezt nem tudtam kipróbálni, de más 4:3-as tabletek esetén a TV készülék beállításoknál lehet beállítani.
1. vajon valamilyen módon megoldható, hogy 1080-ban küldje a jelet hdmi-n keresztül?
2. a nyitó képernyőn 5 oldal van, hogy lehet plusz oldalakat hozzáadni vagy meglévőket törölni?
3. a menüben vagy akár a fő képernyőn van lehetőség mappába rendezni az alkalmazásokat?
4. a menüben van arra lehetőség, hogy a nem használt alkalmazásokat elrejtsem? törölni nem tudom, mert a gyáriak közül rejtenék el párat.
5. OTG kábelen keresztül tudok olyat csinálni, hogy USB elosztóval több mindent dugok rá? Pl. egér, billenytűzet, pendrive?
6. ki melyik böngészőt ajánlja? A Chrome a legjobb lehetne, ha nem lenne annyira lassú, telefonon Opera-t használok, de azt tabra kicsit "fapadosnak" érzem. A Chrome-hoz hasonló működésűt szeretnék.
7. a záróképernyőre lehet ikonokat kirakni, hogy egyből elindítsa feloldásnál?1. Másik launcher beszerzése a Playből.
2. Ez jó kérdés, utánanézünk.
3. Lásd 1-es válasz.
4. Lásd 1-es válasz.
5. Igen, de elképzelhető hogy aktív hubra lesz szükséged, tehát olyanra ami áramot tud biztosítani a rácsatlakoztatott készülékeknek.
6. Gyári stock, vagy firefox, esetleg boat browser stb..
7. Alapból nem, de ilyen alkalmazás is biztosan van a Play-en.[ Szerkesztve ]
-
joiner007
aktív tag
Nekem holnap jön meg a hdmi átalakítom, megpróbálom milyen jelet továbbít a tab. Igaz nekem egy viszonylag régi plazma tv-m van, ami max 720p-t játszik le. De azt így is meg fogjuk látni, hogy milyen lesz a képarány.
Nova launchert használok, minden eszközömön. Teljesen jó. De az apex is jó. Ízlés dolga.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Olvasgattam, hogy vannak vele gondok. Elképzelhető, hogy a széria eleje kissé beteges volt?
Szemezgetek ezzel a táblával, karácsonyra lenne gyermeknek.
Igen tudom, hogy van garancia meg minden, de egy gyerek ezt nehezen értené meg, hogy amit kapott másnap már mehet javításra és hetekre búcsú a nagy ajándéknak!
lehet az is megoldás ha előtte rendesen nyüstölve lenne pár napig?
Volt már Wayteq termékem, navigációba, de azzal minden rendben volt, van. -
fausto
addikt
Ha online rendeled, akkor van 8 napod próbálgatni, ha nem tetszik, indoklás nélkül visszaviheted, kérhetsz cserét vagy pénzvisszafizetést. Én a Media Markt-ba vettem, nagyjából ugyan annyi volt, mint máshol. Online leadtam a rendelést, személyes átvételt választottam, így ha 8 nap alatt mégis visszavinném, semmilyen plusz költségem nem merül fel.
-
-
kelzsoca
félisten
-
vass17
tag
Személy szerint a Nova launcher-re esküszöm, nekem nagyon bevált. Én 3 képernyővel használom, de kipróbáltam, hogy 9-ig lehet bővíteni.
Böngészők közül leginkább Boat, esetleg Dolphin. Az első talán az egyik leggyorsabb, de a Dolphin is elég elterjedt és jó.
A beállításokon belül az Alkalmazás --> Összes, itt le tudod tiltani, amit nem tudsz leszedni, ugyanakkor nincs is rá szükséged. Ezzel nemcsak letiltod, de el is tűnik az alkalmazástárból, persze bármikor újra aktiválható.
Csongi: 1-2 nap aktív használat után már szerintem a legtöbb problémára fény derülhet. Érdemes a Wayteq frissítéssel kezdeni, aztán használni egy keveset + leellenőrizni egy megfelelő programmal a pixeleket. Ha ajándék lesz, azért mindenképpen tartsd rajta az első + hátsó fóliákat (elől 2 van, a legfelső vastag réteget le kell húzni, különben furcsán viselkedhet érintésre, alatta úgyis van még egy rendes, használatra tervezett fólia is.
[ Szerkesztve ]
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Kinéztem magamnak egy ilyen tabot és az lenne a kérdésem hogy játékok hogy futnak el rajt ? Pl fifa , pes , need for speed , nova , gta ? Köszi a választ elöre is ! Van valakinek tapasztalata ?
-
Nutshell
csendes tag
Ma megvettem a gépet. Még Sosem volt tabletem, ezért szeretném megkérdezni, hogy mivel kezdjem, hogy teszteljem, hogy a három nap alatt kiderüljön van-e baja? Tegyem rá egyből a frissítéseket? (a wayteq oldalán fent vannak?) Köszi!
L520
-
kelzsoca
félisten
Nem tudja úgy használni, leírta, hogy ez az első tablet.
(#590) Nutshell
Érdemes megnézni hogy veszi -e a töltést, az érintőkijelző mindenhol szépen érzékeli e az érintést, a különböző vezetéknélküli kapcsolatokat sem árt tesztelni (wifi és bluetooth)
Amennyiben van kéznél micro SD kártya azt is meg lehet nézni, esetleg usb-n keresztül pendrive-ot csatlakoztatni, indítani egy zenét vagy filmet, amivel a hangszórót tudod tesztelni (itt a készülék hangszóró, és a jack aljzatra gondolok)[ Szerkesztve ]
-
Nutshell
csendes tag
Köszi a válaszokat! 😊
L520
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Hmm, ebben ugyanaz a grafikus gyorsító van, mint a Samsung Galaxy Note II-ben?
-
FET-MEN
veterán
válasz BomiBoogie #596 üzenetére
4magos 533mhz azthiszem. Mali400 valahányas
Mali400 mp4 az órajel stimmel.
Processor: Rockchip 3188, Quad-Core Cortex A9 1.6 GHz
Quad-Core Mali-400 MP4 533 MHz GPU[ Szerkesztve ]
Iphone 7
-
gerii
addikt
Szeintem írjunk egy hibalistát, amik eddig voltak:
1. Pixelhiba (nálam 1 fekete van)
2. Érintőpanel rosszul/össze-vissza érzékel (ellenőrzés: fejlesztői lehetőségek>mutató helye>be)
3. Előlap kicsit felemelkedik a síkjából, vissza lehet nyomni, ekkor nyikorog (nálam: függőleges helyzetben tartva az alsó élnél baloldalt)
4. egyéb?
Új hozzászólás Aktív témák
● Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
● A warez minden formában tiltott!
● Alkalmazást keresel ? Kattints ide!
- Ford topik
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest