- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozo2001hu
tag
iPad2 ill. iPad3-al nem kellene összehasonlítani ezt a tabletet mivel azoknak sokkal erősebb cpu/gpu-ja van. iPad1-el érdemes összevetni azzal szerintem nagyjából pariba kell hogy legyen. Cortex A8 ketyeg mindkettőben, ja és legyen kikapcsolva az a fránya flash a teszt előtt szvsz.
-
blueMerle
veterán
Parancsolj, hasonló tabletek:
ConCorde 9.7 IPS - 59 990Ft
MyAudio series 9 - 59 990Ft
Point of View Tablet PC ProTab 2 9.7 - 62 875Ft
Lenco TAB-9701 Android 4.0 tablet PC MID 9.7 - 69 800Ft
EasyPix EasyPad 1370 9.7 - 69 800Ft -
apeelme
addikt
kértél videót betöltési időről:
1.http://youtu.be/47ZDJC2Z6jo
2.http://youtu.be/ARN8wYgz7P4 -
zedok
őstag
A tesztben lévő videó alatt számold le
De ez a betöltési sebesség is sokmindentől függ, már ne haragudj meg, de pl iPaden netezgettem, és ott se volt mindig a "leggyorsabb" a betöltése az oldalaknak.
kelzsoca:
Igen, tudom én, de akkor se egy jó kezdet, remélhetőleg felfelé fog ívelni a szekere
-
zozo2001hu
tag
Nexus S szintén 1 magos CPU-val, mobilarena teljes verzió 4-5 mp alatt nyitotta meg.
Simán lehet az is, hogy a teszt ideje alatt valami gond volt a nettel. A másik meg az, hogy ameddig nem töltődött be az oldal teljesen addig felesleges zoomolgatni a szövegbe, mert az mindenen akadozni fog.
-
blueMerle
veterán
A HTC EVO-mnak 4, egy Xperia Mini Pro-nak 5mp-re van szüksége ehhez a művelethez (előbb mértem le). Ráadásul ott az Opera mini, amivel lehet javítani ezen az értéken. Félreértesz: én tudom mit veszek, tudom mire képes ez a vas, képben vagyok, csak tartok attól, hogy valamilyen hibája lesz a készüléknek vásárláskor. Bár ha így lesz, akkor lehet hogy úgy döntök, inkább mást választok (de csodát nem várok ennyiért)
-
zozo2001hu
tag
Nézd erre azt tudom mondani, hogy az ilyen animált dolgokkal teletűzdelt weboldal megakaszthatja ezeket a tableteket lásd pl. bekapcsolt flash! Jómagam pl. úgy állítottam be a telefonomon (Nexus S gyári ICS 4.0.4), hogy csak kérésre töltődjenek be a flash animációk. Úgy sokkal jobb a teljesítmény értsd. oldal betöltődés és görgetés.
Még a kolléga 4 magos tegra3-as Asus Transformers Prime tabletjén is voltak problémák a flash-el, ez van sajna. Nem véletlen, hogy az Apple nem támogatja alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- iPad Air - 16 GB
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest